Gość: Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 08:43 Czy jest ktoś, kto jest zadowolony z szamponu BAMBI, oprócz dzieci rzecz jasna;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_trojki_28 Re: Szampon BAMBI 08.06.06, 08:56 Witaj, z racji posiadania dzieciaczków nie raz juz myłam wlosy szamponami dla maluchów, także BAMBI. Włosy są po takich szamponach miękkie i ładnie pachną. Polecam, ale nie na co dzień, bo skóra głowy i włoski dzieci mają inne potrzeby niz u doroslych. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: Szampon BAMBI 08.06.06, 14:43 Zdarza mi się go stosować - rzeczywiście włosy stają się miękkie i gładkie - jednak po kilkunastu dniach wracam do swoich "żrących" szamponów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: Szampon BAMBI 08.06.06, 18:40 Delikatny to on nie jest, zawiera SLS na drugim miejscu. Zużylam kilka butelek, ostatnią jako detergent do sprzątania, ponieważ szampon ten wysusza włosy, powoduje łupież i ogromne swędzenie. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
aksiak1 Re: Szampon BAMBI 08.06.06, 20:23 ja rozniez stosowalam i mialam po nim bardzo ladne i blyszczace wlosy, ale niestety po dluzszym używaniu dostalam łupieżu. Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: Szampon BAMBI 08.06.06, 23:42 Ja rowniez bylam z niego bardzo zadowolona. Bylam-bo juz go nigdzie nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Szampon BAMBI 09.06.06, 12:20 Ja akurat z zakupem nie mam problemu, widuję go w większości sklepów. U mnie tak przez 2-3 mycia było w porzadku, włosy mięciutkie i ładne..ale potem zaczął je strasznie wysuszac i dałam sobie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: Szampon BAMBI 09.06.06, 12:28 ja nie jestemzadowolona. Włosy mi sie elektryzuja i sa suche. Poza tym codziennie ukladam, wiec po tym szamponie jest to neiemozliwe tak sie elektryzuja. Ja go widuje najszczesciej w makro- wawa. Odpowiedz Link Zgłoś