Gość: jo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 19:41 dziewczyny, czy ktoras z Was trafila na NAPRAWDE trwala szminke, tzn taka, ktora jest tam gdzie trzeba caly czas??? Bede wdzieczna za jakas wskazowke :- ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gonia Re: trwala szminka IP: *.dyn.optonline.net 13.04.03, 06:13 wszystkie Chanela Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: trwala szminka 13.04.03, 10:09 Invincible L'Oreala. Przyżywa kawę, ciastko i 9-10 godzin pracy. Nie przeżywa jedynie spotkania z... miodem. I to jest dla mnie zagadka. Nie mam poj ecia, dlaczego akurat miód ją unicestwia, a nic innego nie daje rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: trwala szminka IP: *.sloneczny.pl / 10.2.17.* 13.04.03, 17:10 Lipfinity Max Factor (byc moze przekrecilam troszke nazwe, ale wiadomo o co chodzi :)). Jest naprawde trwala, wrecz nie chce zetrzec sie z ust, co moze byc klopotliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulcia Re: trwala szminka IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 15:31 Kiedyś miałam próbkę szminki z Forever Living Products, wytrzymywała na ustach z 9 godzin, jedyny problem beznadziejna kolorystyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: trwala szminka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 15:28 Bardzo dziekuje wszystkim za informacje!Wyprobowalam i te szminki sa niesamowicie trwale! Teraz tylko dobrac kolor :-? Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady X Re: trwala szminka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.04.03, 16:39 Revlon Colorstay. Ma szminke z jednej strony i blyszczyk na drugiej. Trwa bardzo dlugo, nie rozmazuje sie i nie schodzi na szklanki. Usta wygladaja mokre, bo szminka ich nie wysusza. Odpowiedz Link Zgłoś