Dodaj do ulubionych

shiseido??

11.06.06, 14:08
Dziewczyny zastanawiam się poważnie nad kremem dla cery mieszanej, świecącej sie, nawilżającym i matujacym, w zasadzie postawiłam na shiseido tylko zastanwiam się czy na T-zone, Purness, czy tez Bio Performance Advanced Super Revitalizer Whitening. Jeżeli, któras z Was wie coś szczególnie na temat tego ostatniego będę wdzięczna. sczególnie czy w wieku 29-30 lat " nie zaszkodzi: sugestie bowiem są aby używać go po 35 roku życia.
Obserwuj wątek
    • l81 Re: shiseido?? 12.06.06, 11:07
      Może wejdź na www.wizaz.pl i na kosmetyki.Tam znajdziesz opisy kosmetyków, może
      będą te kremy.Pa.
    • the.main.gosc Re: shiseido?? 12.06.06, 11:47
      po 35 roku zycia, a konkretnie okolo 60-tki :))), bo ta linia nadaje sie dla
      cer suchych i z lekka zwiotczalych.
      Purness ci sie przyda, zwlaszcza latem. Uwazaj, te kosmetyki nie sa "anti-age".
      • aaliyah83 Re: shiseido?? 12.06.06, 12:14
        Ja mam cere mieszana, 23 lata. Mialam kiedys ochote na krem z serii purness i
        dzięki Bogu wczesniej przetesotwalam probke. Do mojej buzi sie kompletnie nie
        sprawdzil. Wrecz blyszczalam sie jeszcze bardziej. Jesienia bardzo fajny
        chlopak w Wola parku z Douglasa gdy szukalam kremu matujaceogo doradzil mi
        nawilzajace. Z poczatku nie bylam przekonana. odkad zaczelam uzywac
        nawilzajacych zamiast matujacych jest rewelacyjnie. Nie swiece sie wogole, do
        tego nie mam powysuszanej skory. Obecnie mam Chanel HYDRAMAX + emulsja do cery
        mieszanje w każdym wieku. Polecam gorąco. A jezeli na mat to tylko pure focus
        lancome sie sprawdza u mnie. Shiseido juz mnei zawiodlo nie raz. Zwlaszcza
        cienie poczworne i puder...
        • sigrun Re: shiseido?? 12.06.06, 12:48
          Fakt, Bio Pperformance jest raczej dla "starszych pań". Co do Pureness, wszystko
          zależy od cery. Moja jest mieszana, ale nie potrzebuje matowienia, dlatego
          bardziej sprawdził się krem z tej serii niż lekka emulsja, która tylko wysuszyła
          mi skórę i nic nie nawilżyła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka