amber79 15.11.06, 14:47 Dla osob szukających preparatu na wszytskie dolegliwości tłustej cery polecam antybakteryjny krem pichtowy i tonik... Mi pomógł (stosuję 1,5 tyg.). Do kupienia w aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata.anna Re: a ja polecam - cera tłusta 15.11.06, 15:39 właśnie kupiłam sobie ten krem, ma paskudny zapach (przynajmniej dla mnie), ale skoro ma zadziałać, to jakoś to przeboleję :] Odpowiedz Link Zgłoś
amber79 Re: a ja polecam - cera tłusta 15.11.06, 15:43 Proponuję kupic jeszcze tonik :) W parze lepiej działa. Zapach okropny, ale zawsze podczas stosowania wyobrażam sobie, ze to preparat apteczny, bez dodatków zapachowych, wiec działanie podwójnie lepsze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agata.anna Re: a ja polecam - cera tłusta 15.11.06, 15:52 ja używam tonik Dermedic (Acne Expert), jest bez alkoholu, co dla mnie jest dużym plusem no i ładnie pachnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: a ja polecam - cera tłusta 17.11.06, 23:23 napisz coś więcej o tych specyfikach pichtowych, ile kosztują, jak działają, do jakiego wieku przeznaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: a ja polecam - cera tłusta 18.11.06, 13:10 to ja napiszę cene bo to wszystko na czym się znam w tej kwestii: tonik ok 10-11 zł, krem ok 7-8zł Odpowiedz Link Zgłoś
snapka22 Re: a ja polecam - cera tłusta 19.11.06, 14:34 kosmetyki te mają też działanie przeciwzmarszczkowe-lekko olejek pichtowy, który zawierają to po prostu olejek jodłowy-dlatego mają taki "leśny"zapach osobiście stosowałam tonik. Jest bardzo dobry polecam Odpowiedz Link Zgłoś
amber79 Re: a ja polecam - cera tłusta 19.11.06, 20:52 Ceny jak podała koleżanka. Efekty zadziwiająco szybkie. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: a ja polecam - cera tłusta 19.11.06, 21:15 a czy to jest jakaś konkretna firma, czy po prostu powiem w aptece "krem oraz tonik pichtowy" i wszystko będzie jasne:)? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aksolotl_meksykanski Re: a ja polecam - cera tłusta 19.11.06, 22:12 Firma Profarm, seria proderma zdaje się :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: a ja polecam - cera tłusta 19.11.06, 22:17 dzięki, poszukam, bo i mnie kusi wizja zapanowania nad wybrykami tłustej skóry:) Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: a ja polecam - cera tłusta 20.11.06, 13:44 A jak te kosmetyki dzialaja, wysuszaja? ma sie niej zaskornikow? pojakim czasie widac efekty? dzialaja tez na tradzik? Odpowiedz Link Zgłoś
amber79 Re: a ja polecam - cera tłusta 20.11.06, 14:19 Pierwsze efekty zaobserwowałam już po kilku dniach. Niektórzy twierdzili, ze czeka mnie duży wysyp w zwiazku z tym, ze pory oczyszczaja sie ...jeszcze nic nie zaobserwowałam. Cera ślicznie sie wygładziła i goście uciekli...puk, puk, puk :) Czy na trądzik? myślę, ze tak. W sumie nie miałam nigdy tzw. trądziku pospolitego. Moja przypadłość, jak pewnie 80% forumowiczek z tym problemem , to pojedyncze egzemplarze zaskórników... :) Odpowiedz Link Zgłoś
crrazy Re: a ja polecam - cera tłusta 22.11.06, 21:48 a czy cera rzeczywiście przestaje się błyszczeć..? Odpowiedz Link Zgłoś
a_nika Re: a ja polecam - cera tłusta 23.11.06, 18:46 podnosze, mnie to tez interesuje. czy krem wplywa na blyszczenie sie cery? Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: a ja polecam - cera tłusta 24.11.06, 14:34 Masz na mysli: www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=12238 Rzeczywisice b.dobry (jeden z lepszych jakich uzywalam). Bardzo dobrze nawilza, ogranicza pojawianie sie przyszczy. Nooo i bardzo wydajny. Mnie starczyl na 2 m-ce. Odpowiedz Link Zgłoś
amber79 Re: a ja polecam - cera tłusta 24.11.06, 14:45 Musze sprawdzic. Pod makijaż używam bazy 3d daxa. U mnie daje 100% zmatowienia (nawet przez 10h) Odpowiedz Link Zgłoś