goncia11 29.08.06, 19:33 Dziewczyny, czy jak ma się miesiączkę to lepiej nie farbować włosów (balejaż). Fryzjerka powiedziała, że nie ma to znaczenia, ale ja jakoś nie jestem przekonana. Co Wy na to/ Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlefrog Re: Farbowanie a miesiączka 29.08.06, 19:35 Robiłam balejaż w zeszły czwartek, w pierwszy dzień okresu i nie było najmniejszej różnicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Farbowanie a miesiączka 29.08.06, 19:38 Widzisz to zależy od fryzjera , mi mówiła ze lepiej nie , ale ja z szatynki na blondyne sie farbowałam , bo to tez zalezy od koloru , jak np.z szatynki na mahoń czy kasztan czy jeszcze inny to by było pewnie ok.A mój ginekolog tez mówi ze lepiej odczekac te pare dni. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Farbowanie a miesiączka 29.08.06, 20:12 koleżanka farbowała jak miała okres i nie przyjął jej się kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
cleo80 Re: Farbowanie a miesiączka 29.08.06, 20:24 Ja tez słyszałam , że nie ma to znaczenia, jednak gdy robiłam hennę podczas okresu wyszły mi bordowe brwi . Masakra :( Odpowiedz Link Zgłoś
goncia11 Re: Farbowanie a miesiączka 29.08.06, 20:42 Dzięki za rady. Chyba poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Farbowanie a miesiączka 29.08.06, 20:43 A jakby takie wyszly bez okresu to co? jaki by byl powod? czyzby henna do d..? Venus Odpowiedz Link Zgłoś
cleo80 Re: Farbowanie a miesiączka 29.08.06, 20:52 Jedna fiolka henny starcza mi na kilka razy , wczesniej wychodził normalny kolor, więc przypuszczam , że to jednak nie henna była do d... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Farbowanie a miesiączka 29.08.06, 20:50 nie farbuj poczekaj!!!i wierz mi wiem co mowie. czasem wszystko bedzie ok ale widzialam juz kilka speltakularnych porazek fryzjerskich spowodowanych okresem-w tym swoje wlasne włosy-np raz po 2 tyg od rozjasniania musialam zabieg powtorzyc bo efektu nie bylo, kolezanka robila wlosy dobra farba,spieszyla sie bo chlopak przyjezdzal i chciala ladnie wygladac i farba jej niz wziela wlosow wygladala koszmarnie!!!!wlosy miala w kolorze jasno rudym ciemno fioletowym i brazowym- takie ciapki, koszmar, lepiej poczekaj te kilka dni, oto moja rada. Odpowiedz Link Zgłoś
goncia11 Re: Farbowanie a miesiączka 29.08.06, 20:59 Ja kiedys farbowałam jak miałam miesiączkę i nie byłam zadowolona z koloru, wyszły jakieś takie żółtawe. Fryzjerka zapewniała, że to nic nie zaszkodzi. Teraz poczekam kilka dni, ale juz nie moge się doczekać, żeby pofarbować. Dzięki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś