Dodaj do ulubionych

Woda termalna VICHY

13.05.03, 21:48
Wpadlam na pomysl nawilzania i odzywiania skory oczu wlasnie ta woda:) Ktos
juz zaobserwowal jakies spektakularne efekty??:)
Dzieki,
meg
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: Woda termalna VICHY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 21:49
      a co to jest i ile kosztuje?
      • bum4 Re: Woda termalna VICHY 13.05.03, 22:22
        Ja uzywam wody termalnej Avene, jest swietna, polecam, zlikwidowala mi
        przebarwienia i buzia jest gladziutka :)

Ola
    • Gość: justy Re: Woda termalna VICHY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 21:53
      wodą nie da rady nawilżyć skóry z zewnątrz. wody teramlne służą do łagodzenia i
      odświeżania, ale zastępowanie taką wodą kremu nawilżającego to kiepski pomysł.
      • _meg_ Re: Woda termalna VICHY 13.05.03, 21:59
        Ja nie chcialam zastepowac kremu, skadze:) Tylko zaraz po kapieli spryskalam
        buzie, a potem tonik i reszta mazidel:)
        • larvva Re: Woda termalna VICHY 13.05.03, 22:42
          dobrze sluzy tez do odswiezania w czasie upalnego dnia (spryskac twarz,
          przylozyc husteczke aby sciagnac wode - nie zostawiaj kropel wody na skorze "az
          wyschna") albo do utrwalania makijazu (po pomalowaniu spryskac, husteczka)
          mimo calej sympatii do vichy - polecam avene - pryska delikatniejsza mgielka.
        • naila Re: Woda termalna VICHY 14.05.03, 07:53
          Po zastosowaniu wody termalnej tonik już chyba raczej nie jest potrzebny... od
          razu kremik :)
          • Gość: monias1 Re: Woda termalna VICHY IP: 217.97.133.* 14.05.03, 09:04
            stosowalam Vichy i Avene i polecam bardziej Avene poniewaz lagodzi podraznienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka