sagittaria 20.02.07, 17:36 bo nie wiem, czy jestem już niemodnym oblechem z włosami na rękach ;) czy może jednak wciąż należę do większości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: depilujecie przedramiona?? 20.02.07, 17:52 Nie depiluję. Ale mam mało włosw, są jaśniutkie i krótkie. No ale są. Nie będę depilować, dzięki wiekie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: depilujecie przedramiona?? 20.02.07, 18:13 Tak. Jestem brunetka, wiec nie mam wlasciwie wyboru. Nie robie tego jednak zbyt regularnie - glownie przed impreza czy jakims wiekszym wyjsciem oraz na lato. Odpowiedz Link Zgłoś
feenstra Re: depilujecie przedramiona?? 20.02.07, 18:20 U mnie to konieczność - bardzo jasna cera, wybitnie delikatny typ urody i czarne włochy na rękach - to wygląda nie tyle nawet brzydko co śmiesznie. Ale golenie (od czasów późnej podstawówki) to koszmar - zainwestowałam w laser, łydki i przedramiona właśnie. Jaśniejsze, mniej obfite włosy na rękach wyglądają IMHO ok Odpowiedz Link Zgłoś