krolciak 11.06.06, 22:07 Dzisiaj, w Salonie piękności na tvn style, były pokazane chusteczki matujące. Znacie coś takiego? Jakieś konretne nazwy i ceny? Z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxy_gen_86 Re: Chusteczki matujące. 11.06.06, 22:10 JA raz mialam takie chusteczki. Potem, na forum o tradziku, przeczytalam, ze cere swietnie matuje...papier toaletowy albo recznik papierowy. Wyprobowalam i rzeczywisice dziala:) Odpowiedz Link Zgłoś
patka12 Re: Chusteczki matujące. 12.06.06, 09:39 Ja używam bibułek Shiseido. Polecam, bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
wszczeliniesnu Re: Chusteczki matujące. 12.06.06, 09:42 Patka- zgadzam się, są świetne! Na ALLEGRO za 25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_1985r Re: Chusteczki matujące. 12.06.06, 12:19 a ile kosztują takie chusteczki w noramlnym sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
nanana17 Re: Chusteczki matujące. 12.06.06, 17:24 na czym polega dzialanie takich chusteczek czy one niewysuszaja skory albo niezmywaja makijazu?? Odpowiedz Link Zgłoś
patka12 Re: Chusteczki matujące. 12.06.06, 17:51 To są bardzo cienutkie bibułki. Przykłada sie je do twarzy i przyciska, po zdjeciu mozna zobaczyc co sie mialo na twarzy. Nie niszcza makijazu i sa naprawde fajne kiedy mamy problem z przetluszczajaca sie cera. Na allegro mozna kupic japonska wersje bibulek shiseido za niewielkie pieniadze natomiast mozna je rowniez kupic np w sephora tylko ze sa drozsze kosztuja ok 70 zl za 100 sztuk. Ja uzywam wlasnie tych wiec nie mam porownania do tych z allegro. Wiem ze dermika tez robi te bibulki ale ponoc nie sa rewelacyjne. Z drozszych robi je jeszcze Clinique. Odpowiedz Link Zgłoś
brunetka81 Re: Chusteczki matujące. 13.06.06, 07:55 Ja mam z ArtDeco, 100 bibułek za 24 zł. Malutkie, wygodne opakowanie, mieszcza sie bez problemu w torebce:) Bardzo fajne, naprawd.ę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś