menk.a 14.08.08, 00:08 czyli Mężczyzna na Kobiecie (oraz wersja liczby mnogiej jako gruppen sex Mężczyźni na Kobietach) nie znalazła orędowników???? To Wam się przyznam na forum romanum: ja tak też lubię. :P Wątek a propos nazwy forum to jest. :PPP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 00:13 widocznie chwilowo nie ma zapotrzebowania na klasykę ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 00:14 baba_krk napisała: > widocznie chwilowo nie ma zapotrzebowania na klasykę ;) Cóż, widocznie inne gusta są teraz w natarciu. ;)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 00:19 trzeba cierpliwie czekać na renesans, a najlepiej to czekać korzystając z innych nowinek "technicznych" ;)))) Odpowiedz Link
menk.a Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 00:22 baba_krk napisała: > trzeba cierpliwie czekać na renesans, a najlepiej to czekać > korzystając z innych nowinek "technicznych" ;)))) Technicznych? Zimnych? Bezosobowych? Ochhhhh (głębokie, pełne rozczarowania, westchnięcie) ... :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 00:26 nie wzdychaj... najzwyczajniej w świecie zabrakło mi odpowiedniego słówka ;/ ale miałam na myśli coś jak najbardziej gorącego i osobowego :))) Odpowiedz Link
menk.a Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 00:28 Noooo bo jeszcze sekunda i straciłabym całą wiarę w ludzkie możliwości . :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 00:31 nie nie, spokojna bądź! ja po prostu czasem mam zaniki pamięci, zazwyczaj w najmniej odpowiednim momencie... ale jeszcze nie doszłam do "ja mieszkać 1 miesiąc w new york, ja nie mówić po polska" ;))) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 00:18 mam nazwe forum Misjonarz na jeźdzca ja pierdziele, troche niepoprawna politycznie ale co tam:) Odpowiedz Link
menk.a Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 00:23 Jeździec na misjonarzu? :D Cisnęło mi się na marynarzu. Ale skąd ten marynarz...?:D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 00:27 yes yes yes ale błagam tylko nie na marynarzu... marynarka wojenna też odpada :PPP Odpowiedz Link
menk.a Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 00:29 Ach czemuż, ach czemuż? Te biało-granatowe mundurki.:PP Odpowiedz Link
menk.a Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 00:29 menk.a napisała: > Ach czemuż, ach czemuż? Te biało-granatowe mundurki.:PP Czy biało-czarne. :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 00:32 nie no mundurki to są pierwsza klasa :DDDD ale ich nosiciele często mają zryte berety /wiem z obserwacji i ze słyszenia/ Odpowiedz Link
menk.a Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 09:15 Ja tam nie wiem. Nie miałam z żadnych bliższych kontaktów. Zryte pod kopułkami mogą mieć też ci, którzy mundury tylko w telewizorni widują. :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 18:02 No pewnie, że mogą. Tak czy siak nie napisałam, że tamci zawsze i wszyscy, tylko że często :P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 17:47 Znam jednego Żeglarza... znaczy znam dwóch, ale jeden z nich by się tu nadał. Tak sądzę. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 18:25 Ech, na razie chciałam nastręczyć go na swój prywatny użytek i... ech, odpłynął w morze czy gdzieś tam... wypłynął w długi rejs... Znów żem dała ciała... nie, no, właśnie, nie dałam, bo on jakiś niechętny... Odpowiedz Link
pawel1940 Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 00:46 Ja tez lubie, jak najbardziej :P Prosze nie posadzac, ze nie. Ale widzialas jaki tam byl wybor pozycji? No na dzisiejszy wieczor mi sie akurat te upodobaly na ktore zaglosowalem :P. Odpowiedz Link
menk.a Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 09:11 Wcale nie wątpię. :P Widziałam i wybór padł na coś bardziej skomplikowanego niż misjonarska czy 69. :P Odpowiedz Link
polla.k Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 09:18 Przyznam się, że wolę pozycję misjonarską zmodyfikowaną...ale to już chyba nie jest wtedy pozycja misjonarska :) Odpowiedz Link
krzysiek1042 Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 09:21 też taką lubię. Zmodyfikowana , to dalej pozycja misjonarska tyle,że po Polsku :) Odpowiedz Link
polla.k Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 10:31 krzysiek1042 napisał: > też taką lubię. Zmodyfikowana , to dalej pozycja misjonarska tyle,że po Polsku > :) hmmm, takiej klasyfikacji nie znam ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 17:44 Klasykę można podać na wiele różnych sposobów. To cały czas klasyka ale za to urozmaicona. ;P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 18:08 Część pozycji to w ogóle pomodyfikować trzeba, bo przecież to musi być wszystko z myślą o parametrach różnych opracowane... indywidualne potrzeby i przymioty trzeba pod uwagę wziąć. Odpowiedz Link
speedymika Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 09:26 ta pozycja niesie za soba niezapomniane wspomnienia.. moj pierwszy raz... i walka o to abysmy nie spadli z łozka, moj facet zbyt zajety czynnosciami aby zauważyc ze balansuję ciałem na krawędzi łózka... a potem.. wiele lat później...mmm.. taaak... wlasnie w tej pozycji.... wyprodukowalismy dziecia :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 18:10 Czy to prawda, że to najczęściej wybierana pozycja na pierwszy raz??? Odpowiedz Link
speedymika Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 18:31 trudno mi odpowiedziec, miałam tylko jeden pierwszy raz ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 18:37 Ja właśnie miałam dwa pierwsze razy, ale żaden nie był w misjonarskiej. A potem w necie Ahonen przeczytał, że pierwszy raz musi być w misjonarskiej i się przejął. A ja mu powiedziałam, że jak widać nie musi... ;) Odpowiedz Link
speedymika Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 19:05 jak dwa pierwsze razy? mialas dwie błony dziewicze??? ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 19:22 Dzie tam. Pierwszy seks po prostu nie załatwił sprawy... Odpowiedz Link
speedymika Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 21:45 hehehe w sumie fajnie :) a tak na marginesie to podobno bardzo modne się zrobiły rekonstrukcje błony. zazwyczaj przed ślubem ... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 21:56 Właśnie nie fajnie. Bo za pierwszym razem się denerwowałam, a za drugim jak się nie denerwowałam, za to bolało... No i masz... Odpowiedz Link
speedymika Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 21:59 to jak nazwać Twoj stan pomiędzy pierwszym-pierwszym a drugim-pierwszym razem? połdziewica? ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 22:02 Maha nazywała to swego czasu "prawie dziewicą" - bym się przychyliła :) Najlepsze, że pani ginekolog powiedziała, że to się wcale nie rzadko zdarza. A ja byłam bardzo zdziwiona, Ah też, kiedy przyszłam z reklamacją ;) Hmm, swoje zrobiło też pewno to, że za pierwszym razem byłam znieczulona Finlandią, a za drugim już nie :) Odpowiedz Link
speedymika Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 22:14 a mi pan ginekolog jak po tym pierwszym razie poszłam, powiedział podczas badania ze chyba jestem w ciaży.. miałam 18 lat i przeżyłam straszne chwile, a jak po ubraniu się spytałam co z tą ciążą to zdziwiony odpowiedział że żadnej ciąży nie ma... nie wiem czy to miał być taki żart czy co, ale mi do śmiechu wcale nie było... Odpowiedz Link
pawel1940 Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 22:52 > Hmm, swoje zrobiło też pewno to, Sugerujesz, ze spozywanie Finlandii powoduje przedluzenie stanu dziewictwa? Musisz to opatentowac, fortune zbijesz :-). Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 22:57 Paweł, jesteś rewelacyjny :) Możesz zostać koordynatorem tegoż projektu :D Odpowiedz Link
pawel1940 Re: Pozycja misjonarska 14.08.08, 23:04 Nie ma sprawy, w zamian za udzial w testach :-). Odpowiedz Link