belzzebub 10.12.06, 01:02 i63.photobucket.com/albums/h141/FattAndUgly/jaime-pressly-gm_l8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yagiennka Re: idealna kobieca pupa 10.12.06, 01:07 Ło Jezu. A ona ma jakąś pupę?? Dajcie mi lupę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: idealna kobieca pupa 10.12.06, 01:22 ja mam właśnie taką a mój facet twierdzi że za chuda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: idealna kobieca pupa 10.12.06, 01:41 Powinienies dodac, ze idealna wg Ciebie. Moim zdaniem w tej pupie za malo jest...pupy - nie bardzo jest za co zlapac,a miedzy udami pies z budą by przeleciał taki prześwit ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: idealna kobieca pupa 10.12.06, 11:30 o masakra, fatalna ta pupa !!! to chyba pupa rozwijajacego sie dopiero siedmiolatka ? i ta dziura miedzy nogami, rzeczywiscie pies z buda by przelecial.. to raz a dwa widac ze zdjecie to mocny retusz. Zaraz tu wkleje moj ideal pupy - KOBIECEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: idealna kobieca pupa 10.12.06, 19:54 To chyba pupa meska, bo moj facet ma podobna i te uda pilkarza haha fajna pupe maja Gesele Bundchen i Hally Barry czy jak tam sie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
anaeva Re: idealna kobieca pupa 10.12.06, 19:38 Co kto lubi Jak dla mnie za mała i wcale nie uważam, że jest ładna Mnie się podobają takie „murzyńskie pupcie”. Ostatnio widziałam śliczną czarnoskórą dziewczynę. Aż się za nią obejrzałam. Miała szczupłe, długie nogi i okrągła, dość sporą pupę. To była pupa idealna wg mnie! Instruktorka aerobiku krzyczała kiedyś do Nas na ćwiczeniach „ćwiczyć, ćwiczyć!.to będziecie miały piękne murzyńskie pupy”...coś w tym jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: idealna kobieca pupa 10.12.06, 21:53 dla mnie ta pupa też bardziej chłopięca niż kobieca Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: idealna kobieca pupa 11.12.06, 13:16 Plecy ma ładne, szkoda, że nie kończą się pupą, tylko nogami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2005 Jak złoży nogi do siebie, to pewnie robi się jej 11.12.06, 13:36 Jak zacisnie nogi, to pewnie ma "dziurę" między pośladkami. Więc fee. Jako takiego widoku dokonuje: solarium, tłuste mazidło, magicy od foto. Ale pleców jej zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: idealna kobieca pupa 14.12.06, 21:50 kwestia gustu raczej:) choć przyznam że mało kobieca:) Odpowiedz Link Zgłoś
evil_woman666 Re: idealna kobieca pupa 15.12.06, 09:32 faktycznie pupy to ona nie ma albo jej druga polowa gdzies sie schowala :P no i ta dziura o_O Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: idealna kobieca pupa 15.12.06, 09:48 lepsze te pupy: img319.imageshack.us/img319/2780/robertavd4.jpg img151.imageshack.us/img151/326/ladnapupapi9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: idealna kobieca pupa 15.12.06, 13:13 Tylko że one są dokładnie takie same jak ta pierwsza tylko inaczej "wyphotoshopowane" i w innej bieliznie, a poza tym te zdjęcia są oszukane bo babki są oświetlone po bokach żeby mieć większe wcięcie w talii ;P Ale ta przerwa między pośladkami na 1 zdjęciu jest rzeczywiście zastanawiająca ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: idealna kobieca pupa 18.12.06, 22:17 zgadzam się, te są lepsze;) ale to chyba nie nam oceniać?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: idealna kobieca pupa 19.12.06, 17:30 w sumie te ostatnie zdjecia pup to nie sa zdjecia a rysunki... z prawdziwej kobiety zostalo tam niewiele, wszystko wyretuszowane a to drugie zdjecie nawet smieszne jest bo tak chcieli polepszyc tej kobiecie wciecie w talii ze wyglada jakby miala bary Schwarzenegera Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: idealna kobieca pupa 19.12.06, 17:35 akurat na tych zdjeciach jest michelle hunziker i mozna sie na zywo przekonac, ze ma b.ladna pupe Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: idealna kobieca pupa 19.12.06, 19:39 wow, to mowisz ze zyciowy cel juz osiagnela :P Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: idealna kobieca pupa 19.12.06, 20:10 moim zdanie kazda z nas wygladalaby tak samo"idealnie", jesli zdjecie zrobilby profesjonalista(wlacznie z pozniejszą obróbką w photoshopie:)),wszystkie wiemy jak malo wspolnego, z prawdziwym stanem rzeczy, maja zdjecia w gazetach (popatrzcie chocby na oczy modelek,nie maja ani jeden czerwonej zylki...). Odpowiedz Link Zgłoś