laccrimosa 26.11.06, 20:23 www.allegro.pl/show_item.php?item=145182583&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laccrimosa Re: Czy to oryginał? 26.11.06, 20:31 ale ponad 300 pozytywów i nic po za tym... warto? ostatnio kupiłam tragicznie drogą podróbkę i nie wiem czy warto drugi raz ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Czy to oryginał? 26.11.06, 23:10 Powiem Ci tak, jakiś czas remu kupiłam tusz Estee Lauder, sprzedawca miał kilka tysięcy pozytywów i nie pamiętam czy choć 1 negatyw a jeśli już to na pewno nie poddający pod wątpliwość oryginalności tuszu, natomiat tusz był podróbką ale bardzo dobrze zrobioną, różnił się tylko jednym detalem od oryginału i co mniej spostrzegawcza osoba mogłaby wcale na to nie zwrócić uwagi albo naiwnie ślepa cieszyła się, że ma "Estee Lauder". Poza tym moim zdaniem kupowanie tuszu ze średniej półki a do takich należy MF jest bez sensu bo o ile będzie taniej? O 5- 10 zł? Do tego dohcodzi jeszcze przecież koszt przesyłki więc w ostatecznym rozrachunku wcale się nie opłaca, lepiej pójść do sklepu i mieć pewność a nie być pazernym na 5 zł, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś