ramonka82 25.04.07, 18:51 Powiedzcie mi, czy pomalowane na biało paznokcie i delikatnie opruszone złotym brokatem będą wyglądać obciachowo???Dobre połączenie czy raczej nie???Proszę o opinie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wino.grono Re: Manicure 25.04.07, 20:05 Wiesz, to zależy do czego się nosi takie paznokcie, jeśli to współgra ze strojem - może być. (Mówiąc "współgra" nie mam koniecznie na myśli image a la Doda.) Z tym, że przy uzywaniu białego lakieru na całą płytkę trudno uniknąć takiego efektu, jak by się pociącnęło pazurki korektorem z papierniczego... Odpowiedz Link Zgłoś
ramonka82 Re: Manicure 25.04.07, 20:13 No właśnie...też mi się tak wydawało... Malując tak paznokcie oczywiście dopasowałabym do stroju, ale chyba to jednak bedzie wyglądać tandetnie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
wino.grono Re: Manicure 25.04.07, 20:27 Postaw na tradycyjnego frencha, ewentualnie możesz zrobić artystycznego "maziaja" dając na frencha bezbarwną warstwę i w rogu np złotą (większą) i czarną (mniejszą) kropkę, obok siebie i cienkim pędzelkiem lub wykałaczką je na mokro lekko rozmaż, robiąc esa floresa. Trzeba się trochę pomęczyć, ale efekt ładny jest.W internecie jest sporo stron gdzie krok po kroku jest pokazane jak zrobić delikatne i gustowne zdobienie. Odpowiedz Link Zgłoś
ramonka82 Re: Manicure 25.04.07, 21:28 OK, dzięki...w takim razie coś poszukam:) Odpowiedz Link Zgłoś