Gość: gosienka1981 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:47 Jak oceniacie skuteczność tabletek na celulit typu Cellasene? A może poleciacie coś innego? Czekam na Wasze opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zołza2 Re: Tabletki na cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:50 > Czekam na Wasze opinie:) Wszystkie opinie w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolina Re: Tabletki na cellulit IP: *.chello.pl 07.06.06, 13:31 tylko ruch, dieta, masaże i dopiero na końcu kremy i tabletki - niestety z tym niechcianym gościem naszych ud, pośladków i brzuchów można sobie poradzić idąc pod górę-drogą wyrzeczeń i silnej woli :)) ale poetycko się zrobiło;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wytrwala Re: Tabletki na cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:13 sama nie wiem jak z tym jest. Ja zjadlam 3 opakowania Cealinu a cellulit jest jaki jest. Mam go nawet na lydkach i rekach (ofc nie widac golym okiem a jak scisne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties Do wytrwałej- IP: *.chello.pl 07.06.06, 14:14 a czy uprawiasz sport i masz odpowiednią dietę? poza tym trzeba pamiętać o piciu min.2 litrów wody(!) dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kici_miauuuu Re: Do wytrwałej- IP: *.range86-137.btcentralplus.com 07.06.06, 15:03 ja ez bralam te tabletki , drogie sa jak cholera i efektu po 2 opakowaniach zero!!! Ja upraawiam sport, jem calkiem zdrowo i mam celulit a moja mama ma 50 lat , zadnej diety , nigdy sportu nie robila i nie ma. Jak dla mnie to wina sa hormony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onte Re: Do wytrwałej- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:09 Dziewczyny przestańcie z tym gadaniem o ruchu i diecie. Chyba wszyscy wiedzą, że to ważne ale nie wystarcza. Może znajdzie się mądra, która SAMYM ruchem i dietą zlikwidowała sobie zaawansowany cellulit? Założę się, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Do wytrwałej- IP: *.broadband.pl 07.06.06, 16:41 ja zlikwidowałam bez kapsułek, ale faktycznie sama dieta i ruch czasem nie wystarczą (poza tym nie jestem wytrwała w diecie). Jedyne co mi pomogło to bardzo intensywne masaże graniczące z torturami. Efekt jest rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosienka1981 Re: Do wytrwałej- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:56 Ja stosuję dietę skonstruowaną przez dietetyka, a dodatkowo sporo jeżdżę na rowerze. Stosuję też kremy (np. Liposyne Vichy), ale szczerze mówiąc celulit od tego nie zniknął:( Dlatego postanowiłam zapytać o Cellasene. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Tabletki na cellulit IP: 213.241.34.* 07.06.06, 17:13 tabletki dają większą szansę na zauwazalne efekty niż smarowidła, ale i tak podstawą jest odpowiednia dieta i ruch. W przypadku cellasene producent obiecuje konkretne ubytki w obwodach, ale jego badania były sponsorowane i raczej podeszłabym do nich z dystansem. najlepiej udokumentowane działnie mają suplementy z CLA, ale to też nie jest ósmy cud świata. Odpowiedz Link Zgłoś