kate_b 29.01.03, 20:23 Może ktoś się z nim tu spotkał??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko IP: 80.51.244.* 29.01.03, 20:32 Nie jestem z Wrocławai ale wejdź na ich stronę,nie pamiętam ale w wyszukiwarkach bez problemu i tam jest wykaz aptek w każdym mieście które prowadzą sprzedaż produktów Iwostinu. Odpowiedz Link Zgłoś
kate_b Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko 29.01.03, 21:18 Juz sprawdzalam, niestety w wojewodztwie dolnoslaskim da sie go kupic tylko w jednej aptece, w dodatku nie we Wroclawiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko IP: *.rasserver.net 29.01.03, 21:21 wystarczy isc do apteki spytac sie czy mozna zamowic konkretny produkt z Iwostinu, wiekszosc aptek realizuje takie zamowienia i za dzien lub dwa masz kremik. Odpowiedz Link Zgłoś
gosa29 Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko 29.01.03, 21:47 Na pewno kupisz Iwostin w aptece w galerii Dominikańskiej - a przynajmniej były na początku stycznia. Podobno kosmetyki tej marki prowadzi również apteka na Pl. Legionów.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kate_b Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko 30.01.03, 00:24 Dzieki serdeczne, jutro wyruszam na polowanie ;) A jak sie nie uda, to rzeczywiście poproszę o zamówienie... Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia100 Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko 30.01.03, 08:19 Na 100% cały czas jest w Leclercu. Z ciekawości zadzwoniłam do apteki na Oławskiej i okazało się, że w tej chwili mają już tylko jakieś resztki, bo nie ma w hurtowniach. Podobno jest jakiś duży problem z dystrybucją Iwostinu i nie wiadomo kiedy będą następne dostawy. Dużo aptecznych kosmetyków jest w drugiej aptece na Oławskiej, na rogu Rynku i Kuźniczej i kawałek dalej przy Wita Stwosza - warto zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
kate_b Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko 30.01.03, 10:27 No to teraz to już na pewno wyruszam na polowanie :) Lista aptek jest dluga, więc mam nadzieję ze sie uda znalezc. Dziekuje wszystkim za pomoc... Dobrze jest sesja i nie ma zajec.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 12:54 Jakieś trzy tygodnie temu byłam w aptece "Oławskiej" i widziałam tam chyba tylko krem nawilżający - faktycznie resztki Odpowiedz Link Zgłoś
kate_b Cienko cienko... 30.01.03, 23:37 Efekty polowania są niestety mizerne... Znalazłam maseczkę w aptece na Oławskiej, ale powiedzieli, że nie będą więcej sprowadzać Iwostinu. Nie było go w Rynku, na Wita Stwosza i w innych aptekach na Oławskiej, jutro poszukam znowu... Odpowiedz Link Zgłoś