Dodaj do ulubionych

BIUST po okresie karmienia piersia

07.04.03, 13:06
Czy kiedykolwiek bede miala jeszcze ladny biust? CO zrobic by moje piersi
wciaz byly jedrne, gdy skoncze karmic moje dziecko. Cholera, mam dopiero 21
lat!!!!!!!! Cwiczyc? Kremy? kosmetyczka? Matki, jak to z wami i waszmi
biustami bylo?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kimmy Re: BIUST po okresie karmienia piersia IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.03, 18:22
      Jak masz kiepska tkanke (masz rozstepy na brzuchu?) to ci nic nie pomorze kremy
      i te inne rzeczy to tylko wywalanie pieniedzy w bloto troche pomoga ci
      cwiczenia ale po porodzie brust zawsze jest troche inny niz przed.
      Jezeli masz dobra tkanke to sie nie mart roznica bedzie niewielka.
    • Gość: Barbs Re: BIUST po okresie karmienia piersia IP: *.morfeusz.com.pl 08.04.03, 08:43
      Ćwiczyć, ćwiczyć - genetyka swoją drogą, ale nie ma co się na nią zdawać tak
      całkiem. Najlepsze jest napieranie na dłonie (jakbyś chciała rozgnieść orzecha)
      wparte w siebie na wysokości klatki piersiowej. Ja przekonałam się do tego,
      kiedy pewnego dnia zrobiłam to ćwiczonko stojąc bokiem do lustra - biuścik
      podnosi się jakby ktoś ciagnął z góry za sznureczki :). Sama na razie nie mogę
      narzekać, ale jestem już w 8 miesiącu ciąży i też zamierzam karmić min.1/2
      roku, a lat mam już 26 :). Na szczęście przykład żeńskiej części rodziny
      skłania raczej do optymizmu.
      Pozdrawiam
      Barbs
    • komosia Re: BIUST po okresie karmienia piersia 08.04.03, 12:28
      Ja jestem po dwójce dzieci i narzekać nie mogę, ale co prawda to prawda biust
      już nie ten sam. Osobiscie polecam pływanie - przynajmniej 2x na tydzień i
      jakiś dobry kremik, co nie znaczy, że drogi, mnie odpowiada np.Avon'u.
      pozdrawiam,
      k
    • delfinek0 Re: BIUST po okresie karmienia piersia 08.04.03, 12:44
      A czego uzywalyscie w trakcie ciazy do pielegnowania skory piersi i brzucha?
      moze tutaj sprawdzi sie oliwka dla dzieci?
    • emka_vvavv Re: BIUST po okresie karmienia piersia 08.04.03, 12:50
      Po cholere sobie zmajstrowałaś bachora w takim wieku???

• foxy01 Re: BIUST po okresie karmienia piersia 08.04.03, 22:18
        niestety musze byc bezczelna. moje dziecko to nie bachor skonczona
        kretynko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        dziekuj bogu, ze to tylko forum bo nalalabym ci po pysku!!!!
        • Gość: kk Re: BIUST po okresie karmienia piersia IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 09.04.03, 06:34
          brawo przyszla mamo!
          :)

• Gość: konyo do foxy IP: 136.173.139.* 09.04.03, 09:50
          Foxy, czytaj uwaznie nicki!
          Emka_vvavv to nie Emka_waw
          po prostu ignoruj posty osob ktore sie podszywaja pod inne...to tak jak z
          ekshibicjonistami w parku, robia sie smutni i spadaja, jak widza ze sie ich
          ignoruje i nie reaguje....
          pozdro,
          konyo
          aha, ja nie jestem specjalistka ani od dzieci ani od biustow, ale przeciez nie
          od dzis wiadomo ze karmienie piersia zmienia, lagodnie mowiac, ksztalt piersi.
          I zawsze mamy wybor miedzy karmieniem piersia a butelka. Obie formy maja swoje
          wady i zalety, wybralabym po prostu druga opcje.
    • Gość: klaudia Re: BIUST po okresie karmienia piersia IP: 157.25.119.* 09.04.03, 12:45
      Cześć!
      Mam również teraz mam ten sam problem ze swoim biustem - jest mniejszy niż był
      dotychczas, ponieważ bardzo schudłam po urodzeniu 2-go dziecka, które równiej
      (tak jak) pierwsze karmiłam piersią przez blisko 2 lata. Zawsze byłam
      zadowiolona ze swoich piersi, ale teraz mimo że mój biust się zmienił , nie
      żałuję tego, że karmiłam moje dzieci.Jak wiesz ma to bardzo wiele zalet jeśli
      chodzi o rozwój dziecka, a i kobiety karmiące rzadziej zapadają na raka
      piersi.Poza tym jest to niepowtarzalne doznanie, dzięki któremu mama i dzidziuś
      są sobie bliżsi. Chciałam zauważyć również, że moja koleżanka wcale nie karmiła
      swoich dzieci, a jej biust również sie zmniejszył i stał się obwisły.
      Chciałam jeszcze dodać że napewno Twój biust wróci do swego wyglądu, gdy
      będziesz stosowała kremy do pielęgnacji biustu , ja mam taki, niestety nie
      pamiętam nazwy,ale kupiłam go w aptece i jest przeznaczony dla kobiet w okresie
      karmienia i po,jak chcesz to sprawdzę nazwę i podam ci.Oczywiście oprócz kremu
      trzeba ćwiczyć. Jesteś młodą osobą i napewno Twój biust będzie jeszcze bardzo
      ładny.
      pozdrawiam,
      AGa

• Gość: em Re: BIUST po okresie karmienia piersia IP: 62.148.83.* 09.04.03, 14:20
        nie mam ani jednego rozstępu, ale mój biust nigdy nie wrócił do poprzedniej
        formy, a minęły już lata
    • Gość: klaudia Re: BIUST po okresie karmienia piersia- do foxy IP: 157.25.119.* 10.04.03, 09:28
      Cześć,
      Kup sobie MUSTELA - specjalny krem do pielęgnacji biustu. Służy pielęgnacji
      biustu w okresie ciży i karmienia. Ja nie karmię już od około 2 miesięcy, ale
      używam tego kremiku i jestem bardzo zadowolona.
      Nie podłamuj się, będzie dobrze!!!
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka