kajazz 01.06.03, 18:32 powiedzcie jak wam sie nosi kolorowe kosmetyki sephory ? Maja sporo odcieni prawda?Tylko wybierać .Czy błyszczyki nie wysuszaja ust? No i jeszcze jedno - czy te ladne male kuferki sprawdzaja sie i szybko nie rozlatuja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: małgo Re: SEPHORA -JAKOŚĆ? IP: 195.116.43.* 02.06.03, 09:51 Kuferek jest super tacham go ze soba wszędzie mimo ze nie jest leciutki;) kolorówki tez mam troszke i jestem bardzoo zadowolona jedynym niewypałem okazala sie maskara pogrubiająca, uwielbiam sephore mam full błyszczykow ostatnio kupilam taki fajny w kulce o zapachu gumy balonowej , uzywam rozu z lini artist,cieni, gwiezdnego pyłu,uzbierał mi sie tez mega kolekcja lakierow do paznokci,cenowo srednia polka jakosciowo hymm napewno znacznie odbiegają od marek selektywnych. Sephora to nie jest powalająca jakośc ale przyciąga ogromnym wyborem kolorow i odcieni.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: SEPHORA -JAKOŚĆ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 18:18 dzięki za wyczerpujaca odpowiedz ,milego "tachania kuferka ,pozdr.kaja Odpowiedz Link Zgłoś