Gość: ewa IP: *.acn.pl 02.04.03, 14:43 poszukuje dobrego fryzjera na Kabatch, ktory potrafi sciac wlosy z dlugich na krotkie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soraya1 Re: fryzjer na Kabatach 03.04.03, 11:52 moge z czystym sumieniem polecic Ci salon na KEN 21 CORTE DEL SOLE i pania Beate, ktora jest tez stylistka i instruktorem fryzjerstwa- kobietka jest REWELACYJNA bylam u niej poprawic wlosy po poprzrednim fryzjerze i jestem bardzo zadowolona.... Odpowiedz Link Zgłoś
adrja Re: fryzjer na Kabatach 03.04.03, 12:24 soraya1 napisała: > moge z czystym sumieniem polecic Ci salon na KEN 21 CORTE DEL SOLE > i pania Beate, ktora jest tez stylistka i instruktorem fryzjerstwa- kobietka > jest REWELACYJNA Nie orientujesz sie,czy nalezy wczesniej sie zapisac? I jak cenowo to wyglada,mniej wiecej.Ile pracuje tam fryzjerek? Moze znasz tel? pozdrawiam adrja Odpowiedz Link Zgłoś
soraya1 Re: fryzjer na Kabatach 03.04.03, 19:13 ciecie i modelowanie 69 stylizacja 13 balejage wielokolorowy 130-150 tak samo modne efekty koloryzacji,kuracja 20-30 tyle mam zapisane :-) ja bylam bez zapisu tel: 8168020 Odpowiedz Link Zgłoś