mamaagaforever 03.09.06, 23:16 witam, chciałam wypróbować kosmetyki tej serii-mam włosy farbowane,bez żadnych problemów,wrażliwe na pogodę,czasem je prostuję.co powinnam kupić-jaki szampon,odżywka.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoe28 Re: kerastase-co polecacie 04.09.06, 00:59 Witam ! Na mnie kosmetyki Kerastase nie zrobiły wrażenia, miałam Serię Oleo Relax, ale wiadomo że każdy ma inne potrzeby i oczekiwania, zanim nie spróbujemy nie przekonamy się czy warto :) Jeśli koniecznie chcesz ich wypróbować to może seria Chroma Reflect. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: kerastase-co polecacie 04.09.06, 01:09 nie polecam tych kosmetykow....mialam szampon i odzywkę, szampon beznadzieja, wlosy duzo lepiej wygladaja po zwyklym szamponie 3 ziola, po jakims czasie pozstanowila dac szanse piance zwikszjacech objetość i jeszcze jadna porazka.....po prostu szok, nigdy wiecej juz nic nie kupie z tej serii.NIGDY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: kerastase-co polecacie 04.09.06, 08:01 Kupiłam serię zółtą nutritive-byłam nią zachwycona od pierwszego użycia. Konsultantka odradzała zdecydowanie oleo relax i tą różową. Seria żółta (szmp i odż) bardzo wzmocniła moje włosy i świetnie sie układały. Uważam, ze to najlepsze kosmetyki do włosów jakie miałam. (Próbowałam też maski z serii zielonej ale uważam, ze to był niewypał- zero efektów). Lepsze są tylko kosmetyki amerykańskie alterna ale nie dostepne w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
philo77 Re: kerastase-co polecacie 04.09.06, 10:29 Ja mam kręcone i trochę przesuszone po farbowaniu włosy i bardzo chwalę sobię serię Elasto-Curl, ale ona jest właśnie dla loków Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: kerastase-co polecacie 04.09.06, 11:37 Sama jestem ciekawa opinii: I wciąż się zastanawiam czy kupić coś z Kerastase czy jednak Tigi:( Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: kerastase-co polecacie 04.09.06, 11:51 no własnie ja mam ten sam problem ale nikt tu nic mi nie poradził a propos tigi...a maja takie zachęcajce te swoje produkty:)no i ceny sa niższe niż kerastes. Odpowiedz Link Zgłoś