asienkaz 29.08.06, 08:08 Widze że ten salon w Katowicach jest dośc mocno polecany na forum. Czy któraś z Was bywa w tym salonie i moze podać orientacyjne ceny i konkretnie do kogo tam sie zapisać na kolorek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redme Re: berendowicz & kublin Katowice 29.08.06, 12:02 słyszałam pozytywy ale sama nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: berendowicz & kublin Katowice 29.08.06, 12:10 tu jest cennik www.berendowicz-kublin.pl/index.php?show=cenniksalonu Odpowiedz Link Zgłoś
asienkaz Re: berendowicz & kublin Katowice 29.08.06, 12:29 dzięki, cennik widziałam -prosze o rade kogoś kto z nich korzystał czy faktycznie są tacy dobrzy..Dzięki :0 Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: berendowicz & kublin Katowice 29.08.06, 12:38 asienkaz napisała: > Widze że ten salon w Katowicach jest dośc mocno polecany na forum. Czy któraś > z Was bywa w tym salonie i moze podać orientacyjne ceny i konkretnie do kogo > tam sie zapisać na kolorek? Ptyałaś o ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: berendowicz & kublin Katowice 29.08.06, 12:44 Za szybko kliknęłam.Sama jestem ciekawa jak tam robią kolor,zastanawiam się też nad farbowaniem u nich. Byłam kilka razy w Auchan w L.Look ale zawsze mam b.suche włosy po ich farbowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
asienkaz Re: berendowicz & kublin Katowice 29.08.06, 12:57 no faktycznie troche nie tak napisałam z tymi cenami :-). Właśnie sie mocno nad tym salonem zastanawiam bo też kilka razy wyszłam z przesuszonymi włosami, dlateg miałam nadzieję ze odezwie się ktoś kto juą u nich bywał. Za pare tygodni mam ślub gdzie będę świadkiem i zzależy mi na fajnej koloryzacji Odpowiedz Link Zgłoś
figa.kw Re: berendowicz & kublin Katowice 29.08.06, 12:57 Ja byłam. Byłam niesamowicie zachwycona i z koloru i z strzyżenia. Królują faceci styliści. Przy mnie uwijał się Paweł Nabrdalik Odpowiedz Link Zgłoś
asienkaz Re: berendowicz & kublin Katowice 29.08.06, 12:59 miałas jakieś własne pomysły czy doradzali kolor i fryzure? Odpowiedz Link Zgłoś
figa.kw Re: berendowicz & kublin Katowice 29.08.06, 13:07 asienkaz napisała: > miałas jakieś własne pomysły czy doradzali kolor i fryzure? Pokazano mi paletę kolorów (katalog z pasmami włosów), miałam przejrzeć i podać swoje typy. Stylista odradził mi te które mi się podobały (i w zasadzie popieram go, ale pomarzyć można :P ) W rezultacie zaproponował dwa kolory, tzn. całośc kolor lnu, a pasemka/balejaż w stalowym (jestem blondynką) Odpowiedz Link Zgłoś
chmuurka Re: berendowicz & kublin Katowice 29.08.06, 22:04 A fryzurka? stylista sam cos Ci dobrał, czy też sprecyzowalas oczekiwania, a on dokładnie wykonał co należało? Pytam, bo chciałabym całkowicie oddać się w ręce profesjonalisty, chodzi mi o zmianę wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
figa.kw Re: berendowicz & kublin Katowice 30.08.06, 09:01 Opowiedział mi co z nimi zrobi a ja przytaknęłam. Brał pod uwagę kształt twarzy, wydatny nos, noszone przeze mnie okulary oraz jakość włosa. W życiu nie byłam tak dobrze obcięta!!!! Przez ponad miesiąc włosy niemal nie wymagały pianki i lakieru. One najzwyczajniej w świecie trzymały się jak należy!!! I nawet wiatr tego nie zmieniał. Ja polecam, gdyby mnie tylko było stać.... Odpowiedz Link Zgłoś
redme Re: berendowicz & kublin Katowice 30.08.06, 12:51 Zapisałam się do nich i jestem ciekawa efektu. z tym że zapisano mnie do jakiejś pani Beaty. Czy ktoś ją może zna? Odpowiedz Link Zgłoś
goldengirl Re: berendowicz & kublin Katowice 30.08.06, 13:03 jak juz bedziesz po wizycie napisz prosze jakie wrazenia! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
redme Re: berendowicz & kublin Katowice 30.08.06, 13:50 ok napewno napisze - mam nadzieję że nie zawiode się , bo niestety nie jest łatwo dobrać coś do takiego typka jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
chmuurka Re: berendowicz & kublin Katowice 30.08.06, 21:25 Tak tak, napisz koniecznie! Juz się nie moge doczekać Twojej relacji. Tymczasem trzymam kciuki za efekt:) P.S. Ile tam się czeka na wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
redme Re: berendowicz & kublin Katowice 31.08.06, 09:12 Ja czekałam 4 dni. Jutro napisze - trzymajcie kciuki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldengirl Re: berendowicz & kublin Katowice 31.08.06, 11:20 Trzymam kciuki!:) powodzenia hihihi jak bedzie dobrze to moze tez sie wybiore. Odpowiedz Link Zgłoś
kasemi Re: berendowicz & kublin Katowice 31.08.06, 11:33 Koleżanka moja była i widziałąm ja po wizycie i kilka dni później. Wyglądałą super tak ja obcieli że nie musi nic z tymi włosami robić . A jak ja obcinała jakaś dziewczyna to potem nie ułożyła jej tych włosów na szczotce tylko popsikała sprayem i wysuszyła suszarką ot tak. I oto chodzi bo wyjść od fryzjera z super fryzurą mozna tylko ułożyć sobie to później w domu - nie każdy to umie Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: berendowicz & kublin Katowice 31.08.06, 14:50 Zapisałam się na stzyżenie na poniedziałek do p.Rafała,ciekawa jestem jak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
redme Re: berendowicz & kublin Katowice 01.09.06, 10:15 życze Ci żeby równie dobrze jak u mnie - świetnie dobrany kolor i strzyżenie całkowicie profesjonalne, a włosy układają się niemal same. POLECAM WARTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
figa.kw Re: berendowicz & kublin Katowice 01.09.06, 10:24 :) Napisz więcej :) Ile kolorów, kształt fryzury, no i istotne ile zapłaciłaś? Bo za mnie płaciła telewizja Katowice, więc mi się upiekło :P Odpowiedz Link Zgłoś
redme Re: berendowicz & kublin Katowice 01.09.06, 10:34 po długich namowach 1 kolor na całosc - upierałam się na baleyage ale przy tym cięciu to nie jest podobno dobry pomysł. Cięcie z mocno wyciętych i wystrzępionych włosów do ramion ( fatalnie "zdefasonowanych przez poprzedni zakład) na dość krótką asymetryczną fryzurke. W pracy wszyscy sa zachwyceni ;)Cena całosci 160 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: berendowicz & kublin Katowice 01.09.06, 11:19 To fajnie,że jesteś zadowolona.Ja mam włosy do łopatek,chciałabym trochę podciąć(zapuszczam)i może zmienić przedziałek albo grzywkę. Zobaczę co mi doradzą...Farbowałam w lipcu,jak będzie ok. to kolor następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: berendowicz & kublin Katowice 02.09.06, 11:05 Ale żeście im zrobiły reklamę na forum. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: berendowicz & kublin Katowice 04.09.06, 19:44 Zasługują,byłam dzisiaj na strzyżeniu dawno nie miałam takiej fajnej fryzury. Byłam u Rafała.Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś