Dodaj do ulubionych

Rewelacyjny desodorant - JAKI???

IP: 195.117.144.* 06.05.03, 15:22
Dziewczyny, podpowiedzcie mi proszę jakiś dobry desodorant. Nie zostawiający
białych plam, nie gryzący się z perfumami - no taki IDEAŁ Waszym zdaniem.
Obserwuj wątek
    • imoe Re: Rewelacyjny desodorant - JAKI??? 06.05.03, 15:35
      jesli chodzi ci tylko o ochrone przed potem to polecam antidral kupisz to w
      aptece. twoje pachy bede suchutkie jak pieprz i zaden inny dezodorant nie
      bedzie ci potrzebny. stosuje sie to raz dziennie na wieczor najlepiej a potem
      mozna zadziej. kosztuje ok 14 zl.
      • Gość: Gosia Re: Rewelacyjny desodorant - JAKI??? IP: 62.199.150.* 06.05.03, 16:03
        KEOPS Roc-a.
    • Gość: Emilaaa Re: Rewelacyjny desodorant - JAKI??? IP: 195.117.144.* 06.05.03, 16:09
      Dzięki dziewczyny. Chodzi mi o fajny i sprawdzony. Nie mam nadmiernych
      tendencji do pocenia się, ale oczywiście w granicach normy i ciekawa jestem
      Waszych opinii.

I jeszcze jedno, czy ten kóry można kupić w aptece można używać właśnie jeśli
      pocenie się jest w granicach normy czy tylko przy nadmiernym? To jest
      desodorant czy lek??? Faceci też go mogą używać? Poleciłabym mężowi.

Serdeczne dzięki za odp.
      • Gość: imoe Re: Rewelacyjny desodorant - JAKI??? IP: *.acn.pl / 10.67.7.* 06.05.03, 16:36
        to jest lek ale mozna go uzywac jak sie poci normalnie tylko po prostu
        rzadziej ja tak wlasnie robie.dla mezczyzn oczywiscie tez moze byc :)
      • Gość: sabna Re: Rewelacyjny desodorant - JAKI??? IP: *.x-net.gliwice.pl 06.05.03, 17:03
        AA - Antiperspirant. Bezzapachowy, bezpudrowy, nie powoduje podraznien
        (ostrożnie przy antidralu) i nie barwi ubrań. Dla mnie rewelacja.
    • Gość: Bania Re: Rewelacyjny desodorant - JAKI??? IP: *.adminpan.waw.pl / 10.1.3.* 06.05.03, 18:44
      Najlepszy z najlepszych jest deodorant Fa. Najbardziej mnie podobaja zielony a
      granatowy. Fajnie pachnie, skuteczny 24 godziny (sprawdzalam latem i w silownie
      i we wszystkich situacijach, gdy duzo sie poci) i nie brudzi ubran. Uzywam go
      juz 3 lata i nie znam zadnego lepszego. Bo byc takiego nie moze :)))
      Ale UWAGA! Ja mam na mysli deodorant w szklanej butelce, ktorego w Polsce nie
      ma. Tu so tylko w plastykowych opakowaniach a sam deodorant jest absolutnym
      niewypalem. Pod tym wzgledem macie welkego pecha. Zawsze importuje go i jestem
      zadowolona. Podzrawiam serdeczne. ;))))
    • Gość: mag Re: Rewelacyjny desodorant - JAKI??? IP: *.duna.pl 06.05.03, 19:09
      czy używając Antidral trzeba też jednocześnie uzywać antyperspirantu (np.rano-
      przed wyjściem z domu) czy wystarczy dezodorant?????
      • Gość: ixi Re: Rewelacyjny desodorant - JAKI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 20:12
        Wg. mnie najlepszy jest taki dezodorant w kremie w kształcie grzybka Dove - nie
        brudzi i pravie nie pachnie, więc nie gryzie się z perfumami, no i skutecznie
        chroni przed poceniem.
      • imoe Re: Rewelacyjny desodorant - JAKI??? 06.05.03, 20:44
        wystarczy sam antidral bedziesz miec pachy suche jak pieprz :) ja po jednym
        uzyciu juz poczulam roznice. pozdrovka!
        • Gość: dolores Re: Rewelacyjny desodorant - JAKI??? IP: *.pronet.lublin.pl / 192.168.16.* 06.05.03, 22:24
          Słyszałam wiel dobrego o Etiaxilu.
    • alluette Re: Rewelacyjny desodorant - JAKI??? 07.05.03, 08:26
      wg mnie Herbina rumiankowa - używam go od kilku lat i nie znam lepszego

pozdr.
      a
    • alienor Re: Rewelacyjny desodorant - JAKI??? 07.05.03, 09:03
      Skuteczny - dla niezbyt pocacych sie - jest bezzapachowy Vichy w kulce z biala
      zakretka. Chroni przed poceniem przez caly dzien nawet w najwiekszy upal i nie
      brudzi. Jednak ta nowa ulepszona wersja podraznila mi skore, czy tez moze
      nadmiernie ja wysuszyla, po 2-3 opakowaniach w okolicy pach zaczely mi sie
      robic takie swedzace placuszki suchej skory. Nie kojarzylam tego z
      dezodorantem, bo nie bylo to dokladnie tam gdzie sie nim smarowalam tylko jakby
      obok. Na szczescie zostalam zmuszona do zmiany dezodorantu (Vichy przez pewien
      czas nie bylo w aptekach) i nabylam DeoKristal w kulce - ten z kawalkami
      mineralow. Problem ustapil, nowy dezodorant jest lagodniejszy, bezzapachowy, z
      ledwo wyczuwalnym aromatem cytrynki przy aplikacji, co daje uczucie swiezosci.
      Chroni dobrze, choc nie tak dobrze jak Vichy, nie brudzi. Jesli sprawdzi sie w
      upaly, bede go uzywac stale.
    • Gość: Malenka Re: Rewelacyjny desodorant - JAKI??? IP: 195.117.16.* 07.05.03, 10:47
      antidral !!!!! dla każdego, używać raz na 2,3 dni i masz święty spokój :) nie
      wolno na swieżo depilowane miejsca, można stosować na paszki, ręce,stopy
      super !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka