mikolla Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 07.04.08, 17:29 Kobitki a czy jest wogole sens zaczynac, kiedy max. bede mogla kupic sobie 2 opakowania tych tabletek.... mam sredni cell, ale zauwazylam ze na udach od strony siedzacej mam krostki i po kapieli zdrapuje je i wychodzą mi ropne wagry. takie tłuszczaki... jak sie tego pozbyc? fakt ostattnio zle sie odzywiam. Jak sie z ato zabrac?Kiedy wiecznie mam anemie... jaki kupic zel any cell, ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolla Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 07.04.08, 17:30 znalazlam na allegro kapsulki za 78,80 . Odpowiedz Link Zgłoś
mikolla Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 07.04.08, 17:31 i na dodatek mam starsznie suchą skórę ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
mama-paula Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 07.04.08, 21:59 Hej, kobitki a w Gdańsku gdzie dostanę taniej ten cudny specyfik? I jak długo utrzymują sie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
nefrusia Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 08.04.08, 18:44 witajcie dziś pije pierwszy dzień. Kupiłam na allegro i ku mojemu zdziwieniu okazało sie że przyszedł smak brzoskwiniowy. Z ogromnym obrzydzeniem (oczywiscie po przeczytanych informacjach, ze truskawka smakuje jak zdechła ryba) wypiłam pierwsze łyki i jest ok! :)Od kilku tygodni ćwiczę dwa razy w tygodniu spinning i od tej pory juz zauwazyłam pewne zmiany. Także dam znać jak idzie bo na pewno kompleksowo da sie zwalczyć cellulit w znaczym stopniu Odpowiedz Link Zgłoś
polskiprl Po jakim czasie sa widoczne efekty 08.04.08, 20:39 No wlasnie kiedy sa juz widoczne pierwsze efekty, nie mowie o jakis duzych, takie by byly widoczne Odpowiedz Link Zgłoś
nefrusia Re: Po jakim czasie sa widoczne efekty 13.04.08, 21:45 po 10 dniach ale z dietą i ćwiczeniami czy tak poprostu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ola5777 Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 14.04.08, 11:27 Ja za pierwszym razem wypiłam jednym duszkiem.ale juz nastepne były ok...kwestia przyzwyczajenia sie do nowego smaku.Wazne ze Inneov daje efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
alek06 Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 16.04.08, 12:39 Ja kupiłam w aptece.Bo chyba wlasnie tam mozna go tylko kupić,ale nie jestem pewna.Mozesz jeszcze sprawdzic w Rossmanach chodz reki nie dam uciac ze tam jest . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emma_m Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 14.04.08, 09:20 obiecałam dać znać, więc daję :) piję inneov już trzeci tydzień ( drugie opakowanie ). przed kuracją pokazałam koleżance tyłek i uda, w sobotę obejrzała je ponownie. nie chciała uwierzyć, że takie coś może działać. po dokładnych oględzinach, stwierdziła, że jakąś rożnicę widzi, że ciało tak jakby jędrniejsze i cellulit tak jakby schodzi. może nie jest to jakiś super efekt, ale ruszyło!!! zresztą to dopiero drugie opakowanie, ciekawa jestem jak będzie po 6! aha, oprócz inneov smaruję się balsamem hean, co drugi dzień ćwiczę ( 200 brzuszków, 200 'dupek', 200 przysiadów i 200 babskich pompek ) ćwiczę od 4 miesięcy, a efekt zobaczyłam dopiero po piciu inneov. jeszcze się odezwę :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1234 Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 17.04.08, 16:05 Ale mnie kusicie tym.... chociaz kaska spora - hm ale wiecie co nigdzie nie znalazlam ze kuracja ma trwac wlasnie 3 miesiaca..... znalazlam ze opakowanie starcza na 15 dni i po tym mozemy juz zobaczyc jakis efekt. Oświećcie mnie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
bubahr Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 18.04.08, 10:16 kupilam wczoraj pierwsze opakowanie, bo bylo w promocji z lipo metric (200 ml). zaplacilam 21 euro, czyli bardzo korzystnie. Postaram sie pisac regularnie o efektach lub ich braku. matylda, o tych 3 miesiacach jest napisane na zalaczonej ulotce; tyle ma trwac faktyczna kuracja aby efekt byl calkowity. po 15 dniach efekty moga byc jeszcze niewidoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nefrusia Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 19.04.08, 09:50 dziś jest 12 dzień. Ostatnio chorowałam i mało na rowerki chodziłam. Ogladałam sie właśnie w lustrze...moze minimalnie coś sie ruszyło.. sama nie wiem. Może to poprostu moja glowa, bo przeciez tak tego chcę :):):) Zobaczymy co bedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 19.04.08, 15:47 Ja piję już 17 dzień z regularnością różną;-) POnieważ prawie nic nie jem bo nie lubię więc popijam dwa razy dziennie i nie oczekuję cudów;-)Ale...dla lepszego samopoczucia i z braku czasu "katuję" się jeszcze...Vibratone;-)) I...ruszyło;-) Z kopyta nawet;-) A myślałam, że to badziewie;-) www.youtube.com/watch?v=PZQEIXn-pko Odpowiedz Link Zgłoś
wikkii1 Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 01.05.08, 06:59 Witam Dziewczyny mam okropny cellulit wodny na nogach:(wiem ,ze wiele z was probowalo inneov,w zwiazku z tym mam pytanie,czy warto w niego zainwestowac przy moim problemie?z gory dziekuje za odp Odpowiedz Link Zgłoś
dorris_la Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 24.04.08, 17:19 a ja piję już 3 opakowanie i zero rezultatu :((( tylko mi nie piszcie że to dla tego że nie ćwiczę bo chodzę od 5 lat 3 razy w tyg. na siłownię i 1 raz w tyg. na aerobik... może masaże by do tego dodać?? co sądzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
nefrusia Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 24.04.08, 22:25 no to mnie załamałaś :( Bo ja tez nie widzę rezultatów... choć dopiero jestem w polowie drugiego opakowania. Ale tyle przecież tyle jest pozytywnych wpisów... mam nadzieje, że nie od producentów inneov ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justynapi Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 01.05.08, 23:11 dzis(oczywiscie pierwszego:)zaczelam przygode z inneov. nie cwicze,nie z lenistwa,choc przyznam,ze srednio by mi sie chcialo,ale z dlatego,ze boje si rozrosniecia sie tluszczu w miesnie.nie mam az tak duzo do zrzucenia,ale cellulit jest.stosuje do tego : eveline 3d balsam,ponoc swietny. diete,przynajmniej sie staram,na pewno dzis zjadlam duuuzo mniej niz przez ostatnie miesiace. mam nadzieje,ze bol brzucha to wlasnie z pwodu odstawienia zlego,szybkiego zarcia(wiem,brzmi idiotycznie,chodzi mi o szok organizmu) na zdrowsze i mniejszej ilosci,a nie zazywania inneovu. jeszcze mi tak jakos serce dziwnie szybko bije. bede pisac. jesli macie jakies doniesienie kolezanki,chetnie tu przeczytamy!czy warto i przede wszytskim,jak glosi tytul posta-czy efekty sie utrzymuja.,moze on i usunie cellulit,ale mam nadzieje ze 600zl to nie bedzie wyrzucona kwota,bo on wroci i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
amelianna Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 05.05.08, 17:41 Czy inneov będzie działał jak palę papierosy? Odpowiedz Link Zgłoś
maraga3 Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 05.05.08, 18:16 Hej Dziewczyny Czy tabletki dzialaja tak samo jak napój?? Ile powinnam zażywać tabletek? 2 czy 4 ?? W opakowaniu jest 60 tabletek-to gdybym brala 2 dziennie to wystarczy mi na 30 dni a jak bede brala 4 to na 15 dni. Wiem ze saszetek starcza tylko na 15 dni. hmmm. jestem w kropce ile brac. bardzo prosze o pomoc. Sorki jezeli powtarzam pytanie, ale nie znalazlam odp. Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 05.05.08, 18:35 bierz 2 x po 2 tabletki czyli na dobę 4:), na opakowaniu jest napisane miałam pierwsze opakowanie w saszetkach, teraz kupiłam w kapsułkach, pani w aptece twierdzi,ze skład identyczny więc bez obaw stosuję Odpowiedz Link Zgłoś
gusiek1987 Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 14.05.08, 09:25 ja kupiłam sobie brzoskwinię, bo jest o niebo lepsza od truskawki. stosuję od tygodnia dopiero i widzę , że mam dużo gładszą skórę :))) po kuracji trzeba pamiętać, że nie czekamy aż cell się znowu pojawi tylko przynajmniej wieczorem 10 min masujemy nóżki albo , to dla wytrzymalszych :)mocno klepiemy i poprawiamy ukrwienie :) życzę wszystkim suuuper efektów :) Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 14.05.08, 15:12 Ja pije juz 3 opakowanie, cellulit jest o 50% mniejszy. Wiec licze na to ze jak jeszcze wypije 3 opakowania to zniknie. A czy jest ktos kto robil kuracje w zeszlym roku latem i komu cellulit nie powrocil do dzis? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 14.05.08, 15:31 Ja piłam w zeszłą wiosnę i były ładne efekty, ale potem zaszłam w ciąże, urodziłam, a nogi źle na tym wyszły, cell był ogromny:/ Teraz od 3 tygodni jestem na diecie sb i łykam tabletki inneov i powoli wracam do normy. Powoli:) Odpowiedz Link Zgłoś
ola5777 Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 20.05.08, 12:44 Popieram gusiek a do tego najlepiej gdybysmy odrobine zmieniły nasz styl zycia z osiadłego na ten ruchowy.Bo cellulit lubi siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
caline-czka78 Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 25.05.08, 08:19 Biore juz od miesiaca,najpierw saszetki(bez problemu)a nastepne opakowanie kupilam w kapsulkach(4kap. na dzien)nie rozumiem dlaczego na polskich opakowaniach pisza 2x1?Tak?,ktos tak pisal powyzej.a moze ci sie pomylilo z saszetkami? u mnie jest niewielka poprawa,ale niestety nie stosuje diety ani nie cwicze regularnie.Widac zwlaszcza na ramionach,skora sie napiela i jest jedrniejsza,choc tu nie mialam widocznego celulitu.na udach niestety jest.nie poddaje sie i zaczne cwiczyc!aha,smaruje sie oliwka natycelulitusowa. wniosek z tego-kazda z nas musi sama wyprobowac i kazda napewno oczekuje innego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek.slonca Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 18.05.08, 16:23 600zl wyrzucone w bloto. Cellulit zmniejszyl sie minimalnie, ale to pewnie pod wplywem diety, ktora stosowalam. Po dwoch tygodniach od zakonczenia kuracji cellulit wrocil taki jaki byl przedtem. Odpowiedz Link Zgłoś
hewson2 Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 31.05.08, 19:37 Dziewczyny, spróbujcie pic z zatkanym nosem :) to pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
pdkor1 Inneov Cellulit- pomaga 19.06.08, 22:15 To rzeczywiście pomaga:)Po dwóch ciążach w których przytyłam po 25kg został-niestety-cellulit.Po zażyciu trzech opakowań tabletek chodzę w krótkich spodenkach i jest super:) Tzn. jeszcze troszeczkę pozostało ale już bardzo niewidoczny. Odpowiedz Link Zgłoś
caline-czka78 Re: Inneov Cellulit- pomaga 20.06.08, 17:06 Kurcze to ci zazdroszcze,bo ja biore juz 2 miesiac i widze rezultaty ale nie az takie jakich bym sie spodziewala!!pewnie dlatego ze nie stosuje diety-a ty stosujesz do tego diete?lub cwiczysz ?a moze ja troche przesadzam,w koncu nie jest ze mna az tak zle ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: a efekty po kilku miesiacach? 04.07.08, 17:56 Wypilam cala kuracje, i efekty sa marne, bylo super na poczatku ale efekty sie nie utrzymuja./ NIie polecam, szkoda kasy, lepiej za to postawic na sport i zdrowe odrzywianie. Odpowiedz Link Zgłoś
karollaska Re: a efekty po kilku miesiacach? 24.07.08, 17:35 Ja również przyjmuję ten specyfik już dwa miesiące i rezultaty marne. Jestem na diecie zdecydowanie lekkostrawnej i biorę dodatkowo masaże w salonie kosmetycznym a cellulit jak był tak jest. Jedyne pocieszenie to lekka utrata wagi -3 kg, ale jednak nie o to mi chodziło, moja prawdziwa bolączka pozostała i szczerze mówiąc chyba nie zaufam już żadnemu super wynalazkowi za kupę kasy! Pozostanę przy masażach i kremach - coś przecież muszę robić....Inneov - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
inez78 Re: a efekty po kilku miesiacach? 26.07.08, 10:38 witam i łączę się w bólu, ja brałam Recellox tabletki-niestety bez efektów mam wątpliwości do in..ale chyba spróbuję, co do opisywanej wcześniej endermologii to nietety jest ona nie dla wszystkich- przciwskazania: naczynka Odpowiedz Link Zgłoś
danderfluff Re: a efekty po kilku miesiacach? 14.09.08, 23:13 ja widziałam na własne oczy efekty tabletek inneov do włosów i były naprawdę obiecujące. mojemu znajomemu z niemczech włosy zaczęły naprawdę gęściej rosnąc po miesięcznej kuracji farmakologicznej z inneov. jestem skłonna się w tej chwili również przekonać do tych tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
astendo Re: a efekty po kilku miesiacach? 01.10.08, 22:15 ja do tej pory zapoznałam się z działaniem inneov gęste włosy, teraz mąż zaczyna z inneov homme, i tak sobie myślę - zainwestuję też w ten cellulit. pieniądze szczęścia nie dają, a ich wydawanie na pożyteczne rzeczy - owszem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.esmeralda Re: a efekty po kilku miesiacach? 02.10.08, 09:28 "wypilam" 3 opakowania, po 2 tyg widzialam niby jakas poprawe skory, wieksze napiecie itd, ale na tym sie skonczylo. cellulit jak by tak jest. zatem szkoda kasy dziewczyny. o wiele bardziej oplaca sie zainwestowac w karnet na fitness, wiecej sie ruszac i zdrowo sie odzywiac... Odpowiedz Link Zgłoś
nieznany_2 Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 14.11.08, 17:33 witam ja zaczynam kuracje od przyszlego tygodnia. Wyczytalam na stronce ze saszetki przyjmuje sie pojednej 2 razy dziennie albo po 2 tabletki 2 razy dziennie. na stronce inneov wszystko jest napisane jak brac (www.inneov.pl) Zobaczymy jakie beda efekty :) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_m Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 14.11.08, 23:17 dziewczyny, ten inneov, to o kant d..y rozbić! efektów brak. szkoda kasy! też się nabrałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
pajka211 Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 03.01.09, 15:50 tabletki przynosza oczekiwany efekt, ale kiedy tylko przestaniesz je zażywac CELULIT WRÓCI, malo tego bedziesz miala efekt jo-jo, celulit bedzie dwa razy wiekszy od tego ktory mialas przed stosowaniem tabletek. wiem to z autopsi, dlatego nie polecam tych tabletek. zazywalam je 4 miesiace, stracilam kupe pieniedzy a celulit mam wiekszy niz wczesniej! pozdrawiam cieplutko Paula Odpowiedz Link Zgłoś
lara0408 Re: Inneov Cellulit- trwale rezultaty? 09.01.09, 22:10 Hej dziewczyny :) Kupiłam pierwsze dwa opakowania inneov smak brzoskwiniowy, bo ponoć truskawka nie podchodzi :) Oczywiście się opłaca najbardziej na allegro za 65zł jedno.Jak dla mnie smakuje średnio można się przyzwyczaić, zresztą nie rozpuszczam go w całej szklance wody tylko tak mniej wiecej w 1/3 Narzekacie że jest ohydny. A które lekarstwo jest smaczne?? Chyba żadne...Piję 5 dzień i narazie się nie oglądam za bardzo w lustrze tak specjalnie, żeby później większy szok był hehe Oprócz tego staram się chodzić na siłownie prawie codziennie i spędzam tam jakies 2 godzinki. Trzy przyrządy na każdym po 20 min. W tym bierznia, która bardzo sobie panie chwalą i ja też.Doskonale spala kalorie i bez obawy ze będziecie wyglądać po niej jak atletki hehe Więc 60 min spędzam na przyrządach a drugie 60 min na wałku do masażu tzw. rolkach a fachowo roletix super sprawa polecam!! Diety Jakiejś radykalnej nie stosuje tylko nie obżeram się słodyczami i w nocy tez nie podjadam :)To tyle o moich początkach z inneov i walki z cellulitem :) Odpowiedz Link Zgłoś