_meg_ 13.05.03, 21:48 Wpadlam na pomysl nawilzania i odzywiania skory oczu wlasnie ta woda:) Ktos juz zaobserwowal jakies spektakularne efekty??:) Dzieki, meg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: Woda termalna VICHY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 21:49 a co to jest i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: Woda termalna VICHY 13.05.03, 22:22 Ja uzywam wody termalnej Avene, jest swietna, polecam, zlikwidowala mi przebarwienia i buzia jest gladziutka :) Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Woda termalna VICHY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 21:53 wodą nie da rady nawilżyć skóry z zewnątrz. wody teramlne służą do łagodzenia i odświeżania, ale zastępowanie taką wodą kremu nawilżającego to kiepski pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
_meg_ Re: Woda termalna VICHY 13.05.03, 21:59 Ja nie chcialam zastepowac kremu, skadze:) Tylko zaraz po kapieli spryskalam buzie, a potem tonik i reszta mazidel:) Odpowiedz Link Zgłoś
larvva Re: Woda termalna VICHY 13.05.03, 22:42 dobrze sluzy tez do odswiezania w czasie upalnego dnia (spryskac twarz, przylozyc husteczke aby sciagnac wode - nie zostawiaj kropel wody na skorze "az wyschna") albo do utrwalania makijazu (po pomalowaniu spryskac, husteczka) mimo calej sympatii do vichy - polecam avene - pryska delikatniejsza mgielka. Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Woda termalna VICHY 14.05.03, 07:53 Po zastosowaniu wody termalnej tonik już chyba raczej nie jest potrzebny... od razu kremik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Woda termalna VICHY IP: 217.97.133.* 14.05.03, 09:04 stosowalam Vichy i Avene i polecam bardziej Avene poniewaz lagodzi podraznienia Odpowiedz Link Zgłoś