wika30 21.05.03, 18:59 Witam! Zauważyłam dużo wątków o fryzjerach, a ja szukam dobrego w Łodzi. Takiego, który nie strzępi, nie niszczy włosów przy strzyżeniu, u którego mycie włosów do czyta poezja itd. itp. Pomożecie? Pozdrawiam serdecznie Wika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niunia Re: Fryzjer w Łodzi?;-) IP: *.toya.net.pl 22.05.03, 10:50 hej Wika, zdecydowanie: salon "Stanisław" ul Narutowicza 30 właściciel strzyże też tych z telewizji wiec musi byc dobry:-)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Fryzjer w Łodzi?;-) IP: *.toya.net.pl / 10.0.227.* 22.05.03, 13:08 Niezla jest p.Justyna-ma salon o tej samej nazwie na Wolczanskiej przy Kopernika(obok liceum).Przy myciu glowy zasypiam:)Fryzurki fajne-ogolnie jestem zadowolona juz drugi rok:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Fryzjer w Łodzi?;-) 22.05.03, 16:06 Jak juz pisalam dzis w watku o fryzjerze z Łodzi Renaty,polecam Przemka z salonu przy Leclerku,salon "stefania",chodze do niego 3 lata,jesetm bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOKA Re: Fryzjer w Łodzi?;-) IP: 62.93.65.* 28.05.03, 14:49 Nie wiem czy jest Ci obojętne jaka to będzie dzielnica - na Widzewie polecam Ci salon Forever Young, ul.Bartoka 57 , b. dobra jest włascicielka - p. Beata, ale do niej to raczej z kilkudniowym wyprzedzeniem tel.673 87 61 Dojazd - 64,85,98,i kilka linii tramwajowych na Rokicińskiej Ceny może nie najniższe, ale generalnie fajna atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś