osa00 31.10.06, 10:13 jaki salon w Warszawie polecacie? Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anidare Re: trwałe prostowanie włosów 01.11.06, 12:19 Ja miałam prostowanie włosow, co prawda nie w Warszawie ale zdecydowanie nie polecam. Troszkę tylko widać było efekt a już nie wspomnęjas sobie włosy zniszczyłam to tak niszczy jak trwała, lepiej chyba od czasu do czasu korzystrać z prostownicy, też coprawda niszczy włosy ale mniejszy koszt no i efekt lepszy. Prostowanie robiła mi znajoma fryzjerka ktora jest bardzo dobra w swoim fachu, szkoli młode dziewczyny miała wiele nagrod, i preparat ktory mi nakładała był jeden z tych lepszych. Włosy nie miałam wcale mocno kręcone tylko pofalowane. Także ja zdecydowanie odradzam wszystkim, drugi raz nie popełnętego błędu, chyba że kiedyś wymyślą coś lepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aputnam Re: trwałe prostowanie włosów 02.11.06, 00:39 Tez nie polecam a wrecz odradzam ,niszczy wlosy .Dobre prostowanie kosztuje majatek i trwa nawet 5god. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy361 Re: trwałe prostowanie włosów 02.11.06, 19:49 a co z odrostami przeciez sie kręca i jak to wyglada tak po miesiacu- dwóch tu proste tu kręcone? Nie mówiąc o tym, ze strasznie niszczy włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
osa00 Re: trwałe prostowanie włosów 06.11.06, 08:28 szkoda...a ile zapłaciłyscie? Odpowiedz Link Zgłoś