Dodaj do ulubionych

Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;)))

08.06.06, 15:42
TEraz mozemy rozmawiam same ze soba (jak zauwazyla nikaja "ewa") ewentualnie
z "piecioma" pozostalymi uczestniczkami, ktorych nie przestraszyla konicznosc
logowania:D

Pozdrawiam i zycze milych, KULTURALNYCH oraz owocnych rozmow:))
Obserwuj wątek
    • ivanna28 Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 15:44
      Jakoś nie wierzę ,że będzie kulturalnie ....D
      Ale również witam :-)
    • maggi9 Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 15:45
      Tak, tak bo logowanie to takie strasznie trudne jest:D
      Ale może jakas poprawa będzie
      • oxy_gen_86 Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 15:49
        maggi9 napisała:

> Tak, tak bo logowanie to takie strasznie trudne jest:D

I dlatego zem cholernie dumna z siebie, ze podjelam takie wyzwanie i sie
        udalo :D:D
        Jako jednej z nielicznych;))

• mikams75 Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 17:48
      witam, ja jak zwykle zalogowana. Dopiero co zajrzalam na forum i widze ze jest
      podejrzanie spokojnie. Przegladam posty i nie widze nic zlosliwego!
      Mam nadzieje, ze to nie cisza przed burza...
      • kamisiunia Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 17:50
        Ja też dziwnie nie mogłam się doszukać postów "zołz" [jako grono, nie konkretny
        nick], i patrzę - a tu logowanie :D No brawo, brawo :)
        • mikams75 Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 17:56
          wolne maja... albo mysla nad nickiem ;-)
          • szumszum Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 17:59
            szumszum=szumszum
            • frrancuzeczka Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 18:31
              Zalogowana, więc chyba także "elytarna". ;)
    • neuseeland Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 18:33
      Witam wszystkich, na forum jestem nie tak dlugo, ale juz zdazylo mnie zmeczyc,
      przyznam szczerze. A to dlatego, ze mnostwo nieprzyjaznych komentarzy,
      zlosliwosci, dogryzania sobie wzajemnie...Miejmy nadzieje, ze to sie faktycznie
      skonczy:) Do tej pory pisalam zawsze jako agnes, od teraz: neuseeland...
      Pozdrawiam cieplutko wszystkich!!
      • kamisiunia Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 18:38
        Oczywiście, że się skończy :) Dodajesz nieprzyjemne osoby do ignorowanych i po
        problemie :)
    • spragnienie Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 18:42
      Trzeba sie logowac;-). To wyjasnia wiele... Mnostwo panienek bilo piane in
      cognito...;-). Ja zazwyczja sporo czytam, bo dowiaduje sie ciekawych rzeczy.
    • kalinazkalinowa Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 18:43
      ja od początku bytności w gazecie loguję się i nie rozumie dla czego dla
      niektórych osób to jest problem
      • dzieckoneostrady Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 18:50
        Widzę, że atmosfera błoga, wszyscy się cieszą... Gratuluję. Szkoda tylko, że
        potem przeglądający forum ludzie będą natrafiać na takie kwiatki jak " ja nie
        rozumie..." kalinekskądśtam... I będą na drogie użytkowniczki patrzeć jak na
        elytę intelygentych inaczej:/
        • kalinazkalinowa Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 18:51
          dzieckoneostrady napisała:

> Widzę, że atmosfera błoga, wszyscy się cieszą... Gratuluję. Szkoda tylko, że
          > potem przeglądający forum ludzie będą natrafiać na takie kwiatki jak " ja nie
          > rozumie..." kalinekskądśtam... I będą na drogie użytkowniczki patrzeć jak na
          > elytę intelygentych inaczej:/

przetłumacz na polski bo nie rozumie......
          ;)))
          • kamisiunia Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 18:55
            Myślę, że to "rozumie" było tylko literówką, "zjedzeniem" "m" na końcu, ponieważ
            nie było "ę" na końcu, a "e" :D
            Pozd tym, jak już gdzieś pisałam, FU jest forum o urodzie i mi wcale nie
            przeszkadzają błędy, nie po to tu jesteśmy, żeby ich szukac i wypominać. Ma
            koleżanka problem z ortografią? Co Cię to obchodzi! Możesz jej pomóc, pomóż, nie
            - to nie udzielaj komentarzy. Takie jest moje zdanie.
      • ewelinasss Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 19:22
        Jak już to "nie rozumiem" a nie rozumie. A jeśli nie rozumiesz to trudno, twój
        problem, że jesteś tak ograniczona, że nie potrafisz tego pojąć.
    • kalinazkalinowa Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 19:00
      jak widać logowanie się niewiele pomogło złośliwość bab nie zna granic
      szczególnie tych z planety neostrada
      • tingavinga Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 19:03
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=43269012&a=43284780
        o tym pisałam. no i długo nie trzeba czekac
        • awt Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 19:13
          login jednorazowo pożyczyłam od znajomej. co wyście, dziewczyny, zrobiły?!
          dlaczego tak ma być z tym logowaniem? mało nam w tym kraju: a) kontroli, b)
          elitarnych gron? korona komuś z głowy spadnie, jak przeczyta (albo ominie) coś
          głupiego lub wrednego? ja nie będę zakładać sobie kolejnej skrzynki na gazecie,
          tylko po to, żeby raz na tydzień zamieścić tu posta i żeby ktoś miał lepsze
          samopoczucie mnie kontrolując. czuję się przez was wykluczona. życzę miłych
          konwersacji.
          były wierny gość: mat
          • mikams75 Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 19:17
            nie wiem czemu logowanie sie mialoby miec cokolwiek wspolnego z kontrolowaniem
            albo elita...
            Ja wole nawet pisac zalogowana, bo wowczas jest moje IP niewidoczne i pozostaje
            bardziej anonimowa.
            • helga22 Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 23:11
              a bez logowania IP jest widoczne?
          • mariolka99 Nie przesadzaj 08.06.06, 19:26
            awt napisała:

> login jednorazowo pożyczyłam od znajomej. co wyście, dziewczyny, zrobiły?!
            > dlaczego tak ma być z tym logowaniem? mało nam w tym kraju: a) kontroli, b)
            > elitarnych gron? korona komuś z głowy spadnie, jak przeczyta (albo ominie)
            coś
            > głupiego lub wrednego? ja nie będę zakładać sobie kolejnej skrzynki na
            gazecie,
            >
            > tylko po to, żeby raz na tydzień zamieścić tu posta i żeby ktoś miał lepsze
            > samopoczucie mnie kontrolując. czuję się przez was wykluczona. życzę miłych
            > konwersacji.
            > były wierny gość: mat

Zalogowanie sie to przecież jeden ruch;/ Załozenie konta-3 minuty, przecież się
            je zakłada RAZ;/ Zupełnie nie rozumiem o co to zrzędzenie,
            histeria, "pożyczanie" loginów;/
          • ewelinasss Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 19:44
            Bo taki jest właśnie nasz naród - głupi i pusty. I dla nich właśnie taka
            kontrola na forum jest potrzebna. Idiotki i jeszcze sie obrażają a obrażają się
            bo nie rozumieją co się do nich mówi, prawda w oczy kole.
      • dzieckoneostrady Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 19:06
        To nie złośliwość. Tylko nie dziwcie się, że żadne nowe forumki nie chcą
        dołączyć do takiego grona... Na wątku o przedstawianiu się pustki. Sądzę, że nie
        zaloguje się więcej niż 10 nowych osób. No... po kilku miesiącach może nawet 15-
        jak zaszaleją:P Bo czasami jak sie ktoś patrzy na poziom dyskusji tutaj... Nie
        warto.
        • tingavinga Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 19:19
          Ja wogole nie rozumiem tego calego zamieszania wokół logowania! I myślę,że
          logowanie nie jest elitarne wcale. To nonsens. Przeciez mozna zalogowac sie i
          pisac rady, porady itd. Po co sie wykluczac.Kazdy moze przecież pisac, po co
          robić z tego wielkie halo.
        • la-perla Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 19:21
          ja tez witam!

Zawsze się logowałam, więc jakiejś drastycznej różnicy nie widzę.
        • mikka8 Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 19:23

> To nie złośliwość. Tylko nie dziwcie się, że żadne nowe forumki nie chcą
          > dołączyć do takiego grona... Na wątku o przedstawianiu się pustki. Sądzę, że ni
          > e
          > zaloguje się więcej niż 10 nowych osób. No... po kilku miesiącach może nawet 15
          > -
          > jak zaszaleją:P Bo czasami jak sie ktoś patrzy na poziom dyskusji tutaj... Nie
          > warto.

A przez kogo byl taki "poziom" dyskusji ? Jak myslisz?
          Jesli uwazasz to co bylo przed logowaniem za wysoki poziom dyskusji
          to wspolczuje;)

Czy my nie mozemy byc dla siebie po prostu mile? Przeciez sie nie znamy.Co ma jedna do drugiej? Pomagamy sobie ,radzimy,dyskutujemy... Wydaje mi sie , ze to fajna sprawa.Od kolezanek w pracy nie dowiem sie tylu rzeczy , co na tym forum.
          Niektore dziewczyny ( mysle , ze w wiekszosci te bez loginu) wpadaly tu , aby sobie w czyms ulzyc.Dogryzc komus z byle powodu,pokrzyczec,powymyslac...
          Dlaczego dzis jest inaczej? Nie ma klotni,kazdy watek wyglada "normalnie".Nikt nie zmienia tam pierwotnego tematu...
          nie brakuje mi tych niezalogowanych.Bojkotuja FU? mysle , ze mala strata,niczego procz zametu nie wnosily ...

pozdrawiam;)

Marta
          • dzieckoneostrady Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 19:43
            Teraz poziom jest taki sam, tylko zalogowane babska myślą, że są elytą i
            beztrosko mogą zaśmiecać net karygodnymi błędami ortograficznymi, fleksyjnymi,
            frazeologicznymi i pisać o "włoskach" i "ząbkach". To nic, że to forum uroda.
            Osoba, która nie umie pisać, jest raczej mało wiarygodna... Nawet jeżeli nikt
            tego nie napisze, to miejcie świadomość tego, że się kompromitujecie. Nie trzeba
            być znawca kultury języka i profesorem Markowskim od razu, ale jeżeli ktoś nie
            zna podstawowego narzędzia służącego do porozumiewania się z innymi ludźmi, to
            jak się chce z nimi porozumieć? Mimowolnie wysyła o sobie wiadomość: jestem
            ignorantem, nie umiem nawet pisać po polsku.

Zaraz ktoś napisze: "tak, ja rozumie"... Kali jeść. Kali stać.
            • nessie-jp I... PLONK! :) 08.06.06, 19:49
              Doskonały wątek, od razu można odłowić co bardziej niemiłe trolle!
            • mikka8 Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 19:51

> Teraz poziom jest taki sam, tylko zalogowane babska myślą, że są elytą i
              > beztrosko mogą zaśmiecać net karygodnymi błędami ortograficznymi, fleksyjnymi,
              > frazeologicznymi i pisać o "włoskach" i "ząbkach". To nic, że to forum uroda.
              > Osoba, która nie umie pisać, jest raczej mało wiarygodna... Nawet jeżeli nikt
              > tego nie napisze, to miejcie świadomość tego, że się kompromitujecie. Nie trzeb
              > a
              > być znawca kultury języka i profesorem Markowskim od razu, ale jeżeli ktoś nie
              > zna podstawowego narzędzia służącego do porozumiewania się z innymi ludźmi, to
              > jak się chce z nimi porozumieć? Mimowolnie wysyła o sobie wiadomość: jestem
              > ignorantem, nie umiem nawet pisać po polsku.
              >
              > Zaraz ktoś napisze: "tak, ja rozumie"... Kali jeść. Kali stać.

Oj zolza,zolza ;)

Oczywiscie,poprawiajmy bledy,ale bez zlosliwosci.Tak bedzie o wiele lepiej.
              Kto wie,moze dzieki "poprawkom" wszyscy piszacy z bykami ,nie tylko uzyskaja porady w zakresie urody,ale rowniez beda mialy szanse nauczyc sie j.ojczystego uzywac w nalezyty sposob ;)
              Mniej zlosliwosci ,wiecej humoru i wszystko bedzie ok...

pozdr.
              • dzieckoneostrady Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 19:59
                A czy ja jestem złośliwa? Napisałam tylko, że cieszycie się ze spokoju na forum,
                ale tak jak było, tak jest. To, że ktoś komuś nie wypomina błędów, nie oznacza,
                że ich nie ma.
                • dzieckoneostrady Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 20:01
                  I nie jestem żadną zołzą. Byłam zalogowana już wcześniej, kiedy zołza jeszcze
                  pisała na forum.
                  • mikka8 Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 20:08

> I nie jestem żadną zołzą. Byłam zalogowana już wcześniej, kiedy zołza jeszcze
                    > pisała na forum.

Ah,to mamy wiecej "strazniczek" poprawnej polszczyzny na forum...Milo ;)

Wiesz... Czasem czytam jakis post , i oczywiscie widze bledy. Nie wiem,ale jakos nie mam odwagi zwracac uwagi autorce....Kurcze , przeciez nie ma ludzi nieomylnych.Mysle , ze wszyscy robimy bledy.Do prof.Miodka nam daleko...Jak mam
                    naskakiwac na kogos ,jak sama nie jestem idealem???? Pomysl ;)
                • mikka8 Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 20:03

> A czy ja jestem złośliwa? Napisałam tylko, że cieszycie się ze spokoju na forum
                  > ,
                  > ale tak jak było, tak jest. To, że ktoś komuś nie wypomina błędów, nie oznacza,
                  > że ich nie ma.

Tak jak napisalam. Poprawiajmy bledy,lecz nie ponizajmy sie wzajemnie.

pozdr.
            • ewelinasss Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 19:54
              I Kali pić. Najpierw poznajcie zasady polskiej ortografii i gramatyki a potem
              się wymądrzajcie a tymczasem się nie ośmieszajcie.
      • ewelinasss Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 19:23
        To jest taka planeta? Neostrada? Kiedy ją odkryli?
    • ewelinasss [...] 08.06.06, 19:20
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • mikams75 dziewczyny, prosze, nie zaczynajcie klotni! n/t 08.06.06, 19:21
        • oxy_gen_86 Re: dziewczyny, prosze, nie zaczynajcie klotni! 08.06.06, 19:37
          Chwila, chwila dziewczyny wyjasnijmy cos sobie...

Slowo "elytarne" jest troszke ironiczne - uzylam go pod wplywem wypowiedzi
          zalozycielki watku "beznadziejne forum". Zadna z nas (zalogowanych forumek) nie
          uwaza sie za jakakolwiek ELITE. Nie czujemy sie lepsze itp. - jestesmy po
          prostu zalogowane!! Cala filozofia!
          I bardzo Was prosze - nie zaczynajmy od wzajemnych klotni, "dowalania" sobie...
          bez tego na pewno bedzie nam sie lepiej "bytowac" na urodzie:)
          • ewelinasss Re: dziewczyny, prosze, nie zaczynajcie klotni! 08.06.06, 19:42
            A ty od czego zaczęłaś? Właśnie od "dowalania się". Innych błędy widzi, a
            swoich nie.
            • oxy_gen_86 Re: dziewczyny, prosze, nie zaczynajcie klotni! 08.06.06, 19:43
              Taaaaak? Do kogo niby zdazylam sie "dowalic"?

CZy ublizylam Ci? Wyzwalam Cie?

• ewelinasss [...] 08.06.06, 19:46
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • oxy_gen_86 Re: dziewczyny, prosze, nie zaczynajcie klotni! 08.06.06, 19:50
                  Powstrzymam sie od komenatarza...

Nie zrobie Ci tej przyjemnosci i Cie nie nakarmie...

To byla nasza pierwsza i ostatnia rozmowa:)
                  • ewelinasss Re: dziewczyny, prosze, nie zaczynajcie klotni! 08.06.06, 19:52
                    Nie zrobis zmi tej znikomej przyjemności bo nie masz po prostu nic do
                    powiedzenia co było z góry do przewidzenia.
      • nessie-jp PLONK :) 08.06.06, 19:42
        I... plonk! Jaki to miły dźwięk! Taki dźwięk wydaje troll uderzający o dno listy
        "ignoruj" :)

Po to jest właśnie logowanie.
        • oxy_gen_86 Re: PLONK :) 08.06.06, 19:44
          Nessie Ty nie gon tych troli tylko zaraz mi powiedz jak dziala ten ignor!

;)
          • nessie-jp Re: PLONK :) 08.06.06, 19:47
            No to tak:

1. Zalogować się (oczywiście)
            2. Skopiować login trolla
            3. Kliknąć "moje forum" (na górze strony, tuż pod banerem "forum.gazeta.pl"
            4. W sekcji "Przyjaciele i nieprzyjaciele" wkleić login trolla w pole "Dodaj
            nieprzyjaciela" i kliknąć OK
            5. Zaznaczyć pole "Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół" i znowu kliknąć OK

I już. Trolla nie ma. :)
            • oxy_gen_86 Re: PLONK :) 08.06.06, 19:51
              Dzieki:) zaraz zrobie tu porzadek;P
            • ewelinasss Nie ma już nikogo 08.06.06, 19:51
              No to u mnie już nie ma żadnej z Was, może po za paroma wyjątkami, które można
              policzyć na palcach jednej ręki.
        • dzieckoneostrady Re: PLONK :) 08.06.06, 19:51
          Możesz sobie ignorować. Myślę, że nikt się tym nie przejmie. Tym bardziej, że
          forum przegląda mnóstwo niezalogowanych osób, nawet takich, które trafiają tutaj
          przypadkiem.

