anaelle14 06.09.06, 18:04 Witam, bardzo pogorszyla mi sie cera, nagle mam pelno zaskornikow, podskorne pryszcze. Moge na to zastosowac acne derm? Ile kosztuje? Dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitofinito Re: acne derm, raz jeszcze 06.09.06, 19:02 To bardzo dobry krem na tego typu problemy ze skórą. Kosztuje około 20zł. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: acne derm, raz jeszcze 06.09.06, 19:18 Polecam pichtowy antybakteryjny krem nawilzajacy Proderma. Kosztuje ok. 8zl - pomoze w walce z pryszczami, zaskornikami a przy okazji swietnie nawilzy. To jest moje nowe odkrycie. Jesli jestes zainteresowana to poszukaj go na wizazu. Ma bardzo dobre recenzje. Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: acne derm, raz jeszcze 07.09.06, 10:10 na mnie acne derm nie podziałał, czułam tylko swędzenie po zastosowaniu - nic poza tym. Być może jest dobry przy małym zanieczyszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
owcazbombowca Re: acne derm, raz jeszcze 09.09.06, 17:49 mozesz stosowac, ale konieczne kremy z filtrami przeciwslonecznymi, pomaga, ale bardzo podraznia skore :-( Odpowiedz Link Zgłoś