_meg_ 27.03.03, 19:47 Uzywalam Erisa, ale blyszcze sie po nim:( Macie jakies trafione typy? Slyszalam, ze niezly jest Lancome....? meg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Bloker do cery mieszanej IP: *.visp.energis.pl 27.03.03, 20:21 Avene i Bioderma mają kremy z SPF20 (nie jest to zupełny bloker niestety) przeznaczone specjalnie do skóry tłustej/mieszanej. Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird77 Re: Bloker do cery mieszanej 27.03.03, 22:39 czesc meg!!!! dla mnie najlepszym kremikiem z spf jest lancome z spf 30 z samoopalaczem- lekkim- nie opala na maxa. dla mnie jest to prawdziwa rewelacja. mialam blokera z vichy i niestety uczulal mnie. pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trishna Re: Bloker do cery mieszanej IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 08:21 La Roche Posay w postaci żelu/ emulsji z faktorem 30. Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: Bioderma... 28.03.03, 08:42 ...wiele dobrego słyszałam o produktach tejże firmy, ale nie widziałam w sklepach/aptekach; możecie mnie oświecić, gdzie je można dotknąć i obejrzeć (najlepiej w Warszawie:)) Pozdrawiam, miłego piątku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Bioderma... IP: *.visp.energis.pl 28.03.03, 09:51 Trochę biodermy mają na pl. bankowym w "aptece 21) oraz na marszałkowskiej obok szpitala na litewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
_meg_ Re: Bloker do cery mieszanej 29.03.03, 17:54 Widziałam dzisiaj w aptece La Roche Posay krem/zel z faktorem 30, nawet w promocji z woda termalna, ale zastanawiam sie czy nadaje sie pod makijaz? Nie bedzie sie kulkowal?:) Ladybird, a Lancome "pachnie" jakos po uzyciu, jak to na samoopalacze przystalo?? Jak sie nazywa dokladnie?? Pozdrawiam, meg Odpowiedz Link Zgłoś