inna_a 29.11.06, 20:38 Tak z ciekawości, jaka była Wasz najlepsza 'urodowa inwestycja' w siebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arieska Re: co zrobiłam dla siebie 29.11.06, 23:34 carolinascotties napisała: > odstawienie SLS :)) Blagam, niech mnie pokieruje na jakas stronke z opisem szkodliwosci tego "demona", bo ciagle czytam, ze jest SLS "be", a nie wiem dlaczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka4 Re: co zrobiłam dla siebie 30.11.06, 07:39 makijaż permanentny brwi i oczu (kreska dolna i gorna) Odpowiedz Link Zgłoś
olunia861 Re: co zrobiłam dla siebie 01.12.06, 22:43 Indywidualny kurs makijażu z pełnym doborem kosmetyków... Odpowiedz Link Zgłoś
jaco102 Re: co zrobiłam dla siebie 07.12.06, 22:49 Oluniu napisz coś więcej na temat tego kursu. U kogo szkoliłaś się i jaki to jest koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: co zrobiłam dla siebie 01.12.06, 23:11 radykalna zmiana fryzury i pozbycie się cellulitusu:D Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: co zrobiłam dla siebie 02.12.06, 16:48 -zdrowe nawyki zywieniowe -regularny sport Mroofka2-jak pozbylas sie celulitu??? Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: co zrobiłam dla siebie 02.12.06, 19:04 Moje "inwestycje" sa "dlugp-terminowe":))) : Pilates - zajecia jeden-na-jeden raz w tygodniu Guinot hydradermie raz w miesiacu Fantastyczny fryzjer Apart na zeby Odpowiedz Link Zgłoś
kiddo Re: co zrobiłam dla siebie 02.12.06, 19:27 karnet open na fitness, czasem jakis selektywny kosmetyk (wyznaje zasade kosmetycznego minimalizmu, a tych niewiele kosmetyków, których używam, staram się, żeby było dobrej jakości [choć to nie zawsze idzie w parze z wysoką ceną]) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: co zrobiłam dla siebie 07.12.06, 23:46 silownia mieszkanie z kotem (gdzies czytalam ze codzienny kontakt z kotem poprawia urode a nawet zdrowie) Odpowiedz Link Zgłoś