helga22 04.09.06, 10:06 ile kosztuje nowy reklamowany tusz max factor który sprawia, że rzęsy sa jak u gejszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chantal11 Re: rzęsy gejszy 04.09.06, 10:08 Nie wiem ile kosztuje, ale efekt takich rzes w reklamie uzyskano komputerowo. Odpowiedz Link Zgłoś
littlemy Re: rzęsy gejszy 04.09.06, 10:22 bo to widać przyjrzyj sie zdjęciu zawodowo zajmuję sie grafiką i potwierdzam - ten efekt jest uzyskany komputerowo jak zerszta w kazdej reklamie tuszu do rzęs i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: rzęsy gejszy 04.09.06, 10:17 No nie taki on "nowy"- i film i tusz ma już troszkę czasu. Kosztuje ponad 40 zł, a dziewczyny zwracały tu uwagę że ma małą pojemność w porównaniu z innymi tuszami Max Factor. Odpowiedz Link Zgłoś
askax6 Re: rzęsy gejszy 04.09.06, 10:20 a ktoras z was uzywa? bo jestem ciekawa czy faktycznie jest taki rewelacyjny...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: rzęsy gejszy 04.09.06, 10:41 nie jest - tzn zalezy co kto lubi, ale napewno gejsza nie bedziesz ;) tzn chodzi o rzesy... efekt jest bardziej naturalny niz teatralny, dobry jest do takiego codziennego, bardzo delikatnego makijazu (np do szkoly lub dla tych co naprawde maja rzes duzo i dlugie, a tylko chca przyciemnic) - no ale fakt, ze szczoteczka jest super, wszystko ladnie rozczesuje, ale co z tego, skoro i tak oczekiwanego efektu nie osiagniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
philo77 Re: rzęsy gejszy 04.09.06, 10:44 Trudno powiedzieć, jakie to są rzęsy gejszy ;). Mialam ten tusz i bylam z niego bardzo zadowolona, a to dlatego, że nie sklejał rzęs, a pięknie je rozdzielał, co bardzo lubię. Jeśli natomiast bardziej Ci zalezy na efekcie rzęs sztucznych/teatralnych/mocno podkreślonych to możesz być zawiedziona, bo wg mnie efekt jest ładny ale raczej dzienny ;) - no przynajmniej jak na mój gust. Odpowiedz Link Zgłoś
askax6 Re: rzęsy gejszy 04.09.06, 10:54 czyli nie skleja po prostu? to chyba w niego zainmwetsuje;) bo juz mam dosyc rozdzielania kepkow rzes koncowka kolczyka;) Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: rzęsy gejszy 04.09.06, 10:59 nie, nie skleja :) ale imho to raczej zasluga szczoteczki bardziej niz samego tuszu Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: rzęsy gejszy 04.09.06, 10:59 co wy z tymi rzęsami gejszy,max factor ma taką metody reklamy,że zawsze na końcu dodaje,że taki a taki produkt był uzywany przy charakteryzacji aktorek w danym filmie w tym wypadku uzywano tego tuszu w trakcie kręcenia filmu"Gejsza"a nie słuzy on gejszom do malowania rzęs:))!!no dziewczyny prosze was!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: rzęsy gejszy 04.09.06, 11:01 przepraszam tytuł filmu to"wyznania gejszy".:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: rzęsy gejszy 04.09.06, 11:47 ja jestem zadowolona swietna szczoteczka - nie skleja i ladnie rozprowadza tusz nie pogrubia i nie wydluza malo wydajny, to prawda ale wazniejsze jest dla mnie to ze nie skleja rzes Odpowiedz Link Zgłoś
askax6 Re: rzęsy gejszy 05.09.06, 11:31 ale przeciez my nie mowimy tutaj, ze chcemy miec oczy jak gejsze i to te z filmu;) jednakze producenci musieli unowoczesnic tusz badz szczoteczke i zastanawiamy sie tu wspolnie jakie sa rezultaty ich pracy - czy godne wyznaczonej przez nich kwoty. a swoja droga... mialam kiedys tusz z taka szczoteczka ale zostawial mi grudki na rzesach wiec z zakupu tuszu dla gejsz zrezygnuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
allergic1 Re: rzęsy gejszy 04.09.06, 12:34 to jest tusz zdecydowanie dla zwolenniczek naturalnego efektu i idealnie rozdzielonych rzęs.Entuzjastki teatralnego makijazu wyrzucą pieniądze w błoto.tusz lekko pogrubia,delikatnie wydluza no i przede wszystkim rozdziela. Odpowiedz Link Zgłoś
ainuin1 Re: rzęsy gejszy 04.09.06, 19:26 I właśnie przez te komputerowe doróbki mam fioła na punkcie rzęs :-/ Wkurza mnie, że tak nas robią w balona i drażnią na tychj reklamach. A już szcztem były tusze z białą bazą - kupiłam kiedyś taki i spod czarnej maskary widać było białą maź z bazy :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
chantal11 Re: rzęsy gejszy 04.09.06, 19:42 I właśnie dlatego nie nalezy ufac reklamom, a traktowac je z przymruzeniem oka. One oglupiaja, mamią by wyciagnac od nas kase. Tylko zastanawiam się dlaczego tak robią? Przeciez po wyprobowaniu i okazaniu, że zakup to badziewie nie kupie juz tego ponownie. Tym samym sami sobie szkodza. Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: rzęsy gejszy 05.09.06, 09:30 a jakiś tańszy odpwiednik tuszu z taką fajną szczoteczką, która ładnie rozczesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
monisse25 Re: rzęsy gejszy 05.09.06, 10:02 nie na temat,ale jeśli mam polecić tusz to polecam Rimmel (dwufazowy) bordowo- biały..efekt piorunujący ,bardzo wydłuża,nie skleja..rewelacja.Na allegro kosztuje 19 zł,w sklepie ok.29.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sebadoh Re: rzęsy gejszy 06.09.06, 22:32 a jak sie ten tusz nazywa, bo ja reklamy nie widzialam...:( Odpowiedz Link Zgłoś
flower15 Re: rzęsy gejszy 07.09.06, 09:28 dla mnie ten mastepiece to ściema, a szczoteczka drapie mi rzęsy, jakaś taka dziwna jest, uzywam ciągle MF 2000 Odpowiedz Link Zgłoś
yoniska Re: rzęsy gejszy 07.09.06, 09:34 w rossmanie kosztuje 33- 34 zł... tusz sam w sobie sredni, żeby uzyskac mocniejszy efekt trzeba kilkakrotnie nakładać warstwe, co ułatwia ta swietna szczoteczka. najwieszym minusem jest to , ze po kilku godzinach tusz się obsypuje. Odpowiedz Link Zgłoś