Gość: jj09 IP: *.piekary-slaskie.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 08:58 Na wypadające i rozdwajające włosy. Podobny dobry.Lepszy od Revalidu. Czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Loma Re: Vitapil IP: 195.94.206.* 09.05.03, 09:15 Używałam wielokrotnie i uważam, że jest rewelacyjny. Paznokcie bardzo się wzmocniły, nie łamały się, nie rozdwajały i ładnie rosły. Efekty widać po około 3 tygodniach. Włosy przestały wypadać i pojawiło się mnóstwo króciutkich. Odpowiedz Link Zgłoś
ambiance Re: Vitapil 09.05.03, 10:39 Fantastyczny. Nie znam lepszego preparatu. Faktycznie wzmacnia wlosy, zmniejsza wypadanie i dodatkowo powoduje wzrost nowych (czego zaden inny ze stosowanych przez mnie nie potrafil). Na paznokcie nie dziala - ale jest to zestaw witaminowy storzony wlasnie z mysla o wlosach. Podsumowujac - goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
vilandra1 Re: Vitapil 09.05.03, 13:25 Dla mnie najlepsz jest Wyciąg ze skrzypu polnego z witaminami,mnie pomógł.Jeżeli chodzi o Vitapil też miałam i prubowałam brać niestety,mdliło mnie [po nim i do tego tabletki są bardzo duże,trudno je przełykać ale może tylko ja tak miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: Vitapil 09.05.03, 13:27 w vitapilu jest jakis jeden skladnik nie pamietam jaki ktory moze wywolywac mdlosci,moja kolezanka tez nie moze go brac. Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: Vitapil 09.05.03, 13:24 ja tez polecam chociaz stosowalam go krutko bo tylko jedno opakowanie a teraz mam rewalid. i stwierdzam ze vitapil jest rzeczywiscie troche lepszy. u mnie nie bylo spektakularnej poprawy bo mam strasznie zniszczone wlosy i do tego suche.polecam tez biotyne czyli wit H ktora jest glowna odpowiedzialna za wlosy,sprawdz czy w skladzie vitapilu jest ta wit bo jak nie ma to mozna dodatkowo ja stosowac ja tak robie z rewalidem.moja kolezanka dzieki biotynie calkowicie wyleczyla sie z wypadania wlosow. i jeszcze ostrzezenie jesli masz suche lub normalne wlosy nie stosuj odzywek ani ampulek z czarna rzepa strasznie wysusza wlosy. od suchych, lamliwych,wypadajacych i rozdwajajacych wlosow to juz prawie ekspertka jestem wiec polecam sie jesli bedziesz miec jakies pytania :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
alluette Re: Vitapil 09.05.03, 13:34 Łykam od dwóch miesięcy, nie zauważyłam poprawy - ani na włosach, ani na paznokciach. Za to na paznokcie mogę polecić merz special - po trzech miesiącach brania paznokcie znacznie się wzmocniły - stwardniały i ładnie wyglądają. pozdr. a Odpowiedz Link Zgłoś