Dodaj do ulubionych

Guam w domu-ktos robił????

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 01:14
Podziałało?
Obserwuj wątek
    • Gość: margarita Re: Guam w domu-ktos robił???? IP: *.acn.waw.pl 15.06.03, 17:37
      Ja robiłam rok temu i teraz też robię.Dla mnie rewelacja.Używam kremu
      cynamonowego lub guam Fanghi D'Alha Algomar.Swietnie działa na celulit i
      ujędrnia skórę.
      • Gość: ktos80 Re: Guam w domu-ktos robił???? IP: *.goja.org 15.06.03, 19:21
        przepraszam czy możecie mnie uświadomić? bo ja nie wiem co to jest guam. dzięki
      • Gość: helen Re: Guam w domu-ktos robił???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.03, 20:05
        A gdzie mozna to kupic i jaka jest jego cena?? Pewnie kosmiczna;) Z tego co sie
        orientowałam to ceny guamu sa naprawde wysokie.
    • Gość: ani Re: Guam w domu-ktos robił???? IP: 62.111.232.* 15.06.03, 20:33
      Jestem w trakcie kuracji. Ciężko znieść godzinę pod kocem elektrycznym w taki
      upał;)) O efektach wolę pisać, jak już skończę kurację.

Kupiłam taki zestaw 1 kg błota plus duża tuba (250ml) żelu (ale niewydajny i
      kleisty!) w Hurtowni Kosmetyków Profesjonalnych za 299PLN, do tego wysyłka
      gratis i kilka fajnych próbek no i kupon, za który u dystrybutora otrzymuje się
      następny 1kg gratis. A więc jakby policzyć nawet bez tego żelu, to w tej
      promocji wychodzi mnie jeden zabieg 15PLNPLN! To chyba nie dużo. Plus koszty
      folii do obwijania się - dość sporo mi schodzi.

pozdrawiam:)
    • Gość: margarita Re: Guam w domu-ktos robił???? IP: *.acn.waw.pl 15.06.03, 21:09
      Tu można kupić te produkty.
      www.sklep.kosmetyki.prv.pl/
      www.hurtowniakosmetykow.com/
      Ja jestem z tego błotka zadowolona.Według mnie efekty są super.Przez 5 lat
      brałam Cilest i od tego miałam konkretny celullit-teraz odstawiłam prochy-
      staramy sie o dzidzię :-)) i jeszcze walcze z pomarańczką ale już jej niewiele
      zostało.Przy okazji uda "tracą"centymetry.
      Przed nałożeniem błotka biorę gorącą kąpiel,robię peeling całych ud,ostro tre
      gąbką-po to żeby łatwiej sie to wchłaniało.
      Po wysmarowaniu sie błotkiem ja akurat zawijam sie w ręcznik i koc( nie mam
      elektrycznego) ale myśle że to wystarcza.Największy kłopot to owijanie sie
      folią-ile ja sie przy tym nagimnastykuje żeby te pośladki w miarę "ładnie"
      ułożyć.

Plecam również obok tego preparatu Guam także tej firmy,mocniej skoncentrowany
      Algomar a także- ale już innej firmy krem cynamonowy High-care ,który stosuje
      sie w ten sam sposób.
      www.supernova.com.pl/high-care/cosmetic/2d310.htm
      Ceny tych kosmetyków to jednorazowy spory wydatek, około 30 złotych.Jednak
      starczają one na kilkanaście zabiegów (ten krem cynamonowy na około 25 na same
      uda) przy czym jeden zabieg w salonie kosmetycznym na tych preparatach to
      wydatek 90-120 złotych więc myślę że sie to opłaca.

Czekam na opinie tych co już używały tych produktów-jestem ciekawa czy też
      macie o nich takie zdanie jak ja.

Pozdrawiam!!!

• Gość: margarita Re: Guam w domu-ktos robił???? IP: *.acn.waw.pl 15.06.03, 21:11
        wydatek to około 300 złotych - gdzies zapodziało mi się jedno zero ;-))
    • Gość: aneta Re: Guam w domu-ktos robił???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 22:02
      Gość portalu: Dobrochna napisał(a):

> Podziałało?

U mnie niestety, nie...
    • Gość: Apila Re: Guam w domu-ktos robił???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 13:48
      Tylko likwiduje cellu czy też wyszczupla?
    • Gość: magda Re: Guam w domu-ktos robił???? IP: *.elartnet.pl 30.06.03, 14:44
      Ja i moja kolezanka tez zastanawiamy sie nad kupnem. Moze jeszcze ktos kto
      uzywal blotka napisze cos od siebie.
      Jestem jeszcze ciekawa co ile trzeba to stosowac(smarowac sie i obwijac folia)?
      i co to za folia( taka spozywcza)?
      Mi zalezy na usunieciu cellulitu a mojej kolezance na wysczupleniu, czy obie
      bedziemy usatysfakcjonowane po zabiegach z guam?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka