Dodaj do ulubionych

Przedluzanie wlosow

04.12.06, 17:56
Miala ktoras z was,badz ma przedluzane wlosy metoda micro ringow?Czy ta metoda
rzeczywiscie jest tak malo inwazyjna?W styczniu sciaglam wlosy,mialam robione
metoda na zgrzewy i do tej pory nie moge ich doprowadzic do porzadku.Sa tak
zniszczone,ze musze je sciac,a w krotkich wlosach wygladam paskudnie.Doradzcie
cos,prosze.
Obserwuj wątek
    • angel116 Re: Przedluzanie wlosow 05.12.06, 15:39
      mam włosy przedłużone na microring od 4 miesięcy rzeczywiście metoda nie niszczy
      włosów wiem to ponieważ po pierwsze widziałam dziewczynę po zdjęciu włosów i jej
      naturalne włoski rewelka:) po drugie kiedy byłam na przesuwaniu tulejek pani
      zdjeła je wszystkie i mogłam zobaczyć siebie bez przedłużonych włosów i moje
      naturalne sa w rewelacyjnym stanie, minus: czeste odpadanie pasemek pomiedzy
      przesuwaniami (raz na 1,5miesiaca obowiazkowo) jeżdże z 2 razy na doczepienie
      tych które odpadły (na szczescie mam to za free:P)odpada średnio ok 6 do 8
      pasemek na 2tyg i jak mi mówiła babeczka która mi przedłuża to NORMA niestety
      ale za to ma sie zdrowiutkie i ładne naturalne włoski więc cos za coś generalnie
      metode polecam sama jestem bardzo zadowolona jak bys miala jeszcze jakies
      pytanka służę radą i pozdrawiam:) aha i niewiem jak to jest kiedy ma sie wloski
      przedluzane poprzez zgrzewanie ale na ringi musisz przesuwac tulejki co 1,5
      miesiaca bo inaczej robia sie supelki pomiedzy ringiem a skora glowy co
      faktycznie niszczy wlosy ale jesli przesuwa sie regularnie niema powodow do obaw:)
      • lambda100 Re: Przedluzanie wlosow 05.12.06, 17:16
        Dziekuje za odpowiedz.Napisz jeszcze z jakiego materialu zrobione sa te ringi,w
        jakim miescie robilas i jaki jest koszt?
        • angel116 Re: Przedluzanie wlosow 06.12.06, 15:33
          ja robiłam w gdyni koszt 650zl za wlosy 50cm ale azjatyckie choc od miesiaca ma
          tez europejskie i mysle ze wtedy troszke drozej mysle ok 100-200zl ale niewiem
          dokladnie a przesuwanie tulejek 100zl z czego sa zrobione tulejki to niemam
          pojecia ale mysle ze chyba z czegos metalowego bo inaczej by sie ich nie dalo
          scisnac mysle ze gdzies w necie mozesz znalesc informacje z czego sa pozdrawiam:)
          • agaos2 Re: Przedluzanie wlosow 06.12.06, 15:56
            Ja sobie przedłużyłam wlosy wlasnie na te tulejki i musialam na 3 dzien zdjac.
            Po pierwsze nie moglam spac bo bardzo bolala mnie glowa od kilkudziesieciu
            tulejek na glowie. Po drugie wlosy jakie mi doczepiono byly nieco innego
            gatunku niz moje (minimalnie ale jednk) i rzucało sie to w oczy...wygladalam
            jak glupek. Do ucha swoje wlosy a dalej wlasnie azjatyckie. Ninaturalnie
            proste. Bylam mocno niezadowolona z efektu i wywalilam pieniadze w bloto.
            Generalnie jestem zwolennikem przedluzania wlosow, ale juz wiem ze nie kazde
            włosy da sie przedluzyc. Radzę dokładnie sprawdzić i zastanowić się. Ja tego
            nie zrobilam.
            Pozdrawiam
            • lambda100 Re: Przedluzanie wlosow 06.12.06, 17:06
              A sa moze tutaj dziewczyny ktore przedluzaly wlosy w Niemczech?
              • angel116 Re: Przedluzanie wlosow 09.12.06, 22:47
                fakt głowa może boleć przez kilka pierwszych dni ale sie przyzwyczailam i po
                tygodniu wogle nie czulam tulejek to tak jak z akrylem najpierw czujesz jakbys
                miala beton na paznokciach ale po kilku dniach to uczucie zanika, a jesli chodzi
                o to ze Twoje włosy sie odznaczaly bo to inny typ wlosa to dziwne bo ja tez mam
                naturalne proste lejace a doczepione sa z tendencja do krecenia ale mam
                profesjonalne kosmetyki bardzo o nie dbam i prostuje i wogle niewidac roznicy
                poprostu o te wlosy trzeba bardzo dbac ja poswiecam ok 40minut dziennie przed
                wyjsciem na mycie, odzywki: 2 typy do splukiwania a potem spray, prostowanie
                (mam srodek do prostowania jeszcze) i na wierzch jedwab efekt extra wloski sa
                mieciutkie, proste lejace i wogle nie widac roznicy, mysle ze poprostu
                poświecalas tym wlosom troszke za malo uwagi albo wlosy byly marnej jakosci....
    • uneevidence Re: Przedluzanie wlosow 10.12.06, 15:29
      ja was dziewczyny nierozumiem. Wydajecie multum kasy na przedłużanie wlosów nie
      dosc ze sa to nie wasze włosy tylko czyjes<fuj>,nie latwiej byłoby zapuscic??
      ja mam swoje do pasa,grube,mocne,bezproblemowe.Aż tak niecierpliwe jestescie
      czy wolicie sztucznosc??
      • teanna_x Re: Przedluzanie wlosow 03.02.07, 13:42
        dziewczyny a miała którać przełużane na taśmie z spinkami -które się przyczepia?
      • tuiza Re: Przedluzanie wlosow 04.02.07, 19:23
        chyba nie rozumiesz problemu; ostatnio przedłużała moja przyjaciółka mająca
        dość długie włosy i chodzi ogólnie o to, aby było ich więcej, niekoniecznie aby
        były długie do pasa tak jak Twoje (swoją droga zazdroszczę i gratuluję). ja też
        mam cienkie włosy i gdyby nie obawa, że po zdjęciu doczepianych wyjdzie mi też
        zbyt dużo własnych, bo przez długi czas były za bardzo przeciążone- też chętnie
        bym przedłużyła.
        właśnie - może któraś z was ma włosy słabe i jest po doczepianiu? jaki ma to
        wpływ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka