morelka85 26.09.06, 09:12 co myslicie???bo jakos nie moge zaczac normalnych diet bo trudno mi zrezygnowac z tego co lubie. a platki i musli lubie wiec nie powinno byc tak trudno.czylko czy to cos da?platki na sniadanie i obiad?jak sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: dieta-płatki i musli 26.09.06, 09:27 a co to ma Ci dać? a gdzie mięso, ryby, warzywa, owoce? na kolację? Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: dieta-płatki i musli 26.09.06, 10:38 justa_79 napisała: > a co to ma Ci dać? a gdzie mięso, ryby, warzywa, owoce? na kolację? Mięso, mięso i jeszcze raz mięso. Wy ciągle jesteście przekonane, że bez mięsa ani rusz ? Ciemnogród. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: dieta-płatki i musli 26.09.06, 09:32 jedząc jedynie płatki może i schudniesz. Jedank pozbawisz się wielu składników zawartych w rybach, mięsie, warzywach itp no i efekt jojo murowany. Bo chyba do końca zycia nei chcesz jadać jedynie musli??? Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: dieta-płatki i musli 26.09.06, 09:33 Lepiej jednak zacznij (i skończ) od normalnej diety - czyli urozmaiconej, dostosowanej do Twojego wieku, sytuacji i trybu życia. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka555 Re: dieta-płatki i musli 26.09.06, 10:36 ostatnio na TVN Style w "Salonie pieknosci" byla mowa o platkach sniadaniowych. W wiekszosci tych platko to jest tylko kupa cukrow. Najzdrowsze sa platki owsiane, lub tez zwykla kukurydziane. Ja osobiscie robie sobie mieszanke sama: platki owsiane,rodzyniki, pestki dyni, slonecznik,orzechy wloskie, morele - pyszne i zdrowe Odpowiedz Link Zgłoś
morelka85 Re: dieta-płatki i musli 26.09.06, 13:33 co to ma mi dac?no chcialam troche schudnąc.nieduza ale cos.a jak sie pracuje to chyba nie za bardzo mozna se pozwolic na komponowanie jakies diety bo nie ma jak i gdzie!no chyba ze polecicie mi jakas nieskomplikowana? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: dieta-płatki i musli 26.09.06, 14:00 nieskomplikowana dieta, której najłatwiej przestrzegać: jedz to, co dotychczas, tylko w mniejszych ilościach (słynne ŻP czy MŻ), a wyeliminuj produkty ewidentnie tuczące, np. słodycze. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka555 Re: dieta-płatki i musli 26.09.06, 14:04 a co w tym skomplkowanego skomponowac wlasne musi. Kupujesz wszystkie skladniki i mieszasz w jednym pojemniku. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka82 Re: dieta-płatki i musli 27.09.06, 08:01 nie ma żadnej diety cud, jedyna to ŻP i ruchu, ruch, ruch, ruch, ruch!!!!! Kiedy wkońcu to zakumacie? :) P.S. ŻP - Żryj Połowe (wulgarne ale skuteczne) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka85 Re: dieta-płatki i musli 27.09.06, 08:45 tak ale ja ogolem nie jem duzo.ale cos przecierz trzeba a glodowki nie chce stosowac.a te platki to nie chodzi mi o jakies tam chocapic z cukrem tylko np nestle fitnes. a oprocz tego tylko jakies warzywka i owoce do przekąszenia w pracy :)chyba da to jakies rezultaty co?a przy okazji musze sie pochwalic ze juz nie pije coca coli, ktorej mam tu w prace pod dostatkiem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_poludnia Re: dieta-płatki i musli - ja mam taki przepis 27.09.06, 10:36 Muesli sante bez cukru (niestety wiekszość muesli naet tych fitness ma cukier) same płatki, do tego łuskane orzechy włoskie, ziarenka słonecznika, rodzynki (trochę), otręby, do tego smiksowany banan z jogurtem naturalnym campina (to jedyny ktory z nam ktory nie ma ani cukru ani mleka w proszku). Polecam na śniadanie. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
lolala3 Re: dieta-płatki i musli - a ja spróbowałam 27.09.06, 20:42 Bardzo pyszne dzięki krolowo_poludnia. Nie wiedziałam, że jogurt naturalny wogóle do czegoś się nadaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś