Dodaj do ulubionych

Bust Caps- cudo na biust?

21.11.06, 23:54
Pare dni temu wyczytałam w Cosmo,że istnieją tabletki na poprawę jędrności i
powiększenie piersi. Nazywają się Bust Caps. Czy któraś z Was dziewczyny
próbowała tego cuda? Warto to kupić? Kurcze to dość drogie.
Info: www.cecpoland.pl/
Obserwuj wątek
    • babunowa Re: Bust Caps- cudo na biust? 22.11.06, 02:00
      wlasnie czytam na tej stronce o tych tabletkach. Kiedys mi lekarze wprost
      powiedzeili,ze nic takich cudow nie zdziala;) (wyjatek -okres,tabletki
      antykoncepcyjne,okres laktacji)...

firma bardzo sprytnie ubezpiecza sie na wypadek,gdyby nic sie nie dzialo :
      Jeżeli po okresie 2-4 miesięcy kuracji nie występują żadne z powyższych zmian,
      tabletki prawdopodobnie nie mają efektu na ogranizm a w związku z tym
      kontynuowanie kuracji nie ma sensu.

:)
      • kajkai Re: Bust Caps- cudo na biust? 22.11.06, 09:55
        W TVN Style mowili, ze nie ma takiego cuda i tabletki tez nie dzialają.
    • piani Re: Bust Caps- cudo na biust? 22.11.06, 11:12
      Pamietaj, ze Cosmo tez musi z czegos zyc i "za tresc reklam i ogloszen platnych
      nie odpowiada".
      • daga1211 Re: Bust Caps- cudo na biust? 22.11.06, 13:42
        Dzięki dziewczyny.
        Ja też jestem sceptycznie nastawiona do takich cudów, ale fajnie byłoby od
        którejś kobietki usłyszeć,że takie specyfiki działają :)
        No nic trzeba poczekać parę lat i może nazbierać na jakąś plastykę :)
        • mcherub Re: Bust Caps- cudo na biust? 22.11.06, 16:26
          No to ja cię pocieszę i powiem że działa stosuję już ponad 2,5 miesiąca
          kapsułki firmy FARMONA NIVELAZIONE kupuję je w aptece i efekt jest i to duży
          • daga1211 Re: Bust Caps- cudo na biust? 23.11.06, 00:18
            Napisz coś więcej o tych pigułach FARMONA NIVELAZIONE. Czy to jest to samo co
            Bust Caps? Jaka jest cena twojego specyfiku, bo ta Bust Caps to szok! 199zł za
            120 tabsów- czyli chyba na kurację miesięczną
          • zimnablondynka Re: Bust Caps- cudo na biust? 23.11.06, 12:44
            pisz pisz - koniecznie !!!!
          • heart_of_ice Re: Bust Caps- cudo na biust? 23.11.06, 13:20

> No to ja cię pocieszę i powiem że działa stosuję już ponad 2,5 miesiąca
            > kapsułki firmy FARMONA NIVELAZIONE kupuję je w aptece i efekt jest i to duży

brzmi swietnie:)
            tylko niby na jakiej zasadznie to mialoby dzialac?
            poza dzialaniem hormonalnym, oczywiscie, a to by rozregulowywalo caly organizm

Pauli
            --
            bywam na Łysej Górze:)
            • heart_of_ice Re: Bust Caps- cudo na biust? 23.11.06, 13:27
              ok, juz znalazlam, zainteresowanym wklejam:

"...związki, które z jednej strony delikatnie stymulują tkanki piersi i
              aktywizują gruczoły sutkowe, z drugiej zaś, poprzez korzystny wpływ na tkankę
              łączną i tłuszczową, pozwalają zachować jędrność i cieszyć się pełniejszym,
              sprężystym biustem. (...) Za stymulację gruczołów sutkowych odpowiedzialne są
              zawarte w pozostałych wyciągach roślinnych tzw. fitohormony, związki o działaniu
              podobnym do estrogenów (dzięgiel chiński, izoflawony korzenia kudzu) bądź
              antyadrogennym (szyszki chmielu). Składniki te, oprócz działania wywołującego
              efekt pełności piersi, pozytywnie wpływają na uregulowanie cyklu menstruacyjnego
              i zmniejszenie objawów PMS"

no tak, tyle ze jesli cos ma dzialac jak estrogen, to jest zdecydowanie
              nieobojetne na caly system hormonaly:/
              poza tym "poprzez korzystny wpływ na tkankę łączną i tłuszczową, pozwalają
              zachować jędrność i cieszyć się pełniejszym, sprężystym biustem" - skad te
              zwiazki wiedza, ze maja dzialac tylko na biust? a na posladki juz nie?:)) tzn
              jak sa jedrniejsze, to super, ale pelniejsze - niekoniecznie:)

i ciag dalszy:
              "Osiągnięcie trwałego, wyraźnego i szybkiego zwiększenia rozmiaru biustu możliwe
              jest wyłącznie wskutek operacji plastycznej lub silnej terapii hormonalnej
              (...)Piersi składają sie głównie z tłuszczu i tkanki łącznej, które decydują o
              wielkości biustu. Preparat Nivelazione® woman zawiera bezpieczne składniki
              roślinne o działaniu podobnym do estrogenów, które wpływają na zwiększenie
              objętości piersi, ładniejszy, pełny kształt oraz składniki ujędrniające i
              napinające skórę. (...) Efekt powiększenia i wypełnienia piersi podobny jest do
              efektu, jaki uzyskuje się w trakcie zażywania środków antykoncepcyjnych. "

czyli jak komus sie nieco wypelnie biust po pigulkach, to moze i teraz bedzie
              jedrniejszy:)
              ale wiekszy nie bedzie:D

cytaty sa stad:
              www.portretkobiety.pl/a/21/299/farmona-nivelazione-woman-piekne-piersi/
              Pauli
              --
              bywam na Łysej Górze:)
              • mcherub Re: Bust Caps- cudo na biust? 23.11.06, 17:52
                tabletki kosztują 53 zł pierwsze opakowanie starcza na długo bo bieże się tylko
                dwie kapsułki dziennie później już trzeba brać po 4 dziennie
                • mcherub Re: Bust Caps- cudo na biust? 23.11.06, 17:56
                  aha ja kiedys brałam tabletki anty przez rok troszke mi tylko się powiększyły i
                  to na poczatku teraz jest inny efekt są większe niż po tabletkach anty, nie
                  wiem jak to dziła ale ja narazie nie przytyłam a jestem uczulona na tym punkcie
                  • wytrwala Re: Bust Caps- cudo na biust? 23.11.06, 23:40
                    z czym jak z czym ale z cyckami bym nie kombinowala, skad macie pewnosc ze nie
                    odbije sie to potem jakims rakiem.
                    • olka.l Re: Bust Caps- cudo na biust? 25.11.06, 15:02
                      Zafundowałam sobie te tabletki - wybrałam wszystkie co do sztuki. Efekt żaden -
                      to tak jak z cudownymi srodkami na porost włosów.
                      Biust mozna tylko ujedrnić - jezeli stracił jędrnosc polecam jakikolwiek krem
                      ujedrniajacy - tylko trzeba go stosowac regularnie przynajmniej raz dziennie ,
                      a najlepiej dwa razy. Efekt pewny. Piersi tez moga urosnąć w okresie brania
                      tabletek anty - ale to nie działa u wszystkich ( u mnie np. w ogóle nie ma
                      wpływu). Generalnie polecam kremy i dobrze dobrany biustonosz. Odpowiednio
                      wyprofilowany robi cuda - i naprawdę wazne jest dobranie odp. rozmiaru. Jeżeli
                      nosicie 75 B, załóżcie 70 C - będzie również pasował, a zobaczycie o ile lepiej
                      wyglądają piersi! Pozdrowienia
                      • marthooosia Re: Bust Caps- cudo na biust? 27.11.06, 22:50
                        a jakiemoga byc skutki uboczne po odstawieniu tkaich BUST CAPS?moga stracic
                        jedrnasc?mam dopiero 19 lat ale musze sie na cos zdecydowac bo to wstyd tak
                        chodzic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka