Dodaj do ulubionych

Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub okolicy?

29.01.03, 20:23
Może ktoś się z nim tu spotkał???
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko IP: 80.51.244.* 29.01.03, 20:32
      Nie jestem z Wrocławai ale wejdź na ich stronę,nie pamiętam ale w
      wyszukiwarkach bez problemu i tam jest wykaz aptek w każdym mieście które
      prowadzą sprzedaż produktów Iwostinu.
      • kate_b Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko 29.01.03, 21:18
        Juz sprawdzalam, niestety w wojewodztwie dolnoslaskim da sie go kupic tylko w
        jednej aptece, w dodatku nie we Wroclawiu...
        • Gość: ula Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko IP: *.rasserver.net 29.01.03, 21:21
          wystarczy isc do apteki spytac sie czy mozna zamowic konkretny produkt z
          Iwostinu, wiekszosc aptek realizuje takie zamowienia i za dzien lub dwa masz
          kremik.
    • gosa29 Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko 29.01.03, 21:47
      Na pewno kupisz Iwostin w aptece w galerii Dominikańskiej - a przynajmniej były
      na początku stycznia. Podobno kosmetyki tej marki prowadzi również apteka na
      Pl. Legionów.Powodzenia
      • kate_b Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko 30.01.03, 00:24
        Dzieki serdeczne, jutro wyruszam na polowanie ;)
        A jak sie nie uda, to rzeczywiście poproszę o zamówienie...
    • konwalia100 Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko 30.01.03, 08:19
      Na 100% cały czas jest w Leclercu. Z ciekawości zadzwoniłam do apteki na
      Oławskiej i okazało się, że w tej chwili mają już tylko jakieś resztki, bo nie
      ma w hurtowniach. Podobno jest jakiś duży problem z dystrybucją Iwostinu i nie
      wiadomo kiedy będą następne dostawy.
      Dużo aptecznych kosmetyków jest w drugiej aptece na Oławskiej, na rogu Rynku i
      Kuźniczej i kawałek dalej przy Wita Stwosza - warto zajrzeć.
      • kate_b Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko 30.01.03, 10:27
        No to teraz to już na pewno wyruszam na polowanie :)
        Lista aptek jest dluga, więc mam nadzieję ze sie uda znalezc.
        Dziekuje wszystkim za pomoc...

Dobrze jest sesja i nie ma zajec.... :)
        • Gość: fi Re: Czy da sie kupic Iwostin we Wroclawiu lub oko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 12:54
          Jakieś trzy tygodnie temu byłam w aptece "Oławskiej" i widziałam tam chyba
          tylko krem nawilżający - faktycznie resztki
          • kate_b Cienko cienko... 30.01.03, 23:37
            Efekty polowania są niestety mizerne... Znalazłam maseczkę w aptece na
            Oławskiej, ale powiedzieli, że nie będą więcej sprowadzać Iwostinu.
            Nie było go w Rynku, na Wita Stwosza i w innych aptekach na Oławskiej, jutro
            poszukam znowu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka