agnessita 11.01.07, 21:56 Witam! Poszukuje dobrej, sprawdzonej kosmetyczki (zakładu kosmetycznego) w Poznaniu - do oczyszczania twarzy! Z góry dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umbilicalis Re: oczyszczanie twarzy w Poznaniu 12.01.07, 17:02 polecam salon kosmetyczny na ul.grunwaldzkiej "azyl".czysciutka mile dziewczyny i ceny przystepne:)tutaj znajdziesz wiecej informacji www.salonikazyl.com.pl/kontakt.php pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karo_devil Re: oczyszczanie twarzy w Poznaniu 14.01.07, 18:44 Polecam kosmetyczke w Kozieglowach kolo spoldzielni. Jest swietna i naprawde nie droga! Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka4 Re: oczyszczanie twarzy w Poznaniu 15.01.07, 07:46 na LAzarzu na ul. Niegolewskich 12 studio Esthetik do pani Magdy. Pracuje tam kilka kosmetyczek ale Pani Magda jest najdelikatniejsza i chodze na oczyszczanie do niej juz kilka lat. Jakby co podaje telefon 86-40-694 Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: oczyszczanie twarzy w Poznaniu 15.01.07, 16:40 ja polecam Urode na ul. Zana (Piatkowo), z tych salonow, ktore wyprobowalam ten jest zdezydowanie najbardziej profesjonalny(ale nie zbyt drogi), zawsze mam wrazenie, ze te kobitki znaja sie na rzeczy i wychodzac od nich czuje ze naprawde zrobilam cos dobrego dla swojej cery:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbilicalis agnessita 15.01.07, 16:57 napisz prosze na co sie zdecydowalas i jak bylo.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka4 Re: agnessita 16.01.07, 07:31 ja bylam na zana i nie wyszlam zachwycona. Dostalam probki i to mnie ucieszylo. Oczyszczanie raczej takie sobie. Szybko poszlo, malo pielegnacji ale fakt ze cena byla niska. Z kolei w Esthetic oprocz przygotowania podsatwowego na koniec jest swietna maska odtoksyczniajaca i lagodzaca i robie dotlenianie darsonwalem. Firma pracuje na Guinot , a kosmetyki sa poprostu swietne. To pierwsze profesjonalne kosmetyki ktore kupilam aby uzywac w domu. Odpowiedz Link Zgłoś