koreczka 05.05.07, 12:37 Jak w temacie. Można zmniejszyć dłonie używając jakiś kremów itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zizzzy Re: Zmniejszenie dłoni 05.05.07, 13:44 to nie jest smeiszne ! :) rozumiem ten problem... Sama jestem duza dziewczyna - nie gruba, ale wysoka, z szeorkimi biodrami i ramionami. Mam plaski ladny brzuch, w miare ok reszte, ale dlonie mam jak lopaty... Przy szczuplych nadgarstkach (bardzo mi schudly w czasie diety) moje dlonie wygladaja jak lapy faceta. I to takiego od robot drogowych :) I tez nie mam pomyslu jak by sobie zmniejszyc obwod palcow... Odpowiedz Link Zgłoś
mala-zaba1 Re: Zmniejszenie dłoni 05.05.07, 13:50 nie jestem pewna czy rozumiem. te dlonie sa za grube? ja bym wtedy pprobowala zadzialas tymi kremami, ktore maja wyszczuplac brzuch, posladki itp. a jesli chodzi o kosci, to tak mysle, ze skoro robia gdzies tam w krajach azjatyckich przedluzani kosci nog, to moze i da sie tez skrocic kosci dloni? chociaz to jakos zabawnie brzmi. i drogo:) Odpowiedz Link Zgłoś
zizzzy Re: Zmniejszenie dłoni 05.05.07, 13:54 Ja mysle, ze to juz przesada...Mimo wszystko da sie z tym zyc, a czesto jest tak. ze to co nam wydaje sie nieodpowiednie, tak na prawde nie jest zauwazane przez innych... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Zmniejszenie dłoni 05.05.07, 15:07 A mózgu powiększyć sobie nie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: Zmniejszenie dłoni 05.05.07, 15:39 Haha oplulam kopma! dzieki za poprawienie humoru bo mam dzis straszliwego dola. Ale temat, kobieto ciesz sie tym co masz ladne. Wbrew pozorom ludzie czegos takeigo niezauwazaja jak duze dlonie, skoro jestes duza dziewczyna to dlonie tez musza byc spore, jakbys miala malutkie kruciutkie paluszki przy twoich gabarytach to dopiero by to makabrycznie wygladalo. Odpowiedz Link Zgłoś
celebrity Re: Zmniejszenie dłoni 05.05.07, 22:23 proponuje metode macochy Kopciuszka ktora chciala zeby jej corom wlazl na za duze stopy pantofelek... Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Zmniejszenie dłoni 06.05.07, 17:38 w Azji podobno nosza za male buty zeby stopy nie rosly; proponuje zebys nosila za male rekawiczki (nierozciagliwe oczywiscie) - moze sie skurcza dlonie jak juz urosly ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś