Dodaj do ulubionych

Football w Piasecznie

14.03.08, 13:51
Witam,
Jako, że robi się co raz cieplej szukam osób chętnych na terenie
Piaseczna do pogrania w piłkę. Fajnie jakby udało się zebrać 8-10
osób chętnych, wybrać miejsce i dogodać termin pierwszego spotkania.
Czekam na propozycje.
Pozdrawiam,
P.
Obserwuj wątek
    • stentonik Re: Football w Piasecznie 15.03.08, 16:54
      Nemozjusz, skoro juz szukasz i nie ma jak widzisz odzewu, to weź się
      za organizację. Ja chetnie pogram, ale nie mam czasu organizować
      takich spotkań.
      dziwne, ze nie ma odzewu swoja drogą...
      • zizu1234 Re: Football w Piasecznie 15.03.08, 17:12
        Witam.
        JA też chętnie pogram w piłkę.Jeżeli chodzi o organizację spotkań na boisku to można spróbować na boisku nowym przy SP5 w Piasecznie.
        Pozdrawiam
        • nemozjusz Re: Football w Piasecznie 15.03.08, 19:53
          Ja od niedawna mieszkam w Piasecznie. Myślę, ze zotrganizowanie
          ekipy napewno trochę czasu zajmie, ale jak już uda się zebrać ekipę
          to można spotykac się cyklicznie. Mam nadzieję, że znajdzie się
          trochę chętnych.
          P.
          • pminnesota Re: Football w Piasecznie 16.03.08, 13:29
            Ja się zgłaszam :)
            • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 16.03.08, 13:45
              No, to już mała grupka jest. A gdzie to boisko? Na Wojska Polskiego? Dobrze kojarzę? Bo będę musiała Osobistego poinstruować...
              • stentonik Re: Football w Piasecznie 16.03.08, 14:51
                Dobra dowiem się jutro u Pani Dyrektor z piątki, czy można popykać w
                gałę i na jakich warunkach;)
                • zizu1234 Re: Football w Piasecznie 16.03.08, 15:39
                  Witam.
                  Wydaje mi się że najlepiej pograć na sztucznej nawierzchni (równo,piłka nie skacze no i trudniej o kontuzję)niż na jakimś klepisku :)Jeżeli Stentonik wybiera się do Pani Dyrektor SP5 to pierwszy krok będzie zrobiony.Czekamy na wyniki negocjacji :)
                  Pozdrawiam
    • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 15.03.08, 20:34
      Osobisty mi tu właśnie mówi do ucha, że on też chętny jest.
      • stentonik Re: Football w Piasecznie 15.03.08, 21:30
        Czyli czterech już by było...
    • maciex29 Re: Football w Piasecznie 16.03.08, 09:09
      witam jestem zainteresowany od roku gram z paroma koleg. w zalesiu
      gornym na hali bo tam jest taniej natomiast bardzo chętnie pobiegal
      bym po trawie pozdrawiam
      • len_y Re: Football w Piasecznie 16.03.08, 09:13
        To ja też jestem chętny
        • zizu1234 Re: Football w Piasecznie 16.03.08, 09:43
          Witam
          Nemozjusz już jest nas kilku.
          Tak jak pisałem wcześniej przy SP5 jest boisko ze sztuczną nawierzchnią.Porozmawiać trzeba z Panią Dyrektor - widziałem ostatnio jak tam młodzież grała w piłeczkę.
          Pozdrawiam
          • nemozjusz Re: Football w Piasecznie 17.03.08, 15:42
            No i świetnie! Chyba już jest 5-6 osób! Fajnie jeśli się uda
            załatwić to boisko ze sztuczną nawierzchnią. Czekam na jakieś info.

Pozdr.
            • wawerus.1 Re: Football w Piasecznie 17.03.08, 21:19
              Ja też jestem chętny.
              • stentonik Re: Football w Piasecznie 18.03.08, 15:05
                Sprawa z boiskiem sztucznym w SPnr5 wyglada nastepująco. Generalnie,
                jest to boisko ogólnodostepne ale...dla dzieciaków ze szkoły, czyli
                moga sobie przyjść kiedy chcą i grać. Rozmawiałem z dyrektorką
                szkoły, i szkoła raczej nie ma chetnych na wynajecie tego boiska
                (wszyscy biorą halę w której zreszta nie ma miejsc), stąd było
                lekkie zaskoczenie, że ktoś chce tu grać;) Nastąpiła długa chwila
                zastanowienia...jednak mój urok osobisty i dobra wola dyrektorki
                pozwoliły nam dogadac sie i ustalić, że grać bedzie można!

Warunki wynajecia boiska ustale z Panią dyrektor dopiero wtedy,
                kiedy...wogóle takie spotkania piłkarskie wypalą i bedzie o czym
                gadac. Póki co mozemy ustalic termin i godzinę na pierwsze spotkanie
                i po prostu...zagrać.:))))

Ważne, aby grac po godzinie 17 (wcześniej szkoła ma zajecia)to
                nikomu nie bedziemy przeszkadzac. Przed spotkaniem tel do dyrekcji,
                ja juz sie tym zajmę;), wiec proszę wcześniej o info do mnie na
                meila ( nie zawsze wszystko czytam, i nie zawsze moge grać)o której
                i kiedy meczyk.

pzdr
                • pminnesota Re: Football w Piasecznie 18.03.08, 18:24
                  No i Sten - jesteś wielki!!!
                  Dzięki za załatwienie wstępne, teraz trzeba się zgadać dobrze.
                  Nie wiem, jak inni myślą, ale chyba najlepiej byłoby grać jakoś ok. 18-19, większość po pracy i zajęciach na uczelni. Jakie opinie?

Panowie (i Panie ;P), reszta w Naszych rękach!!!
                  • zizu1234 Re: Football w Piasecznie 18.03.08, 20:18
                    Witam.
                    Godzina 18-19 jest Ok ale od wiosennej zmiany czasu gdyż teraz to chyba za ciemno będzie.JA jestem otwarty na wszystkie propozycje - jestem elastyczny co do terminu gry.

Pozdrawiam
                    • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 18.03.08, 20:26
                      Jako, że nas nie będzie- Osobisty pisze się dopiero na początek kwietnia.
                      • pminnesota Re: Football w Piasecznie 18.03.08, 22:08
                        Chyba najlepszy termin będzie na pocz. kwietnia, widniej i cieplej [miejmy nadzieje, bo dziś śnieg niemile zaskoczył :)]

Pzdr
                        • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 18.03.08, 22:40
                          pminnesota napisał:
                          > bo dziś śnieg niemile zaskoczył :)]

Ojjj bardzo niemiło, zwłaszcza jak się autobus jeden po drugim psuje, auććććć ;)
                          • stentonik Re: Football w Piasecznie 18.03.08, 23:01
                            Zgadzam się...poświętujmy teraz, zmienimy czas;) i od kwietnia...Leo
                            nie zamyka przed nikim drogi do reprezentacji hehehe;)))
                            Ustalajmy więc na kwiecień spotkanie.
                            Piłkę ktoś ma???
                            • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 18.03.08, 23:14
                              stentonik napisał:
                              > Piłkę ktoś ma???

Osobisty przylezie z piłką....
                              • stentonik Re: Football w Piasecznie 18.03.08, 23:20
                                Kuuurteczka, byłęm dzisiaj połazić po tej sztuczności, i ślisko po
                                deszczyku jak diabli. Chyba jakieś buty trzeba specjalistyczne na tę
                                nawierzchnię.
                                • nemozjusz Re: Football w Piasecznie 19.03.08, 13:51
                                  Co do terminu 1 spotkania to może w weekend. Będzie mniejsze
                                  prawdopodobieństwo, że coś komuś wypadnie.
                                  • stentonik Re: Football w Piasecznie 19.03.08, 16:37
                                    nemozjusz napisał:
                                    Będzie mniejsze
                                    > prawdopodobieństwo, że coś komuś wypadnie.

No własnie, zapomniałem dodać. Za wypadki szkoła nie odpowiada.

pzdr;)
    • lesiakpulkownik Re: Football w Piasecznie 17.03.08, 16:21
      ja i kapral chętnie weźmiemy udział w tych zawodach
    • zizu1234 Re: Football w Piasecznie 19.03.08, 12:53
      Witam.
      Zmianę czasu będziemy mieli 30.03 i wtedy będziemy mogli się umówić na konkretny termin.Stentonik jak już załatwiłeś boisko to może odśwież ten wątek po 30.03.
      Pozdrawiam
      • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 01.04.08, 18:11
        Odświeżamy wątek- jest już po świętach, po zmianie czasu, no i my z Osobistym już też jesteśmy. Osobisty mówi, że popołudniami w tym tygodniu to on chętnie pokopie.

Ktoś jeszcze zgłasza akces?
        • lamia34 Re: Football w Piasecznie 01.04.08, 18:42
          Zemfi kochanie mój Ernest z chęcią się do was dołączy .Jak dowiedział się, że ty będziesz to powiedział ,iż on już idzie na 100% :D .Coś ty mu zrobiła ? :D
          • len_y Re: Football w Piasecznie 01.04.08, 18:44
            To ja też zgłaszam się
          • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 01.04.08, 19:07
            lamia34 napisała:
            > Zemfi kochanie mój Ernest z chęcią się do was dołączy .Jak dowiedział się, że ty będziesz to powiedział ,iż on już idzie na 100% :D .Coś ty mu zrobiła ? :D

Ejno!Sama chciałabym wiedzieć. Ale ja to będę tam tylko towarzysko, bo Osobistego biorę pod łapę i go przyprowadzam.
            Lamia, Złotko- wpadnij też, to pogadamy ;)
            • lamia34 Re: Football w Piasecznie 01.04.08, 19:27
              Zemfi zamierzasz robić za chearliderke ?:D
              • zizu1234 Re: Football w Piasecznie 01.04.08, 19:42
                Witam.
                Wątek odświeżony to OK.Teraz ktoś musi ustalić termin gry.Ja osobiście stawiam na Stentonika aby ustlił dzień kopania :)
                Stentonik był już u Pani Dyrektor SP5 i jest w temacie.
                Oczywiście może być też Nemozjusz - założyciel wątku ale musi to być jedna,dwie osoby które ustalą tzw.dzień kopania a nie ustalanie może w poniedziałe,wtorek itp...........
                Pozdrawiam
              • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 01.04.08, 22:29
                lamia34 napisała:
                > Zemfi zamierzasz robić za chearliderke ?:D

Taaaaa i nadwornego fotografa ;)
                • stentonik Re: Football w Piasecznie 03.04.08, 18:54
                  Są pierwsi chętni na niedzielę o 17-stej. Ja mogę też potruchtać.
                  Są chętni?
                  • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 03.04.08, 19:50
                    stentonik napisał:
                    > Są pierwsi chętni na niedzielę o 17-stej. Ja mogę też potruchtać.
                    > Są chętni?

Osobisty mówi, że ok :)
                    • stentonik Re: Football w Piasecznie 03.04.08, 20:28
                      To jutro zarezerwuję w szkole boisko.

pzdr
                      • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 03.04.08, 20:32
                        stentonik napisał:
                        > To jutro zarezerwuję w szkole boisko.

No no, działaj ;)
                        • len_y Re: Football w Piasecznie 03.04.08, 21:35
                          To widzimy się w niedziele na pierwszej rundzie rozgrywek piaseczyńskich
                          • stentonik Re: Football w Piasecznie 04.04.08, 18:53
                            Rezerwacja poczyniona. Niedziela o 17. Ja nie wiem czy będę.
                            Przybyłych na piłeczkę proszę o poinformowanie dozorcy, że boisko
                            zamówione u pani dyrektor i musi wpuścić. Aha, i żadnych "fantów"
                            dla dozorcy!!!
                            Piłkę ktoś ma????

pzdr
                            • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 04.04.08, 19:08
                              stentonik napisał:
                              > Piłkę ktoś ma????

Taaaa, piłka też przylezie ;)
                              • mwierzba Re: Football w Piasecznie 04.04.08, 19:57
                                Pierwszy wpis tu robię, ale stawić też się mogę; 1 osoba +
                                ewentualnie piłeczka
                                Pozdrawiam i liczę na innych chętnych
                                • maciex29 Re: Football w Piasecznie 05.04.08, 17:50
                                  ja też będe
                                  • maciex29 Re: Football w Piasecznie 06.04.08, 13:18
                                    czy ta szkoła mieści się przy ul. Nefrytowej
                                    • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 06.04.08, 13:27
                                      maciex29 napisał:
                                      > czy ta szkoła mieści się przy ul. Nefrytowej

SP5----> Szkolna/WP

17.00---> dziś ;)

pozdr
                                      zemfi
                                    • zizu1234 Re: Football w Piasecznie 06.04.08, 13:36
                                      Witam.
                                      Dzisiaj mnie nie będzie.Pilny wyjazd.
                                      Pozdrawiam
                                      • maciex29 Re: Football w Piasecznie 06.04.08, 15:19
                                        będe
                                        • lamia34 Re: Football w Piasecznie 06.04.08, 15:30
                                          Moj Ernest też będzie :)
                                          • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 06.04.08, 15:32
                                            lamia34 napisała:
                                            > Moj Ernest też będzie :)

Lamia, złotko- a Ty?
                          • len_y Re: Football w Piasecznie 06.04.08, 15:59
                            ja też będe
                            • stentonik Re: Football w Piasecznie 06.04.08, 21:02
                              I jak było? Ja niestety połamany jestem po wczorajszych zawodach
                              wędkarskich i nie dałem rady...Ale na następną piłkę będę.
                              • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 06.04.08, 21:21
                                stentonik napisał:
                                > I jak było? Ja niestety połamany jestem po wczorajszych zawodach
                                > wędkarskich i nie dałem rady...Ale na następną piłkę będę.

Nie pytaj, bo szkoda nawet klawiaturę strzępić.
                                • stentonik Re: Football w Piasecznie 06.04.08, 21:25
                                  zemfiroczka napisała:
                                  > Nie pytaj, bo szkoda nawet klawiaturę strzępić.

Oo, a czemuż to?
                                  • len_y Re: Football w Piasecznie 06.04.08, 21:42
                                    Przyszło tylko 5 osób w tym Zemfi nie grająca. Czekaliśmy chyba do 17.20 ale nie
                                    przybyło zawodników. Mam nadzieję że na następny mecz będzie więcej nas
                                    • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 06.04.08, 23:08
                                      len_y napisał:
                                      > Przyszło tylko 5 osób w tym Zemfi nie grająca. Czekaliśmy chyba do 17.20 ale nie przybyło zawodników. Mam nadzieję że na następny mecz będzie więcej nas

Dokładnie tak. Aleśmy się przynajmniej poznali ;)
                                      • nemozjusz Re: Football w Piasecznie 07.04.08, 09:23
                                        Cześć! Sorry, ja tym razem nie mogłem przybyć. Na następny mecz
                                        postaram się być!
                                        Pozdr.
                                      • len_y Re: Football w Piasecznie 07.04.08, 18:08
                                        zemfiroczka napisała:

> len_y napisał:
                                        > > Przyszło tylko 5 osób w tym Zemfi nie grająca. Czekaliśmy chyba do 17.20
                                        > ale nie przybyło zawodników. Mam nadzieję że na następny mecz będzie więcej nas
                                        >
                                        > Dokładnie tak. Aleśmy się przynajmniej poznali ;)

No i nie ma tego złego co by....
                                        • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 07.04.08, 21:06
                                          len_y napisał:
                                          > zemfiroczka napisała:
                                          > > len_y napisał:
                                          > > > Przyszło tylko 5 osób w tym Zemfi nie grająca. Czekaliśmy chyba do 17.20 ale nie przybyło zawodników. Mam nadzieję że na następny mecz będzie więcej nas
                                          > > Dokładnie tak. Aleśmy się przynajmniej poznali ;)
                                          > No i nie ma tego złego co by....

Toć mówię właśnie ;)

pozdróweczka ;)
                                          zemfi
                                          • len_y Re: Football w Piasecznie 12.04.08, 17:41
                                            Niedziela tuż tuż i warto by było coś ustalić, czy będzie kopane jutro czy nie:)
                                            • zemfiroczka Re: Football w Piasecznie 12.04.08, 17:53
                                              len_y napisał:
                                              > Niedziela tuż tuż i warto by było coś ustalić, czy będzie kopane jutro czy nie:)

Osobisty testował dziś z chłopakami to trawicho na Chyliczkowskiej i mówił, że całkiem fajnie się gra.
                                              My jutro odpadamy- on gra gdzieś rano w Warszawce, a potem idzie do pracy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka