lirex 31.08.06, 22:55 mam tłustą cere,zanieczyszczona,z widocznymi porami.Mam problem z dobraniem podkładu-ostatnio używałam musu z Maybelline i byłoby ok gdyby był bardziej kryjący.Magę liczyć na pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marutka2 Re: kryjący podkład 01.09.06, 13:57 Revlon Colorstay, bardzooooo polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensja_19 Re: kryjący podkład 01.09.06, 14:09 Czy rzeczywiscie dobrze kryje? Nadaje sie do cery tradzikowej? I ile mniej wiecej kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: kryjący podkład 01.09.06, 14:12 Moim zdaniem lepiej kryje Max Factor Lasting Performance, kosztuje ok.50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: kryjący podkład 01.09.06, 14:15 też myslę, że lasting performance kryje lepiej. jednak Colorstay duużo dłuzej utrzymuje sie na skórze, bez zadnych poprawek, a krycie jest tylko trochę gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
elf Re: kryjący podkład 01.09.06, 14:18 Vichy Dermablend, w internecie kosztuje ok. 60 zł. Kryje wszystko. Tylko radzę najpierw wziąć próbkę albo spróbować testera w sklepie, bo jest dość gęsty i jak się nie trafi z kolorem, może być maska na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pretensja_19 Re: kryjący podkład 01.09.06, 14:20 rowneiz polecam DErmablend Vichy(po raz kolejny na tym forum ;)). Puder utrwalajacy z tej serii tez jets bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
pretensja_19 Re: kryjący podkład 01.09.06, 14:16 Przez dluzszy czas uzywalam LP Max Factor, bo moja mama dostaje go z pracy za 25 zł. Na twarzy mam teraz odcien 109. Srednio kryje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marutka2 Re: kryjący podkład 01.09.06, 14:39 jA JEDNAK POLECAM COLORSTAY revlona. Kosztuje ok. 70 pln, ale jak wielokrotnie wspominałam na forum :) jest warty tej ceny: 1) kryje i nie tworzy efektu maski :) 2) pięknie stapia sie z buzią i dlugo sie na niej utrzymuje 3) jest wydajny 4) matuje, wiec doskonale sprawdza sie na tłustej i mieszaknej cerze. Trzeba go dość szybko rozprowadzac... Odpowiedz Link Zgłoś
lirex Re: kryjący podkład 01.09.06, 22:25 bardzo dziekuję za wszystkie podpowiedzi!pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: kryjący podkład 01.09.06, 14:46 estee lauder double wear dobrze kryje, trudno tylko kolor dobrac no i ta cena... a z tanszych to faktycznie revlon, max factor, z tanszych dobry jest tez maybelline wonder finish i rimmel natural sensation - moj faworyt, tylko ze tez problem z kolorami, bo np dla mnie praktycznie nawet najjasniejszy nadaje sie tylko na pozne lato i wczesna jesien, kiedy jeszcze jestem troche opalona... imho jednak przy takiej cerze lepiej nie inwestowac w tak od razu mocne krycie, jakie daje vichy czy revlon, tylko sprobowac tych sredniokryjacych - byc moze wystarcza na twoje problemy, a jednak te mocnokryjace podklady mocno obciazaja cere i kolko sie zamyka PS: ale jednak w wymienionych przeze mnie podkladach nie zaobserwowalam zatykania porow - poprostu zostaly ladnie przykryte (z tym tylko, ze rovlon uwydatnil mi kazda sucha skorke) Odpowiedz Link Zgłoś