Dodaj do ulubionych

Tabletki na cellulit

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:47
Jak oceniacie skuteczność tabletek na celulit typu Cellasene? A może
poleciacie coś innego?

Czekam na Wasze opinie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: zołza2 Re: Tabletki na cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:50
      > Czekam na Wasze opinie:)
      Wszystkie opinie w wyszukiwarce.
    • Gość: carolina Re: Tabletki na cellulit IP: *.chello.pl 07.06.06, 13:31
      tylko ruch, dieta, masaże i dopiero na końcu kremy i tabletki - niestety z tym
      niechcianym gościem naszych ud, pośladków i brzuchów można sobie poradzić idąc
      pod górę-drogą wyrzeczeń i silnej woli :))
      ale poetycko się zrobiło;)
      • Gość: wytrwala Re: Tabletki na cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:13
        sama nie wiem jak z tym jest. Ja zjadlam 3 opakowania Cealinu a cellulit jest
        jaki jest. Mam go nawet na lydkach i rekach (ofc nie widac golym okiem a jak
        scisne)
        • Gość: carolinascotties Do wytrwałej- IP: *.chello.pl 07.06.06, 14:14
          a czy uprawiasz sport i masz odpowiednią dietę? poza tym trzeba pamiętać o
          piciu min.2 litrów wody(!) dziennie.
          • Gość: kici_miauuuu Re: Do wytrwałej- IP: *.range86-137.btcentralplus.com 07.06.06, 15:03
            ja ez bralam te tabletki , drogie sa jak cholera i efektu po 2 opakowaniach
            zero!!!
            Ja upraawiam sport, jem calkiem zdrowo i mam celulit a moja mama ma 50 lat ,
            zadnej diety , nigdy sportu nie robila i nie ma. Jak dla mnie to wina sa hormony
            • Gość: onte Re: Do wytrwałej- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:09
              Dziewczyny przestańcie z tym gadaniem o ruchu i diecie.
              Chyba wszyscy wiedzą, że to ważne ale nie wystarcza.

Może znajdzie się mądra, która SAMYM ruchem i dietą zlikwidowała sobie
              zaawansowany cellulit? Założę się, że nie.
              • Gość: gonia Re: Do wytrwałej- IP: *.broadband.pl 07.06.06, 16:41
                ja zlikwidowałam bez kapsułek, ale faktycznie sama dieta i ruch czasem nie
                wystarczą (poza tym nie jestem wytrwała w diecie). Jedyne co mi pomogło to
                bardzo intensywne masaże graniczące z torturami. Efekt jest rewelacyjny.
                • Gość: gosienka1981 Re: Do wytrwałej- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:56
                  Ja stosuję dietę skonstruowaną przez dietetyka, a dodatkowo sporo jeżdżę na
                  rowerze. Stosuję też kremy (np. Liposyne Vichy), ale szczerze mówiąc celulit od
                  tego nie zniknął:(
                  Dlatego postanowiłam zapytać o Cellasene.
                  Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
    • Gość: justy Re: Tabletki na cellulit IP: 213.241.34.* 07.06.06, 17:13
      tabletki dają większą szansę na zauwazalne efekty niż smarowidła, ale i tak
      podstawą jest odpowiednia dieta i ruch.
      W przypadku cellasene producent obiecuje konkretne ubytki w obwodach, ale jego
      badania były sponsorowane i raczej podeszłabym do nich z dystansem.
      najlepiej udokumentowane działnie mają suplementy z CLA, ale to też nie jest
      ósmy cud świata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka