Dodaj do ulubionych

Depilacja woskiem-Kraków

13.06.06, 08:02
Któraś z Was pewnie ją robiła:)Chciałam zapytać czy macie jakieś wypróbowane
salony które wykonują taki zabieg?I w jakich cenach? Jak długo utrzymuje się
efekt gładkości?
Obserwuj wątek
    • magdalenkaaa4 Re: Depilacja woskiem-Kraków 13.06.06, 20:49
      no nie nikt nie robił czegoś takiego?może nie w krakowie... chce sie zorientować
      jak to wygląda cenowo i gdzie najlepiej zrobić
      • sophisticated_shrew Re: Depilacja woskiem-Kraków 13.06.06, 21:52
        Polecam Yves Rocher. Tylko nie wiem którą cząść ciała chciałabyć wydepilować :)
        • magdalenkaaa4 Re: Depilacja woskiem-Kraków 14.06.06, 08:18
          Całe nogi, trzeba się tam dużo wcześniej umawiać? o którym salonie mówisz?i jaki
          jest koszt takiego zabiegu?
    • agacik10 Re: Depilacja woskiem-Kraków 14.06.06, 15:30
      chyba każdy salon kosmetyczny ma taką usługę :) ja moge polecić salon Mimoza na
      ul. Gołębiej (wejście wspólne z salonem fryzjerskim Roman) albo na Ruczaju
      AlterEgo na Lipińskiego. Cen dokładnie nie pamiętam. W obu mają i wosk i pastę
      cukrową. IMO pasta jest dużo lepsza na pachy i bikini (przy depilacji nóg pastą
      można usnąć ;)), po paście włoski odrastają trochę później niż po wosku, ale to
      chyba też zależy od twoich włosków. pozdrawiam
      • sophisticated_shrew Re: Depilacja woskiem-Kraków 14.06.06, 16:09
        W Yves Rocher:
        - trzy-czwarte nóg 70zł
        - całe nogi 85zł
        - uda 50zł
        - łydki 50zł
        Ja robiłam na Grodzkiej depilację pach za 35zł ale zaraz mi odrosły włoski, więc
        dałam sobie spokój z woskiem i używam tylko depilatora.
        • magdalenkaaa4 Re: Depilacja woskiem-Kraków 14.06.06, 16:36
          dzięki teraz mam orientacje:)
      • beesok Re: Depilacja woskiem-Kraków 14.06.06, 20:33
        wtrace sie jezeli mozna :) bardzo dobrze wykonuja depilacje brazylijksa w yves rocher na grodzkiej
        (sympatyczna brunetka, chyba marta :) bylam u niej raz a potem chcialam sie zapisac kilka razy ale
        akurat nie bylo miejsc wtedy kiedy mi pasowalo wiec poszlam do mimozy i niestety rozczarowalam sie
        bardzo, bylam 2 razy, raz pasta i raz woskiem ( z ziarnem kakao) u 2ch roznych pan i obie nie byly tak
        sprawne jak w yr, bolalo bardzo i nie byly zbyt dokladne (musialam pinseta w domu "dokanczac dzielo")
        w yr placilam 40zl, w mimozie ok 75-78zl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka