Dodaj do ulubionych

depilator - strefa bikini

06.01.07, 22:22
jaki depilator najlepszy do strefy bikini?
watpie,zeby obylo sie bez bolu, ale czy jest taki ktory choc troche go
zniweluje??? poradzcie.
Obserwuj wątek
    • tonkabean Re: depilator - strefa bikini 06.01.07, 23:16
      Hm, na pewno trymer do okolic intymnych i pach zaoszczedzi bolu. Dziala
      podobnie jak golarka, tylko wloski sa delikatniejsze i nie odrastaja tak szybko
      jak po maszynce do golenia. Ja uzywam babyliss i bardzo sobie chwale.
      • o.lunia Re: depilator - strefa bikini 15.01.07, 20:33
        www.tics.pl/sklep/product_info.php?cPath=&products_id=60&osCsid=8f21273a024930b3e9511fc99b253b66

chodzi Ci o cos takiego?
        czy to wygoli na gladziutko bez krostek?
        mam baaardzo wrazliwa skore i nawet lagodny krem depilacyjny (Veet) powoduje u
        mnie krostki, musze 2-3 razy dziennie pudrowac alantanem, wtedy troche znikaja:|
    • karo_devil Re: depilator - strefa bikini 15.01.07, 20:29
      do strefy bikini nie polecam ci depilatora. to jest wrazliwe miejsce. nawet jezeli uzyjesz go i przecierpisz ten bol, to wloski slabna i skrecaja sie pod skora tworzac czerwone drobne chrostki co nie wyglada estetycznie.
      • omniabulgari Re: depilator - strefa bikini 15.01.07, 21:43
        ja raz uzylam, mam klasyczny braun, taki zolty jeden z tanszych. Dalo sie
        zniesc bol i ne imialam zadnych podraznien jednak wole to robic pasta cukrowa u
        kosmetyckzi bo depilatorem nei siegne wszedzie tam gdzie potrzebuje.
        • yagiennka Ja w ogóle nie rozumiem 15.01.07, 21:49
          jak można tych depilatorów używać gdziekolwiek. Kiedyś miałam depilator i
          używałam do nóg - czysta makabra! Nie chodzi nawet o ból ale te włoski
          wrastające, te krostki, te zaczerwienienia, w końcu zaczęły mi po tym zostawać
          blizny!! Wyglądałam jak dziecko wojny. Wyrzuciłam w cholerę. Od lat gole włoski
          na nogach i używam depilatora w kremie do miejsc delikatnych, i jest suuper :)
          Wcale więcej nie rośnie ich, to zwykły mit. Wystarczy co 2 - 3 dni i balsam
          opóxniający odrastanie. A bikini to próbowałam depilowac chyba ze 3 razy, lała
          się krew i odpuściłam. Mam włosy dosyć delikatne ale jeszcze delikatniejszą
          skórę. A fuj. Depilatory omijam z daleka.
          • omniabulgari Re: Ja w ogóle nie rozumiem 15.01.07, 21:54
            ale kazdy reaguje inaczej. Ja jestem barrzo zadowolona zwlaszcza jezeli chodzi
            o pachy i nogi, i nei mam zadnych skutkow ubocznych. Po kremach wszytsko mnei
            swedzialo i jednak wlosy odrastaly mi szybciej, depilatora uzywam raz na
            poltora tyg do nog, do pach prawie raz na 3 tyg, krmeu musialam uzywac co kilka
            dni. Poza tym mi depilator bolu wiekszego nei sprawia i nigdy krew mi sie nie
            lala, takze kazdy ma inaczej...
    • o.lunia Re: depilator - strefa bikini 16.01.07, 19:48
      up
      • anula36 Re: depilator - strefa bikini 16.01.07, 21:28
        uzywam z 20 lat depilatora do nog i pach ( zostaly pojedyncze wloski) bikini woskiem u kosmetyczki ( czasem odrosty tez depilatorem wyskubie) i jest super.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka