marzenka1001 15.08.06, 12:51 Polecicie mi kochane jakiś dobry i dobrze wyposażony sklep z kosmetykami w internecie? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deep_deep_red Re: szukam sklepu internetowego 15.08.06, 13:04 ja osobiście korzystam z www.esentia.pl i jestem zadowolona. Podobają mi się opinie o kosmetykach - tym się sugeruję przy zakupach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: szukam sklepu internetowego 15.08.06, 15:17 Moje ulubione: www.mojekosmetyki.pl sklep.pollenaeva.pl/ (firmowy, ale lubię ich kosmetyki) Odpowiedz Link Zgłoś
kasianova27 Re: szukam sklepu internetowego 15.08.06, 15:34 czy orientujecie się jak wypdają ceny sklepu firmowego Polleny-Ewy, w stosunku do sklepowych? Czy są niższe? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: szukam sklepu internetowego 15.08.06, 17:35 Tak, ceny są niższe ;) Np. mój ukochany krem lniany (nawilżająco matujący) w sklepie 13-18 zł, w firmowym 9,31 zł. A wód toaletowych za 5 zł to ja wogóle nigdzie nie widziałam :D Opłaca się dopiero jak bierzez kilka rzeczy (koszt wysyłki), ale generalnie kosmetyki Polleny Ewy ciężko znaleźć sklepach, więc ja kupuję on-line. Jeśli ktos ma pod bokiem np. Rossmanna, i potrzebuje jeden krem- to się nie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś