marika4 05.12.05, 22:10 Co wynika z mojej daty urodzenia,wiem że jestem 9.I co jeszcze ? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: 16.12.1979 06.12.05, 12:48 dzień urodzenia 16 Najmniejszym problem z powodu nadwrażliwości wyprowadza cię z równowagi. Sama sobie tworzysz utrudnienia i komplikujesz życie. Ważnym problemem jest dla ciebie z jednej strony izolacja, z drugiej pragnienie domu i miłości. Nie powinnaś zawodowo wiązać się ze sztuką. Nie lubisz jak ktoś ingeruje w twoje plany. Wiele dzieje się w twoim wnętrzu. Zależy ci na uczuciach, ale nie starasz się ich zdobywać. data urodzenia 9 Miłość uniwersalna, bezinteresowność – życie dla ludzi. Pozbądź się uprzedzeń rasowych i narodowościowych. Służ całemu światu. Nie staraj się być pierwszym – staraj się być ostatnim. Do niczego proszę się nie przywiązywać. Rozdawaj miłość i współczucie. Do 9-go każdego miesiąca nie zaczynaj żadnych spraw. Pozytywy: miłość do świata, braterstwo, miłosierdzie, dobroczynność, bezinteresowna praca, filantropia, humanizm, współczucie, szczodrość, szerokie poglądy. Negatywy: emocjonalność, egocentryzm, sentymentalizm, niepraktyczność, lekkomyślność, próżniacze marzenia, rozrzutność, marnotrawstwo. aktualnie jesteś do 28 roku życia w pierwszym cyklu 3 W tym cyklu doskonalisz swoją osobowość. Gdzie się nie znajdziesz jest to okres beztroski, dużo przyjaciół, dużo znajomych. Nie sprzyja nauce, ponieważ dziecko ma kłopoty ze skupieniem się. Wolno ci dużo mówić i o wszystkim – jest to dla ciebie korzystne. Największe osiągnięcia dzięki kontaktom społecznym. od 28 roku życia wchodzisz w cykl drugi 7 z 16 Bardzo dobry okres do pracy i nauki, analizy, filozofii. Jest to wibracja, która rozwija twoje wewnętrzne pokłady psychiczne. Niczego nie szukaj dla własnych, egoistycznych celów.Miej cierpliwość. Twoja praca powinna być zorganizowana, powinien panować w niej spokój i równowaga. Ten cykl 7 pochodzi od wibracji 16 – jest to tak zwana „karmiczna waląca się wieża związkowa”. Może ona powodować komplikacje w związkach. jednocześnie do 27 roku życia w pierwszym szczycie 1 Duża aktywność, zmiany, chęć samodzielnego działania, umacnianie wewnętrznej indywidualności i szanowanie niezależności. Chęć wyrzeczenia się wszelkich represji. Można wiele rzeczy zaczynać i nie kończyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link