malpka20 02.12.06, 15:40 witam mam pytanie czy ktoś używał odżywki WAX do włosów!!bo mam zamiar sobie ją kupic ale niewiem czy warto i chciała bym sie dowiedzieć czy widac jakies efekty jej stosowania!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
girl1991 Re: WAX 02.12.06, 16:54 Tak ja używałam. I będe używała jeszcez raz. Naprawde warto. Odrazu po zastosowaniu włosy były baaaardzo ale to baardzo miękkie :) jak nigdy i bardzo ładnie sie unosiły i układały. Do tego ładnie pachniały. Odrazu nie widać efektów ale po jakimś czasie włosy mniej wypadaja i są bardziej miekkie, mniej zniszczone. Mi fryzjerka mówiła aby zastosowac jedno opakowanie przerwac na 2 tygodnie i następne, aby nie obciążyc włosów., Jednak wymaga ona cierpliwości ale naprawde warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: WAX 02.12.06, 16:55 ja zaczelam stosowac wczoraj.Jest tania i wydajna wiec nawet jak nie zadziala to malo trace.Ale juz po pierwszym zastosowaniu wlosy sa blyszczace.Ale moje te naturalne, bo koncowki mam suche jeszcze pozostalosci po zle zrobionym balejazu i nic na nie nie zadzialalo a te chcialam najbardziej wzmocnic bo nie chce obcinac. Do tego zstosuje tez Radical-odzywka w toniku.I na noc na koncowki nakladam mieszanke olejow:kokosowy, rycynowy,jojoba i shea butter. Co do Wax to niestetu tzreba z tym isc do sauny bo odzywka uaktywnia sie pod wplywem goraca. Tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: WAX 02.12.06, 17:01 Nie trzeba iść do sauny - wystarczy ciepły ręcznik, folia lub kąpiel. Polecam tę odżywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
malyna122 Re: WAX 03.12.06, 11:24 Ja od ponad roku już ją stosuje i jestem bardzo zadowolona :o) strasznie wypadały mi włosy,garściami a teraz to już przeszłość. Jedeny minus to,że musze co miesiąc farbować,bo tak szybko rosną mi włosy po niej :-( ale włoski super polecam jak najbardziej... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
kalia2010 Re: WAX 03.12.06, 11:51 Uwielbiam ta maseczke, poznałam ja 2 lata temu i od tej pory sie z nia nie rozstaje. Miałam bardzo cienki, suche zniszczone włosy od rozjasniania i suszenia suszarka, a ta maska sprawiła że włosy przestał wypadac, nie obcinam ich od dobrego roku bo w ogole nie mam zniszczonych końcówek. Włosy są mocne, błyszczące i wygladaja prawie jak z reklamy Pantene:P.... na prawde gorąco polecam Waxa. Tylko należy pamięta, że potrzeba przy nim cierpliwości, ale na prawde watro czekać na efekty!!! Pozdrowionka!! Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: WAX 03.12.06, 12:32 Ja włosów po u zyciu waxa akurat nie lubię bo robią się sypkie i ciężko je ułożyć ;) Ale przy regularnym stosowaniu bardzo zmniejszyło się ich wypadanie i rzeczywiście dużo szybciej rosną więc warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
ma-lena1506 Re: WAX 03.12.06, 12:47 Dziewczyny, a możecie powiedzieć jak częto stosujecię tę odżywkę? Czy po każdym myciu włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: WAX 03.12.06, 12:53 ja różnie, staram się co tydzień, ale w praktyce wychodzi co 2-3 tyg.. chociaż najlepsze efekty uzyskiwałam stosując 1-2 x w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus_ka Re: WAX 03.12.06, 13:54 dziewczyny a czy to jest prawda, że ta odżywka wypłukuje kolor z włosków? Mam zrobiony baleyage, blondu wiadomo nie zlikiwiduje bo rozjasniany, a ten ciemny - farbowany? Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: WAX 03.12.06, 20:53 Raczej nie wypłukuje, jeśli chcesz szybko zmyc kolor używaj szamponów przeciwłupieżowych :) Odpowiedz Link Zgłoś