doniej 03.09.06, 14:42 mam problem z bardzo słabymi paznokciami, polecono mi odżywkę NAIL TEK,czy używałyście jej?Jest dość droga... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bridgetb Re: NAIL TEK-próbowałyście? 03.09.06, 22:01 ja juz uzywam 2 butelke.Najlepsza odzywka jaka mialam. Przed jej uzywaniem mialam cienkie paznokcie. Teraz mam dlugie i mocne. Az sie zawsze kosmetyczka dziwi ze takie mocne. Kup na allegro, tam jest taniej niz w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
doniej Re: NAIL TEK-próbowałyście? 04.09.06, 09:50 Ale czy te odżywki z Allegro są dobrej jakości? Kupiłam u Super Sprzedawcy i czekam na przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka2002 Re: NAIL TEK-próbowałyście? 04.09.06, 00:01 Ja przywiozlam ze Stanow, jest tu ze 3 razy tansza. Naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: NAIL TEK-próbowałyście? 04.09.06, 07:56 Kupiłam na allegro-od sprawdzonego sprzedawcy. Używam prawie rok- zero efektów. Odżywka nie zmieniła stanu moich paznokci, kruche, łamliwe, nie chgcą rosnąć, zadzierają sie. W tym tygodniu robię akryl. Dalsza walka nie ma sensu, zmarnowałam pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: NAIL TEK-próbowałyście? 04.09.06, 09:56 > Ja przywiozlam ze Stanow, jest tu ze 3 razy tansza. Naprawde warto. wliczasz w cene koszt biletu?;)) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: NAIL TEK-próbowałyście? 04.09.06, 10:12 Nie polecam, zrujnowalam sie kiedys na wersje "Intensive therapy"-wg opisu idealna do moich wowczas podniszczonycyh paznokci. Efekty (czy tez ich brak) jak po wiekszosci odzywek. Zwykla odzywka, ktore jednemu pomoze, drugiemu nie i na pewno nie jest warta swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: NAIL TEK-próbowałyście? 04.09.06, 14:29 nie polecam, pozostawia powłokę którą łatwo można ściągnąć, jak maseczkę peel- of z twarzy:) nie mogę postawić jej żadnego "plusa" Odpowiedz Link Zgłoś