Gość: randolf IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.11.01, 00:35 Piszcie na maila ktory jest na podanej stronie a otrzymacie odpowiedz jak rozwiazac problemy ktore poruszacie w sprawie cery,wlosow,ect,ect Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiolku Re: www.okrag.com (cera,wlosy,odchudzanie,ect,ect) IP: 217.5.237.* 23.11.01, 09:02 ty chyba jakis nawiedzony przez duchy jestes... ta strona to jakas mala katastrofa psychiatryczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: www.okrag.com (cera,wlosy,odchudzanie,ect,ect) IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.11.01, 18:40 Tak to jest problem.Osoby nawiedzone przez demony zawsze mialy problem z tymi "nawiedzonymi" przez duchy ...ale toz to przeciez -duchow nie ma. Autor tej strony nie zalicza sie do ..nawiedzonych co jest jednoznaczne okreslenie dla wszystkich ktorzy wierza nie w to co musi sie wierzyc.Sa tacy ktorzy wierza ze w nic nie wierza,ale wiedza,ze wszystko wiedza.Im juz nie mozna pomoc Natomiast w tematach ktore porusza ma conajmniej 20 letnie doswiadczenie i wieloletnia praktyke. proponuje odwiedzic cala serie stron nienawiedzonych www.xxx ,na nich jest caly komplet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randolf Re: www.okrag.com (cera,wlosy,odchudzanie,ect,ect) IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.11.01, 01:37 Gość portalu: wiolku napisał(a): > ty chyba jakis nawiedzony przez duchy jestes... ta strona to jakas mala > katastrofa psychiatryczna... Dokladnie tak.Jest tam jedynie medycyna i polityka w dodatku w j.angielskim wiec proba czytania jej dla kogos kto nie ma o tym pojecia jest przyznaje katastrofa psychiatryczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randolf Re: www.okrag.com (cera,wlosy,odchudzanie,ect,ect) IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 26.11.01, 01:32 Strona jest zmieniona,co nie znaczy ze pozostanie bez krytyki www.okrag.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptasia Nawiedzona i to jak IP: 212.76.35.* 27.11.01, 22:54 Właśnie weszłam (i natychmiast wyszłam). Nawiedzona jak cholera. To nie porady, tylko jakaś "linia życia" skrzyżowana z "archiwum x" i "uwierz w ducha". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Nawiedzona i to jak IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.11.01, 03:25 Gość portalu: Ptasia napisał(a): > Właśnie weszłam (i natychmiast wyszłam). Nawiedzona jak cholera. To nie porady, > > tylko jakaś "linia życia" skrzyżowana z "archiwum x" i "uwierz w ducha". Widocznie poczulas swiecona wode. Nie jest nawiedzona jedynie dla tych ktorzy oprocz wezelkowego znaja j.angielski. wejdz na strony xxx to znajdziesz raj dla siebie Strona musi byc zwiazana z archiwum x,bo jak weszlas to zawiesil sie server Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptasia Re: do r IP: 212.76.35.* 28.11.01, 10:13 It so happens, dear r, that I know English quite well, but I suppose that a page featuring stories on UFO, cloning and the Great Conspiracy Theory of Them against Us, plus some 'alternative medicine' and bullshit therapies is not my idea of a webpage devoted to health and beauty; but I really appreciate your effort, it was a nice try. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: do r IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.11.01, 05:53 Powiem ci cos na ucho ............! Wierze ze nikt inny tego nie slyszal. Odpowiedz Link Zgłoś