Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o podkładach Lancome?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.03, 08:56
Witam serdecznie w sobotni poranek; umilam sobie pracę czytając forum. Bardzo
proszę o opinie na temat podkładów Lancome; czy warto, jeśli tak, to które?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Co sądzicie o podkładach Lancome? IP: *.246.108.104.Dial1.NewYork1.Level3.net 01.02.03, 20:19
      Nie wspomnialas jaki masz rodzaj cery,prawdopodobnie wiekszos z nas posiada
      cere mieszana dla tejze grupy swietny jest TEINT IDOLE Lancome -dobrze
      kryje ,matuje,utrzymuje sie przez wiele godzin ,ja jestem zadowolona .
      • mika_1 Re: Co sądzicie o podkładach Lancome? 01.02.03, 22:11
        Ja ma cerę mieszaną i używałam MAQUIMAT - uważam, że był super - kryje, matuje,
        ładny kolor :-)
        • Gość: Trishna Re: Co sądzicie o podkładach Lancome? IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 10:50
          Tez uważam że Maquimat jest świetny do cery mieszanej i normalnej i jak na
          podkład matujący jest wyjatkowo delikatny, nie podrażnia.
          • Gość: Anja Re: Lancome - Teint Idole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.03, 10:36
            Mam mieszaną, ale wrażliwą i kapryśną cerę... W Sephorze polecono mi Teint
            Idole, wolałabym chyba Photogenic, ale nie mogłam dobrać koloru. Czy Teint
            Idole nie za bardzo matuje? Zależy mi na efekcie bardzo naturalnej cery, po
            prostu ładnej skóry...
    • Gość: Magdzik Re: Co sądzicie o podkładach Lancome? IP: *.biol.uni.wroc.pl 03.02.03, 12:48
      Witam! Mam suchą skórę i testowałam Photogenic. Byłby idealny dla mnie gdyby
      nie odcienie :(((. Podkłady te są dla mnie zbyt żółte. Właśnie dziś wybieram
      się do Sephory obejrzeć najnowszy podkład Lancome (od dzisiaj w sprzedaży), ale
      obawiam się, że kolorki będą te same.
    • Gość: Magdzik Re: Co sądzicie o podkładach Lancome? IP: *.biol.uni.wroc.pl 03.02.03, 12:51
      Witam! Mam suchą skórę i testowałam Photogenic. Byłby idealny dla mnie gdyby
      nie odcienie :(((. Podkłady te są dla mnie zbyt żółte. Właśnie dziś wybieram
      się do Sephory obejrzeć najnowszy podkład Lancome (od dzisiaj w sprzedaży), ale
      obawiam się, że kolorki będą te same.
      • Gość: Anja do Magdzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.03, 13:38
        Magdzik,

mówimy o Adaptive? Ale to podkład do cery mieszanej/ tłustej - nie obawiasz
        się,że do Twojej suchej będzie zbyt mocny?? Aha, ale ponoć w Sephorach jest
        promocja: przy zakupie podkładu pomadka do ust gratis.
        Ja też jestem zła, że kolory Photogenic w Polsce są tak beznadziejne..
        • Gość: Trishna Re: do Magdzik IP: *.acn.waw.pl 03.02.03, 15:47
          A ja jestem własnie zadowolona ze mają żółtawe odcienie, większosc podkładów
          które mozna dostac w Polsce ma kolor rózowawy pomaranczowy lub zupełnie blado-
          szary :)
        • Gość: Magdzik Re: do Magdzik IP: *.biol.uni.wroc.pl 04.02.03, 12:09
          Hej Anja! Tak, chodziło o Adaptive.Byłam, obejrzałam. Odcienie niestety te same
          i mimo, że jest to ponoć podkład mocno nawilżający nie zdecydowałabym się na
          niego. Kupiłam sobie So Ingenious E.Lauder i jestem bardzo zadowolona.
          Pozdrawiam cieplutko :))). Magda
          • Gość: Apia Re: do Magdzik IP: *.222-200-80.adsl.skynet.be 04.02.03, 16:42
            A jesli wolno spytac, to jaki odcien So Ingenious sobie kupilas. Ja obecnie uzywam Photogenic Ultra Confort, odcien 03 Beige Diaphane. Niestety odcien ten jest taki wlasnie zoltawy. Ostrze sobie pazurki na EL, ale chcialabym utrafic w dobry kolor. Poszukuje takiego bardziej bezowego.
            • Gość: Magdzik Re: do Apia IP: *.biol.uni.wroc.pl 05.02.03, 11:02
              Mam odcień 02. Ładnie stapia się ze skórą, jest niewidoczny na buźce. Jeśli
              chodzi o mój odcień to na mojej skórze "wychodzi" raczej beżowy, twarz wygląda
              naturalnie. Polecam!
    • Gość: Magdzik Re: Co sądzicie o podkładach Lancome? IP: *.biol.uni.wroc.pl 04.02.03, 13:01
      Mam do Was jeszcze pytanko, mianowicie czy któraś z Was używała rozświetlacza
      Lancome Touche Liberte? I jak wrażenia? Czy jest on do kupienia w Sephorze?
      Pzdr.!
    • Gość: M a jak oceniacie wlasciwosci kryjace Adaptive? IP: *.icm.edu.pl / 217.96.91.* 05.02.03, 17:07
      Prosze o jakies info na ten temat, bo mam zamiar sie przymierzyc do tego
      podkladu, o ile bedzie dobrze kryl. So Ingenious EL wydaje mi sie ledwo co
      kryc. Co sadzicie na ten temat?
      M.
      • Gość: Magdzik Re: a jak oceniacie wlasciwosci kryjace Adaptive? IP: *.biol.uni.wroc.pl 06.02.03, 10:13
        Adaptive wg jest bardzo lekkim podkładem. Nie testowałam go co prawda na
        twarzy, tylko na ręce i odniosłam wrażenie, że kryje bardzo słabo. Natomiast
        jak wspominałam wcześniej mam So Ingenious i jestem z niego zadowolona. Stopień
        krycia można zwiększyć kładąc dwie lub więcej cienkich warstw i nie ma efektu
        maski. Najlepiej poproś o próbki i wypróbuj na własnej buźce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka