magdalenkaaa4 13.06.06, 08:02 Któraś z Was pewnie ją robiła:)Chciałam zapytać czy macie jakieś wypróbowane salony które wykonują taki zabieg?I w jakich cenach? Jak długo utrzymuje się efekt gładkości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenkaaa4 Re: Depilacja woskiem-Kraków 13.06.06, 20:49 no nie nikt nie robił czegoś takiego?może nie w krakowie... chce sie zorientować jak to wygląda cenowo i gdzie najlepiej zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
sophisticated_shrew Re: Depilacja woskiem-Kraków 13.06.06, 21:52 Polecam Yves Rocher. Tylko nie wiem którą cząść ciała chciałabyć wydepilować :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: Depilacja woskiem-Kraków 14.06.06, 08:18 Całe nogi, trzeba się tam dużo wcześniej umawiać? o którym salonie mówisz?i jaki jest koszt takiego zabiegu? Odpowiedz Link Zgłoś
agacik10 Re: Depilacja woskiem-Kraków 14.06.06, 15:30 chyba każdy salon kosmetyczny ma taką usługę :) ja moge polecić salon Mimoza na ul. Gołębiej (wejście wspólne z salonem fryzjerskim Roman) albo na Ruczaju AlterEgo na Lipińskiego. Cen dokładnie nie pamiętam. W obu mają i wosk i pastę cukrową. IMO pasta jest dużo lepsza na pachy i bikini (przy depilacji nóg pastą można usnąć ;)), po paście włoski odrastają trochę później niż po wosku, ale to chyba też zależy od twoich włosków. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sophisticated_shrew Re: Depilacja woskiem-Kraków 14.06.06, 16:09 W Yves Rocher: - trzy-czwarte nóg 70zł - całe nogi 85zł - uda 50zł - łydki 50zł Ja robiłam na Grodzkiej depilację pach za 35zł ale zaraz mi odrosły włoski, więc dałam sobie spokój z woskiem i używam tylko depilatora. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: Depilacja woskiem-Kraków 14.06.06, 16:36 dzięki teraz mam orientacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Depilacja woskiem-Kraków 14.06.06, 20:33 wtrace sie jezeli mozna :) bardzo dobrze wykonuja depilacje brazylijksa w yves rocher na grodzkiej (sympatyczna brunetka, chyba marta :) bylam u niej raz a potem chcialam sie zapisac kilka razy ale akurat nie bylo miejsc wtedy kiedy mi pasowalo wiec poszlam do mimozy i niestety rozczarowalam sie bardzo, bylam 2 razy, raz pasta i raz woskiem ( z ziarnem kakao) u 2ch roznych pan i obie nie byly tak sprawne jak w yr, bolalo bardzo i nie byly zbyt dokladne (musialam pinseta w domu "dokanczac dzielo") w yr placilam 40zl, w mimozie ok 75-78zl Odpowiedz Link Zgłoś