Dodaj do ulubionych

powiększenie ust

07.09.06, 18:48
rozpoczne temat, ktory juz nie raz byl poruszany - powiekszenie ust. Dlugo
nad tym myslalam, ale podjelam decyzje. W srode ide do chirurga - Pani dr
Chomicka-Janda Małgorzata. Czy znacie ją? Dobra jest? Czy macie linki na
strony w ktorych sa pokazane uboczne efekty powiekszonych ust, nieudane
operacje itp. Moze jeszcze sie zraze:)
Obserwuj wątek
    • wytrwala Re: powiększenie ust 07.09.06, 20:22
      absolutnie nie idz do lekarza jesli nie masz tam rozeznania, wogole masz
      pojecie o roznych metodach, cenach, powiklaniach? Z twojego postu wynika, ze
      masz ochote na wieksze usta, zobaczylas jakas klinike gdzie to robia wiec
      idziesz.
      • diorka Re: powiększenie ust 08.09.06, 07:00
        wczoraj caly wieczor spedzilam na roznych forach. Troche mnie przerazily
        niektore opisy. Czy wiec nie powiekszac ust? A jesli jest to dla mnie bardzo
        wazne, to naprawde w XXI w. nie ma metod bezpiecznych?
        Gwiazdy jakos moga ładnie wygladac - tylko szaraczkom cos sie przydarza.
        Naprawde szukam kobiet, ktory z reka na sercu moga mi kogos polecic oraz metode
        nieinwazyjna ale dajaca spektakularny efekt. Noze znacie inne preparaty, ktore
        pomoga powiekszyc usta - szminki, kremy... Wiec ze to infantyln pytanie, ale
        chce w siebie zainwestowac od strony wizualnej a ciagle dowiaduje sie o czyms
        co oddala moja decyzje.
        • wytrwala Re: powiększenie ust 08.09.06, 13:11
          i niestety stale bedziesz sie dowiadywala. Gwiazdy za powiekszanie placa kupe
          kasy i robia to u najlepszych, znanych specjalistow, w rekach takiego speca bym
          sie bala o wiele mniej o powiklania, a i zdarza sie, ze i gwiazda straszy
          nieudanym efektem jakiejs operacji. Sprobuj najpierw alternatywy - jest taki
          preparat do kupienia przez internet firmy Mene moy system o nazwie YELLOW PEEL
          BALM - on daje efekty jesli chodzi o powiekszanie, wpisz w google i o nim
          poczytaj. Sa jeszcze inne ale one efekty daja rozne - w sensie jednemu daja
          innemu nie daja - w sephorze do kupienia: LIP INJECTION, LIP FUSION, CITY LIPS -
          najlepiej wyprobowac probke w sklepie na sobie, przed zakupem, bo koszt kazdgo
          to ok 100zl ale jesli na powiekszanie cie stac to na to tez powinno. Jeszcze
          SEXY LOOK bielendy - za 20zl. Tak z ciekawosci, ile masz lat? zarabiasz na
          siebie i powiekszanie to dla ciebie wydatek, ktoremu mozesz sprostac? pytam bo
          ja nie powiekszam wlasnie ze wzgledow finansowych - jeszcze nie zarabiam, na
          nie bede wyciagac od rodzicow kilkuset zl na co kilkumiesieczne zabiegi ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka