Gość: Anja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.03, 08:56 Witam serdecznie w sobotni poranek; umilam sobie pracę czytając forum. Bardzo proszę o opinie na temat podkładów Lancome; czy warto, jeśli tak, to które? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Co sądzicie o podkładach Lancome? IP: *.246.108.104.Dial1.NewYork1.Level3.net 01.02.03, 20:19 Nie wspomnialas jaki masz rodzaj cery,prawdopodobnie wiekszos z nas posiada cere mieszana dla tejze grupy swietny jest TEINT IDOLE Lancome -dobrze kryje ,matuje,utrzymuje sie przez wiele godzin ,ja jestem zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Co sądzicie o podkładach Lancome? 01.02.03, 22:11 Ja ma cerę mieszaną i używałam MAQUIMAT - uważam, że był super - kryje, matuje, ładny kolor :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trishna Re: Co sądzicie o podkładach Lancome? IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 10:50 Tez uważam że Maquimat jest świetny do cery mieszanej i normalnej i jak na podkład matujący jest wyjatkowo delikatny, nie podrażnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Lancome - Teint Idole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.03, 10:36 Mam mieszaną, ale wrażliwą i kapryśną cerę... W Sephorze polecono mi Teint Idole, wolałabym chyba Photogenic, ale nie mogłam dobrać koloru. Czy Teint Idole nie za bardzo matuje? Zależy mi na efekcie bardzo naturalnej cery, po prostu ładnej skóry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Co sądzicie o podkładach Lancome? IP: *.biol.uni.wroc.pl 03.02.03, 12:48 Witam! Mam suchą skórę i testowałam Photogenic. Byłby idealny dla mnie gdyby nie odcienie :(((. Podkłady te są dla mnie zbyt żółte. Właśnie dziś wybieram się do Sephory obejrzeć najnowszy podkład Lancome (od dzisiaj w sprzedaży), ale obawiam się, że kolorki będą te same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Co sądzicie o podkładach Lancome? IP: *.biol.uni.wroc.pl 03.02.03, 12:51 Witam! Mam suchą skórę i testowałam Photogenic. Byłby idealny dla mnie gdyby nie odcienie :(((. Podkłady te są dla mnie zbyt żółte. Właśnie dziś wybieram się do Sephory obejrzeć najnowszy podkład Lancome (od dzisiaj w sprzedaży), ale obawiam się, że kolorki będą te same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja do Magdzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.03, 13:38 Magdzik, mówimy o Adaptive? Ale to podkład do cery mieszanej/ tłustej - nie obawiasz się,że do Twojej suchej będzie zbyt mocny?? Aha, ale ponoć w Sephorach jest promocja: przy zakupie podkładu pomadka do ust gratis. Ja też jestem zła, że kolory Photogenic w Polsce są tak beznadziejne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trishna Re: do Magdzik IP: *.acn.waw.pl 03.02.03, 15:47 A ja jestem własnie zadowolona ze mają żółtawe odcienie, większosc podkładów które mozna dostac w Polsce ma kolor rózowawy pomaranczowy lub zupełnie blado- szary :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: do Magdzik IP: *.biol.uni.wroc.pl 04.02.03, 12:09 Hej Anja! Tak, chodziło o Adaptive.Byłam, obejrzałam. Odcienie niestety te same i mimo, że jest to ponoć podkład mocno nawilżający nie zdecydowałabym się na niego. Kupiłam sobie So Ingenious E.Lauder i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam cieplutko :))). Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apia Re: do Magdzik IP: *.222-200-80.adsl.skynet.be 04.02.03, 16:42 A jesli wolno spytac, to jaki odcien So Ingenious sobie kupilas. Ja obecnie uzywam Photogenic Ultra Confort, odcien 03 Beige Diaphane. Niestety odcien ten jest taki wlasnie zoltawy. Ostrze sobie pazurki na EL, ale chcialabym utrafic w dobry kolor. Poszukuje takiego bardziej bezowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: do Apia IP: *.biol.uni.wroc.pl 05.02.03, 11:02 Mam odcień 02. Ładnie stapia się ze skórą, jest niewidoczny na buźce. Jeśli chodzi o mój odcień to na mojej skórze "wychodzi" raczej beżowy, twarz wygląda naturalnie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Co sądzicie o podkładach Lancome? IP: *.biol.uni.wroc.pl 04.02.03, 13:01 Mam do Was jeszcze pytanko, mianowicie czy któraś z Was używała rozświetlacza Lancome Touche Liberte? I jak wrażenia? Czy jest on do kupienia w Sephorze? Pzdr.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M a jak oceniacie wlasciwosci kryjace Adaptive? IP: *.icm.edu.pl / 217.96.91.* 05.02.03, 17:07 Prosze o jakies info na ten temat, bo mam zamiar sie przymierzyc do tego podkladu, o ile bedzie dobrze kryl. So Ingenious EL wydaje mi sie ledwo co kryc. Co sadzicie na ten temat? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: a jak oceniacie wlasciwosci kryjace Adaptive? IP: *.biol.uni.wroc.pl 06.02.03, 10:13 Adaptive wg jest bardzo lekkim podkładem. Nie testowałam go co prawda na twarzy, tylko na ręce i odniosłam wrażenie, że kryje bardzo słabo. Natomiast jak wspominałam wcześniej mam So Ingenious i jestem z niego zadowolona. Stopień krycia można zwiększyć kładąc dwie lub więcej cienkich warstw i nie ma efektu maski. Najlepiej poproś o próbki i wypróbuj na własnej buźce. Odpowiedz Link Zgłoś