Dodaj do ulubionych

Profesjonalne szampony do wlosow

13.01.07, 15:13
czy ktos moglby napisac/podzielic sie info, jakich profesjonanych szamponow
do wlosow uzywa? (nie z marketow). Ostatnio ktos tu zachwalal Farouk, ze
super profesjonalna rewelacja, weszlam na allegro a tam ceny nie sa
wysokie... mam teraz watpliwosci, czy to te same produkty ? Moje wlosy sa
suche, cienkie, lubia sie rozdwajac. Dzieki !
Obserwuj wątek
    • foty.foty Re: Profesjonalne szampony do wlosow 13.01.07, 15:49
      witam
      ja mam wlosy rozjasniane, zniszczone, rozdwajaja sie ...
      od kilku miesiecy uzywam bardziej aptecznych szamponow;)i ich stan sie poprawia;)
      uzywalam tych:
      miniurl.pl/szamp1
      miniurl.pl/szampon2
      a ten szczegolnie polecam:))
      miniurl.pl/wykatkowy
      pozdrawiam
      • dziaber1 Re: Profesjonalne szampony do wlosow 13.01.07, 16:51
        matrix zwiekszajacy objetosc i odzywka bo nie sam szampon robi wlosy
    • pytia74 Re: Profesjonalne szampony do wlosow 13.01.07, 17:01
      Ja uzywam szampon Kerastase 2 do wlosow b.suchych, maseczke oleorelax i odzywke
      na koncowki tez Kerastase. Czasami nakladam tez odzywke oleorelax bez
      splukiwania zeby lepiej wygladzic wlosy. Moje wlosy nie tylko zyskaly zdrowy
      wyglad, dodatkowa zaleta jest, ze te kosmetyki nie obciazaja ich i moge je myc
      tylko raz w tygodniu a i tak wygladaja swietnie.
      • omniabulgari Re: Profesjonalne szampony do wlosow 13.01.07, 17:25
        to ja zwykle zachwalam farouka, i nie chce mi sie znowu powtarzac, ale nei
        rozumeim o co chodzi Ci z cenami, to ze cos jest dorgie nei znaczy ze jest
        super, farouk ma dosyc umiarkowane ceny, wiec naprawde co ma cena do tego ze
        masz teraz watpliwosci ze cos podziala?? w sklepei fryzjerskim za szampon
        volume place ok 32 zl, za szapon regenerujacy ok 40 zl. Przeteswotalam
        wieksozsc profesjonalnych i jak dla mne loreal, kerastase itp sa mocno
        przerealmowane i drogie.. farouk mi sluzy ale kazdemu sluzy cos innego, trzeba
        szukac az sie znajdzie...
    • audrey_horne Re: Profesjonalne szampony do wlosow 13.01.07, 18:19
      Ja zuywalam kiedys Joico, wlosy mialam po nim przepiekne, w dodatku odzywka
      slicznie pachnie. Niestety, dla mnie za drogie, wiec zrezygnowalam.
      • wytrwala prosba dot. Farouk 14.01.07, 14:11
        moglabys umiescic linka do zdjecia ktorego produktu uzywasz? prosze o to
        poniewaz na allegro jest masa tych produktow i ciezko sie polapac tym bardziej,
        ze tam niektore opakowania sie diametralnie od siebie roznia jakby byly to
        rozne firmy, a tez rzekomo ma byc to farouk. Do jakiego rodzaju wlosow masz
        szampony faoruk?
        • jooasiaa Re: prosba dot. Farouk 14.01.07, 14:23
          Tez uzywam Joiko i uważam ze nie ma lepszych - włosy mam lśniące i gładkie choc
          farbuje je i prasuję.
        • omniabulgari Re: prosba dot. Farouk 14.01.07, 14:42
          farouk.pl/www/http://farouk.pl/www/index.php?art=1&cat=18&pro=29index.php?art=1&cat=18&pro=15
          nie wiem czy dobrze te linki dalam. Szampon ten pogrubiajace jest swietny bo
          daje objetosc i jako jedyny nei elektryzuje wlosow i nei wysusza, ale bardziej
          polecam ten drugi bo jest to szampon regenerujacy, bardoz poprawia stan wlosow
          przy tym dodaj eim objetosci, co przy takich szamponach sie z reguly ne zdarza
          i chroni wlosy farbowane, cudo. Ale tez jest swietna odzywka z tej serii fruit
          cocktail,
          • omniabulgari Re: prosba dot. Farouk 14.01.07, 14:44
            www.czf.pl/product_info.php?products_id=241
          • omniabulgari Re: prosba dot. Farouk 14.01.07, 14:44
            www.czf.pl/product_info.php?products_id=251
            • omniabulgari Re: prosba dot. Farouk 14.01.07, 14:46
              w tym sklepei rowneiz kupuje wszlekie profesjonalne produkty, kolo SObieksiego
              tam jest najtaniej i bardzo profesjonalni sprzedawcy, mozna liczyc na dobra
              porade i nic w rodzaju naciagania, bo jzu nieraz odwiedli mnie od pomyslu kupna
              czegos drozszego na rzecz czegos tanszego. Do produktow z allegro ne imialabym
              zaufania.
    • weronka77 Re: Profesjonalne szampony do wlosow 14.01.07, 15:18
      Paul Mitchell z serii Strong szampon i Moistirizing Odżywka
    • mroofka2 Re: Profesjonalne szampony do wlosow 14.01.07, 16:01
      z matrixa, z welli, do kupienia np u fryzjera
      • wytrwala no i kto zlikwidowal linki ?? ://// 14.01.07, 17:31
        wlasnie mialam kupowac i mialam zobaczyc produkt... a tu jakis cholerny admin
        bojacy sie o nierobienie reklamy z deka mi to uniemozliwil! Boze ;/
        • wytrwala pyt do omnia 14.01.07, 17:34
          sadzisz te to oryginal?
          www.allegro.pl/item154324189_farouk_fruit_cocktail_szampon_regenerujacy_300ml.html
          • omniabulgari Re: pyt do omnia 14.01.07, 17:41
            wyglada tak samo jak moj, i zapewne orginał, tlyko ze ja mam takie swoj problem
            dot allegro ze gdyby cos nei dzialalo to bym zwlala potem wine na to ze moze
            cos tam nei tak. Ale mysle ze napewno to orginal, mysle ze te kosmetyki nei sa
            podrabiane tak jak inne bardziej popularne. Ale wiesz mysle ze lepsze efekty
            bys osiagnela z innym szamponem a z odzywka z tej serii, ne ma sobie rownych
            naprawde, mysle ze odzywka jest w stanei wiecej zrobic dla wlosow niz tylko
            dobry szampon. Wejdz moze na wizaz i upewnij sie jeszcze co do innych opinii
          • omniabulgari Re: pyt do omnia 14.01.07, 17:45
            z przesylka ten szampon bedzie tanszy tylko 5 zl od tego ze sklepu
            fryzjerskiego....
    • mujer82 Re: Profesjonalne szampony do wlosow 14.01.07, 21:40
      Ja używałam Wella do skóry wrażliwej.Polecam.Kupowałama na allergo od sprzedawcy
      o nicku jacekflaszeczka (o ile dobrze pamiętam nick).A do słabych włosów polecam
      odżywkę color vive (czerwona tubka)i kurację preparatami doustnymi.Ja obecnie
      stosuję H-Pantoten i widać poprawę gęstości włosów.A jeśli to nie pomoże to
      wybrać się na badania endokrynologiczne-może trzeba będzie wyregulować poziom
      hormonów,żeby dodać włosom urody.
      • mujer82 Re: Profesjonalne szampony do wlosow 14.01.07, 22:03
        Jeżeli masz cienkie, delikatne włosy choćby ten produkt wystawiony przez
        wspomnianego przeze mnie wcześniej sprzedawcę może mógłby ci się przydać.

Link:
        www.allegro.pl/item154867987_wella_sp_1_3_volume_szampon_do_cienkich_wl_250_m.html
        Dla informacji wszystkich-sprzedawcy nie znam osobiście.Kupiłam u niego
        produkty, z których byłam zadowolona.Wcześniej kupowałam te same produkty w
        salonie firmowym Wella.Wspomniany przeze mnie sprzedawca dostarczył mi świeże,
        zapakowane oryginalnie(w oryginalnym pudełku i zafoliowane), firmowe produkty
        Wella.Polecam ze spokojnym sumieniem.
    • madami Re: Profesjonalne szampony do wlosow 14.01.07, 21:57
      Ja ostatnio używam szamponu i odżywki Lanza. Super miękkie błyszczące włoski -
      polecam
      • wytrwala Re: Profesjonalne szampony do wlosow 15.01.07, 12:28
        ale roznica w cenie tu jest ogromna - 56 zl w salonie a on sprzedaje po 28
        (?) , troche podejrzane. Chyba i tak zdecyduje sie na Farouk, odzywke.
      • muy_mojito l'anza?? 15.01.07, 18:52
        gdzie mozna teraz kupic lanze?
        w polsce, nie na allegro?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka