02.12.06, 15:40
witam mam pytanie czy ktoś używał odżywki WAX do włosów!!bo mam zamiar sobie
ją kupic ale niewiem czy warto i chciała bym sie dowiedzieć czy widac jakies
efekty jej stosowania!!
Obserwuj wątek
    • girl1991 Re: WAX 02.12.06, 16:54
      Tak ja używałam. I będe używała jeszcez raz. Naprawde warto. Odrazu po
      zastosowaniu włosy były baaaardzo ale to baardzo miękkie :) jak nigdy i bardzo
      ładnie sie unosiły i układały. Do tego ładnie pachniały. Odrazu nie widać
      efektów ale po jakimś czasie włosy mniej wypadaja i są bardziej miekkie, mniej
      zniszczone. Mi fryzjerka mówiła aby zastosowac jedno opakowanie przerwac na 2
      tygodnie i następne, aby nie obciążyc włosów., Jednak wymaga ona cierpliwości
      ale naprawde warto :)
    • laher Re: WAX 02.12.06, 16:55
      ja zaczelam stosowac wczoraj.Jest tania i wydajna wiec nawet jak nie zadziala
      to malo trace.Ale juz po pierwszym zastosowaniu wlosy sa blyszczace.Ale moje te
      naturalne, bo koncowki mam suche jeszcze pozostalosci po zle zrobionym balejazu
      i nic na nie nie zadzialalo a te chcialam najbardziej wzmocnic bo nie chce
      obcinac. Do tego zstosuje tez Radical-odzywka w toniku.I na noc na koncowki
      nakladam mieszanke olejow:kokosowy, rycynowy,jojoba i shea butter.
      Co do Wax to niestetu tzreba z tym isc do sauny bo odzywka uaktywnia sie pod
      wplywem goraca. Tylko!
      • driadea Re: WAX 02.12.06, 17:01
        Nie trzeba iść do sauny - wystarczy ciepły ręcznik, folia lub kąpiel.
        Polecam tę odżywkę.
    • malyna122 Re: WAX 03.12.06, 11:24
      Ja od ponad roku już ją stosuje i jestem bardzo zadowolona :o) strasznie
      wypadały mi włosy,garściami a teraz to już przeszłość. Jedeny minus to,że musze
      co miesiąc farbować,bo tak szybko rosną mi włosy po niej :-( ale włoski super
      polecam jak najbardziej... Pozdrawiam...
    • kalia2010 Re: WAX 03.12.06, 11:51
      Uwielbiam ta maseczke, poznałam ja 2 lata temu i od tej pory sie z nia nie
      rozstaje. Miałam bardzo cienki, suche zniszczone włosy od rozjasniania i
      suszenia suszarka, a ta maska sprawiła że włosy przestał wypadac, nie obcinam
      ich od dobrego roku bo w ogole nie mam zniszczonych końcówek. Włosy są mocne,
      błyszczące i wygladaja prawie jak z reklamy Pantene:P.... na prawde gorąco
      polecam Waxa. Tylko należy pamięta, że potrzeba przy nim cierpliwości, ale na
      prawde watro czekać na efekty!!!

Pozdrowionka!!
      • littlefrog Re: WAX 03.12.06, 12:32
        Ja włosów po u zyciu waxa akurat nie lubię bo robią się sypkie i ciężko je
        ułożyć ;)
        Ale przy regularnym stosowaniu bardzo zmniejszyło się ich wypadanie i
        rzeczywiście dużo szybciej rosną więc warto :)
        • ma-lena1506 Re: WAX 03.12.06, 12:47
          Dziewczyny, a możecie powiedzieć jak częto stosujecię tę odżywkę? Czy po każdym
          myciu włosów?
          • littlefrog Re: WAX 03.12.06, 12:53
            ja różnie, staram się co tydzień, ale w praktyce wychodzi co 2-3 tyg.. chociaż
            najlepsze efekty uzyskiwałam stosując 1-2 x w tygodniu.
            • venus_ka Re: WAX 03.12.06, 13:54
              dziewczyny a czy to jest prawda, że ta odżywka wypłukuje kolor z włosków? Mam
              zrobiony baleyage, blondu wiadomo nie zlikiwiduje bo rozjasniany, a ten ciemny -
              farbowany?
              • littlefrog Re: WAX 03.12.06, 20:53
                Raczej nie wypłukuje, jeśli chcesz szybko zmyc kolor używaj szamponów
                przeciwłupieżowych :)
    • bubster Re: WAX 03.12.06, 22:24
      ja uważam, że bardzo dobra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka