Dodaj do ulubionych

Głupi trądzik !

20.02.07, 18:26
Kto go ma wie jak to jest. JA osobiście mam i uważam, że to jest po prostu do
d*** ! Nie dosć, że wyglądam okropnie to jeszcze musze wydawać kase na np.
różne kosmetyki, kosmetyczka i wizyty u p. dermatolog. Moim koleżankom już
się kończy mają tam może troszke od czasu do czasu. Wiem, ze niektórzy mają
gorzej, ale jak widze osoby, które mają cere normalną (bez trądziku) jest mi
po prostu smutno. No, a ja czekam aż wszytsko się skończy i będę miała twarz
bez trądziku.
Obserwuj wątek
    • sonyanna Re: Głupi trądzik ! 20.02.07, 18:35
      Zdecydowanie się pod tym podpisuję. Strasznie zazdroszczę, jak widzę dziewczyny
      z takimi porcelanowymi buźkami. Albo moje równieśniczki, które wcale tego etapu
      dojrzewania "trądzikowo" nie przechodzą... Mam nadzieję, że u mnie się to w
      końcu skończy, bo się ciągnie i ciągnie w nieskończoność... :/
      • zosia9 Re: Głupi trądzik ! 20.02.07, 23:00
        Oj nie pociesze was bo mnie się nie skóńczył, mimo przekroczonej 30-stki, wciąż
        niestety pojawiają sie wypryski oczywiscie nie w takiej nasilonej formie. Ale
        nie ma to dla mnie żadnego znaczenia teraz i to jest nieco pocieszające. Z
        czasem nauczycie sie jak dobrze wyglądać. Nawyk chodzenia do kosmetyczki
        pozostanie co zaprocentuje w przyszłości. A jezeli chodzi o facetów to i tak
        najważniejsza jest osobowość. Wygląd to miły i bardzo porządany dodatek (ale
        jednak dodatek)
        • princessa.of.persia Re: Głupi trądzik ! 21.02.07, 09:56
          ja ma 25 lat i nic sie nie zmieniło. ciagle ma wypryski. to jest straszne...
          mam kolezanke ktora ma cere idealna - powaznie nie ma ani jednego przebarwienia,
          zaczerwienienia, pieprzyków czy naczynek. jak laleczka. wiem bo widziałam bez
          makijazu a poza tym ona se wogole nie maluje bo nie musi.zazdroszcze niezmernie
          takiej cery bo wiem jakie to meczace walczyc pol zycia z tym!
          czy was tez dopada czasem smutek.chciałabym aby nadszedł taki dzien kiedy bede
          mgła po prostu bez makijazu sie ludziom pokazac....
    • oxy_gen_86 Re: Głupi trądzik ! 21.02.07, 10:25
      Julka pamietaj, z etradzik to choroba i nalezy go leczyc. Nie leczony "rozwija"
      sie i moze byc jeszcze gorzej...

Rozumiem co czujesz. Ja mam ten sam problem (choc nie jest jakos drastycznie).
      Zaskorniki, od czasu do czsu wyskoczy jakas ropna krostka. NAjgorsza zmora sa
      drobne przebarwienia - "pamiatka" po toniku Garniera...

• sonyanna Re: Głupi trądzik ! 21.02.07, 14:24
        który? bo też używam. mam taki łagodny- różowe opakowanie, i taki z alkoholem
        na trądzikową cerę- niebieski.
    • oxy_gen_86 Re: Głupi trądzik ! 21.02.07, 10:30
      Za szybko poszlo - tradzik pojawil sie u mnie dosc pozno (w porownaniu z moimi
      kolezankami) bo w wieku 17lat.
      • bacha8 Re: Głupi trądzik ! 21.02.07, 15:38
        Ja tez dostalam trądzik późno (chyba im pozneiej tym gorzej) absolutnie nic na
        mnie nie dzialalo , w koncu skonczylo sie na terapii hormonalnej (co odbilo sie
        na zdrowiu) , nie polecam. W moim przypadku uratowalo mnie dziecko , gdybym
        wiedziala , ze po ciązy zniknie ...kto wie ;-), wiec to tak na pocieszenie .
        • sonyanna Re: Głupi trądzik ! 21.02.07, 18:21
          Ja dostałam dosyć wcześniej od moich koleżanek, tak jak miałam nawet 11-12
          lat.. to jest 4-5 lata temu i nadal z nim walczę... :/ a mówiono mi, że mam się
          cieszyć, że tak wcześnie dostałam, bo wtedy się szybciej skończy i nie będę
          miała problemów już jak będę starsza... na razie to kicha!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka