tina212 17.07.06, 18:20 Co o niej myślicie? Golenie jest bardzo bolesne? Po jakim czasie odrastają włoski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbie88 Re: __Golarka z Naj__ 17.07.06, 19:08 widzialam ta reklame przypadkiem i zaszlam do sklepu zobaczyc, a moze i kupic, tylko po co?jestem przyzwyczajona do tradycyjnego golenia. Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: __Golarka z Naj__ 17.07.06, 19:56 biorąc pod uwage że ta gazeta kosztuje pewnie koło 5 zł(nie wiem dokładnie, ale tak przypuszczam)nalezy sie spodziewać efektu dalekiego od tego po depilacji normalną golarką. Odpowiedz Link Zgłoś
ara11 Re: __Golarka z Naj__ 17.07.06, 20:49 Ja też się zastanawiam czy kupić. Kosztuje 10zł. Też jestem przyzwyczajona do normalnego golenia, ale może warto spróbować? Może ktoś kupił? Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Re: __Golarka z Naj__ 17.07.06, 21:14 Miałam kiedyś taką golarkę "gazetową". Zanim zdążyłam włożyć baterie, upadła mi na podłogę i ... popsuła się :P Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: __Golarka z Naj__ 17.07.06, 21:18 golarka a depilator to dwie rozne rzeczy,trudno wiec wymagac zeby efekt byl chociaz zblizony:) Odpowiedz Link Zgłoś
ara11 Re: __Golarka z Naj__ 17.07.06, 22:01 Ale w naj jest golarka, a nie depilator. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: __Golarka z Naj__ 17.07.06, 22:04 golarke clatronic mozna kupi8c wkazdym sklepie zdzialem z agd rtv i kosztuje 10 zlotych.niepolecam bo goli bardzo kiepsko i latwo sie skaleczyc Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: __Golarka z Naj__ 18.07.06, 07:08 wlasnie to staralam sie wytlumaczyc, bo ktos wczesniej napisal " efektu dalekiego od tego po depilacji normalną golarką." :> Odpowiedz Link Zgłoś
mum6 Re: __Golarka z Naj__ 24.07.06, 18:31 no więc... w czynie społecznym odradzam- pierwsza nie działała wcale (wsadziłam baterie, wsadziłam ;) ) po wymienieniu druga już wydaje odgłosy, ale umiejętności golenniczych nie posiada. ani włosów krótkich, ani długich. biorąc pod uwagę to, że naj nie czytuję i zapłaciłam 10,90 tylko ze względu na golarkę- po raz kolejny dowiedziałam się, że jestem po prostu naiwna... nie róbcie tego. jeśli naj nie czytacie- wytrwajcie w tym. jeśli czytacie, to kupcie za złotówkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iron_wanienka Re: __Golarka z Naj__ 24.07.06, 18:42 zgadzam sie.ogolilam nia(a wlasciwie skrocilam)wlosy pod pachami mojego faceta;)usmialismy sie:)nie goli tak jak zwykla jednorazowka i czesto sama sie wlacza...ale czego chciec od naj Odpowiedz Link Zgłoś
mum6 Re: __Golarka z Naj__ 24.07.06, 19:09 ale czemu mam oczekiwać, że jakikolwiek od kogokolwiek "prezent", za który jeszcze płacę, a nie dostaję w prezencie ma być do d...? (chociaż i tamtejszych okolic też by pewnie nie ogliła ;p ) 10,90 to już ok. 1/3 DEPILACJI u kosmetyczki, nie golenia, które nic nie daje. najgorsze, że naiwności mej to pewnie też nie ukróci... ;) Odpowiedz Link Zgłoś