No i nie wiedziałam, że ktoś, kto krytykuje błędy i ograniczenie na forum, jest
          trollem:) Ciekawa definicja.

Smutna rzeczywistość: nie wystarcza już rozum, żeby ignorować czyjąś wypowiedź.
          Trzeba do tego celu użyć opcji "moje forum"...
          • oxy_gen_86 Re: PLONK :) 08.06.06, 19:59
            No i nie wiedziałam, że ktoś, kto krytykuje błędy i ograniczenie na forum, jest
            > trollem:) Ciekawa definicja.

Sory ale chyba sie nie zrozumialysmy:/ To,ze ktos robi 12 bledow w jednym
            zdaniu czy uwaza mnie ze kretynke, ma swoj swiat i swoje zabawki kompletnie
            mnie nie obchodzi. To tez nie jest powodem do ingnorwania.

To jest forum tematyczne wiec trzymajmy sie tego!!. Rozmawiajmy na tematy
            zwiazane z kategoria. A jak ktos chce wyladowac swoje frustracje to niech sie
            wyzyje w inny sposob.
            • dzieckoneostrady Re: PLONK :) 08.06.06, 20:13
              Ale to wątek "powitalny", więc temat jest taki, że komentujemy konieczność
              logowania i to, co z niej wynika.

Gdyby ktokolwiek pomylił nazwy kosmetyków, od razu pojawiły by sie sprostowania,
              poprawki itd. A jeżeli ktoś nie umie pisać, to nie ma sprawy:) Tylko
              pamiętajcie, że w dzisiejszych czasach nawet dzieci korzystają z internetu.
              Jeżeli np. te gimnazjalistki, które zostały ostatnio skrytykowane za wątek o
              makijażu w gimnazjum, codziennie czytają to forum, to potem nie można się
              dziwić, że na 30 osób w klasie 25 ma zaświadczenie o "dysleksji". Wchodzę na
              stronę główną największej sieci sklepów z biżuterią, a tam kompromitujące błędy
              ortograficzne... To nie jest śmieszne. To zaczyna byc tragiczne.

Sama korzystam z forum uroda, korzystałam z niego przed zalogowaniem już ok. 3
              lata. Wiem, że można się dowiedzieć różnych rzeczy. Ale czasami aż przykro się
              te- czasami bardzo dobre- rady czyta...
              • oxy_gen_86 Re: PLONK :) 08.06.06, 20:19
                Mysle, ze tym wsszystkim "dzieciom" bardziej zaszkodzi chamstwo forumowiczow
                niz robienie bledow. Chociaz tego tez nie pochwalam. Jesli nie jestm pewna jak
                pisze sie dany wyraz zagladam do slownika.
          • mikams75 definicja 08.06.06, 20:12
            pl.wikipedia.org/wiki/Trolling
    • magdaksp Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 20:13
      bardzo sie ciesze ztej koniecznosci logowania sie:)
      • jola1913 standard poprawiania 08.06.06, 20:52
        JESLI CHCESZ KOMUŚ POPRAWIĆ BŁĄd, NAPISZ PO PROSTU W SWOIM POŚCIE DANE SŁÓWKO NAPISANE POPRAWNIE I NIE DAWAJ WIĘCEJ ŻADNYCH KOMENTARZY
        MYŚLĘ, ŻE ZA COŚ TAKIEGO NIKT SIĘ NIE OBRAZI
        CO WY NA TO DZIEWCZYNY? ZGADZACIE SIĘ?
        • aska90 Re: standard poprawiania 08.06.06, 20:56
          > JESLI CHCESZ KOMUŚ POPRAWIĆ BŁĄd, NAPISZ PO PROSTU W SWOIM POŚCIE DANE SŁÓWKO N
          > APISANE POPRAWNIE I NIE DAWAJ WIĘCEJ ŻADNYCH KOMENTARZY
          JESLI CHCESZ KOMUŚ POPRAWIĆ BŁĄd, NAPISZ PO PROSTU W SWOIM POŚCIE DANE słowo
          POPRAWNIE I NIE DAWAJ WIĘCEJ ŻADNYCH KOMENTARZY.

> MYŚLĘ, ŻE ZA COŚ TAKIEGO NIKT SIĘ NIE OBRAZI
          > CO WY NA TO DZIEWCZYNY? ZGADZACIE SIĘ?
          Zgadzamy się:).
          • carolinascotties zgadzam się :) n/t 08.06.06, 20:58

• niya Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 21:00
      nie sądze aby logowanie wiele dało, już w tym wątku to udowadniacie, zamiast
      odetchnąć,że będzie bardziej swojsko wypatrujecie w swoich postach błędów, troll
      tu nie potrzebny , same świetnie wojny wywołujecie. To forum coraz gorsze jest,
      ale się uzależniłam wiec zaglądam :D dziewczyny dajcie spokój warto takie
      kłótnie wywoływać?
      • oxy_gen_86 Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 21:05
        Ja tez sie zgadzam:) - a wszelkie zaczepki po prostu olewajmy (doslownie i w
        przenosni;P)
        • ewelinasss Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 22:29
          Cenzura już zadziała i usunęła moje wypowiedzi a innych nie ponieważ ja jestem
          przeciwna logowaniu ale czemu tu się dziwić i pewnie takie pustostany głosowały
          na Kaczyńskich i w Polsce jest jak jest a teraz zrobły sobie mini państwo tu na
          forum i wszystkich o odmiennych zdaniach usuwają. Żałosne jesteście a to forum
          zeszło na psy. No już! Usuwajcie ten wątek!
          • mikams75 Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 22:32
            watki byly usuniete za wypisywanie obrazliwych wyrazow.
            • ewelinasss Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 22:34
              Obraźliwych? A pierwszy wpis nie jest obraźliwy dla mnie? "nijaka..." Nie, to
              już wg was nie jest obraźliwe. A was co obraziło? Prawda?
              • mikams75 Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 22:36
                slowo "nijaka" nie jest obrazliwe.
                I nie udawaj, ze nie pamietasz, jakich slow uzylas w wykasowanych watkach.
                Dobranoc.
                • ewelinasss Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 22:39
                  Naprawdę mikams ty to dopiero jesteś nijaka.
          • kragmel Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 08.06.06, 23:23
            ewelinasss napisała:

> Cenzura już zadziała

cenzura zadziałała wobec postów (a propos: wątek=dyskusja, wypowiedź w
            wątku=post) obraźliwych dla innej użytkowniczki, w których użyłaś słów
            powszechnie uznawanych za wulgarne. takie wypowiedzi są niezgodne z regulaminem
            forum i na tej podstawie usuwane.
            z pozdrowieniami,
            cenzura
            • kragmel1 A mogę mieć taki nick? 08.06.06, 23:32
              A mogę mieć taki nick? Czy też tu "sprawiedliwa" cenzura zadziała?
              • kragmel Re: A mogę mieć taki nick? 08.06.06, 23:43
                > Czy też tu "sprawiedliwa" cenzura zadziała?
                sugerujesz, że moderatorzy tego forum źle wykonują swoje obowiązki? złóż skargę
                u administracji portalu.
                • kragmel1 Re: A mogę mieć taki nick? 08.06.06, 23:52
                  Po co? To nic nie da. A twoim jedynym obowiązkiem to jest chyba usuwac wszystko
                  co jest niegodne z wiekszością, nawet gdyby taka większość była głupia jak but,
                  dokładnie taka jak nasz naród, najpierw wybierają a właściwie sądząc po
                  frekwencji na wyborach nie wybierają a potem jęczą, że im źle.
    • ilka1234 Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 09.06.06, 15:45
      Bardzo sie ciesze z tego, ze wprowadzono obowiazek logowania sie. Dla mnie to
      nie jest problem. Konto na gazecie mozna zalozyc w kilka sekund. Jednego
      natomiast nie moge zrozumiec - dlaczego tu tyle zlosci i chamstwa. Motto tego
      forum powinno brzmiec: jesli nie chce tego czytac to nie musisz, jesli nie
      chcesz tu pisac to tez nie musisz, nikt nikogo do niczego nie zmusza. W polskim
      internecie jest pewnie setka podobnych stron poswieconych urodzie, gdzie mozna
      wymieniac sie informacjami i doswiadczeniami. Jesli komus nie odpowiada zmiana
      zasad to moze poszukac na kafeteriach, polkach czy innych wizazach.
    • ewullina Re: Drogie Panie witam w "elytarnym" gronie;))) 09.06.06, 15:53
      To i ja witam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka