ann2 14.06.07, 18:08 Johnson's Holiday Skin czy Dove Summer Glow czy Nivea Summer Beauty??? Ktory polecacie?? Jakie macie doswiadczenia?? Naprawde jest efekt lekkiej opalenizny?? z gory dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamarka20 Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 14.06.07, 19:31 Używałam ich wszystkich i wg mnie najlepszy jest Nivea. Daje najładniejszy kolor,wypłukuje się równomiernie, nie zostawia smug i pachnie najładniej ze wszystkich :) W Dove przeszkadzało mi, że jest bardzo gęsty i ciężko było go wydostać z opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 14.06.07, 19:36 dzieki! a do twarzy tez mozna ich uzywac?? Odpowiedz Link Zgłoś
tamarka20 Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 14.06.07, 19:41 Jeżeli chodzi o twarz to najlepszy jest brązujący krem do twarzy Dove , Nivea chyba nie ma kremu do twarzy,a J&J u mnie wcale się nie sprawdził,nic nie było widać. Odpowiedz Link Zgłoś
aksbarg Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 14.06.07, 21:40 Nivea ma w swojej ofercie krem brązujący do twarzy z filtrami, sama go uzywam, ale chyba nie jest dostępny w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
stormy1 Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 17.06.07, 17:29 dove summer glow - balsam do ciala i krem nawilzajacy do twarzy. fajny odcien i nawet ja potrafie go sobie ladnie rozprowadzic, czyli jest przyjazny uzytkownikowi;) Odpowiedz Link Zgłoś
asia9646 Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 14.06.07, 20:55 eveline i dove,smarowalam na noc efekt byl nastepnego dnia..Ja jestem zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 14.06.07, 22:04 Żaden z wymienionych przez Ciebie. Miałam wszystkie i a to za ciemne, a to plamią, a to nierówno schodzą... W końcu kupiłam Loreal Nutribronze i ten jest super, naprawdę bardzo ładnie i delikatnie barwi, nie plami, nie wysusza skóry na wiór. Jedynie śmierdzi, no ale to już ten typ tak ma (każdy). Odpowiedz Link Zgłoś
mrocznaja Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 15.06.07, 02:25 ja lubie dove do jasnej karnacji, ten drugi za szybko mi schnął na skórze Odpowiedz Link Zgłoś
karuzella23 Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 19.06.07, 14:12 ja przetestowałam chyba wszystkie balsamy brązujące, ponieważ mam delikatna skórę i nie mogę się za bardzo opalac. szczerze polecam dove summer glow jest to pierwszy balsam który mam i który nie smierdzi, i równiutko koloryzuje, dodatkowo nie kosztuje nie wiadomo ile. Swietna jakośc, jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
grecja88 Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 15.06.07, 08:23 A ja używałam z Kolastyny przed studniówką. Smarowałam nim też twarz i było widać efekt. Pięknie pachnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilaaaa Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 15.06.07, 08:59 L'oreal NutriBronze jest rewelacyjny. Ma fajna konstystencje, szybko sie wchlania i "opalenizna" ma lady kolor:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka-n1 Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 15.06.07, 10:07 Ja uzywałam J&J do jasnej karnacji, uważam, ze jest całkiem niezły, nie porobiły mi się smugi, skóra nabrała łady lekko brązowy kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
always_usmiechnieta Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 15.06.07, 14:00 stawiam na dove - zawsze i ...do wszystkiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
korpulencja Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 18.06.07, 16:39 tak :) skusiłam się po namowach koleżanek i jest świetny. kupię teraz dove na noc, dla poprawienia kolorytu Odpowiedz Link Zgłoś
sfrutta Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 18.06.07, 20:24 widze ze zwolenniczek jest tu wiecej, tez bardzo lubie balsam dove.to chyba jedyny ktory umiem rozprowadzac, i ktorego kolor nie jest pomaranczowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 18.06.07, 16:48 Ja polecam Balsam brązujący z Kolastyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 18.06.07, 17:48 dove i loreal. odradzam jonhsona Odpowiedz Link Zgłoś
j0anna1 Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 18.06.07, 19:50 Dziewczynozbagien - a jak wypada L'oreal w porownaniu z Dove? Podobny, lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
lilaaaa Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 18.06.07, 19:58 Ja uzywalam i Johnsona i Dove I L'oreal i te pierwsze dwa nie maja podjazdu do balsamu L'oreal:) Odpowiedz Link Zgłoś
perelka252 Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 19.06.07, 14:36 Ja stosowałam zarówno dove jak i Jonsona i byłam nawet zadowolona tylko mnie strasznie razi ten zapach, dlatego używam bronzerow na noc bo tak ton nie da sie znieść. Ostatnio trafiłam na świetne zestawienie 21 kremów na: www.polki.pl/uroda_i_styl_kosmetycznepremiery_opalanie_artykul,10003545.html polecam, a obecnie stanęło na Loreal. Odpowiedz Link Zgłoś
tres_chic Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 19.06.07, 14:38 zdecydowanie samoopalacz do nog Lancome. niby samoopalacz ale ma super konsystencje i wcale nie jest jak samoopalacz tylko.... cialo wyglada super! niby do nog ale... ja stosuje na cale cialo. nie mam zadnych zaciekow a opalenizna po nim nie wyglada jakby sie uzylo samoopalacza. niesamowicie wysmukla. uwazam to za najlepszy kosmetyk jaki mialam... Odpowiedz Link Zgłoś
angelangela żaden 19.06.07, 15:40 Nivea smierdzi na drugi dzien jak zwykly samoopalacz, zostawia smugi. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka-mw Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 19.06.07, 15:47 Ja uzywalam z Ziaji - Sopot. Jak dla mnie rewelacja. Tylko ze po jakims czasie mialam dosyc tego zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
olga.86 Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 28.06.07, 01:52 Czy NUTRI BRONZE L'oreala można używać na twarz?? Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka Garnier. 28.06.07, 09:59 Ja używam Garnier Summer Body i jestem zadowolona. Po pierwsze - ładnie pachnie (jak na balsam brązujący - świeżo-owocowo). Po drugie - nadaje skórze ładny, złoty odcień - nie żadne posamoopalaczowe brązy. Po trzecie - nie zostawia smug ani plam. Po czwarte - dobrze nawilża. Jeden minus - odrobinę się klei. Ale dla mnie każdy się klei więc mogę nie być obiektywna. Używałam też Nivea Body Sunkissed Skin wersja do średniej i ciemnej skóry - ale po pierwsze nie było żadnego efektu. Może dlatego, że nie dało się go stosować bo śmierdzi jak tygodniowe skarpetki! Okropność. Za to byłam zadowolona z kremu brązującego do twarzy Nivea Visage Sunkissed Skin. Dawał delikatny efekt, bez wrażenia maski. Przyjemnie pachniał. I co ważne - zawiera filtry UV. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: Garnier. 28.06.07, 13:25 aksbarg napisała: > Nivea ma w swojej ofercie krem brązujący do twarzy z filtrami, sama go uzywam, > ale chyba nie jest dostępny w Polsce. nivea ma "summmer beauty" z olejkiem jojoba i vit E, ale efekt jakoś mało widoczny, i też w Polsce go nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_pieknotka Re: Garnier. 28.06.07, 16:47 hmm, ot, co niedostepne, kusi. Ale dove też dobry, mam teraz krem do twarzy i balsam, super sie wchłaniają Odpowiedz Link Zgłoś
virtualia78 Re: Garnier. 05.11.07, 21:27 mi przeszkadza ten smrodek wiec leza ( mam 3 )i czekaja az im termin waznosci minie, pojda gdzie ich moiejsce do smietnika :( Odpowiedz Link Zgłoś
sleepysheep Re: Garnier. 05.11.07, 21:34 Ja nie spotkałam się jeszcze z balsamem/kremem brązującym który by mi nie śmierdział - zapewne to wynik składników które opalają skórę więc się nie czepiam. A osobiście od długiego już czasu polegam na Garnier i jestem zadowolona. Korzystałam z Dove, Nivea, Kolastyny i jakichś tam innych ale zawsze wracałam do Garniera. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Nivea 06.11.07, 10:08 Nivea nie śmierdzi, ale być może zależy to od skóry. u mnie pachnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 06.11.07, 10:40 miałam i dove, i nivea i garniera. z tych trzech nigdy nie kupie garniera - tak zaplamionych ręczników nigdy nie miałam. Bardzo brudzi, zostawiał na mnie plamy i cuchnął... najlepszy jest jednak dove... a do twarzy polecam ten krem rozświetlający z avonu, naprawdę ładnie brązowi.. Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 06.11.07, 10:41 "brązowi" oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 06.11.07, 11:16 jesli koniecznie, to ja polecam solarium. przynajmniej rowno opala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 06.11.07, 11:43 no tak, i to zapewne rekompensuje inne skutki... :O Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ktory balsam brazujacy polecacie?? 06.11.07, 16:33 nie wiem czy smarowanie sie brazujacymi chemikaliami jest takie znowu strasznie zdrowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś